Vin

VIN | lagring og oppbevaring

Er du på jakt etter det siste innen vinlagring og eksponering? Mulighetene er nesten uendelige og mange av våre løsninger kan tilpasses både i høyde, bredde og farge.

I vår nye brosjyre kan du finne inspirasjon til hvordan oppbevaring av vin kan bli en naturlig og spennende del av innredningen på ditt serveringssted. Det finnes mange – store og små, tradisjonelle og innovative, spennende løsninger for oppbevaring av vin. Se vår nye brosjyre!
Vin | lagring, oppbevaring og eksponering.

Avhengig av hvilket oppbevaringsbehov du har kan du velge blant små eksponeringsløsninger for lagring av 4 flasker til hele vinrom skreddersydd for deg. Det finnes i dag mange muligheter for skreddersydde løsninger, selvsagt når det gjelder størrelser, men også farger. Enkelte av våre produsenter tilbyr pulverlakkerte løsninger i valgfri RAL farge, noe som gjør at vinlagringen flyter inn som en naturlig del av innredningen.

SMÅ LØSNINGER

Det har kommet mange spennende og alternative løsninger for oppbevaring av vin på markedet de siste årene. De minste løsningene er spesielt tilpasset områder der det ikke selges så mye vin. Dette kan feks være små kjøleløsninger for hotellrom, en hotellounge eller til en liten bar eller kafe.

web

SKAP

Våre løsninger for vegg eller gulv er svært fleksible og kan tilpasses det behovet du har. Trenger du å skape en skillevegg kan dette gjøres ved hjelp av en vinvegg. Det er også mulig å bygge rundt hjørner, rundt døråpninger eller hvorfor ikke lage en portal? Dette gjør at du får utnyttet rommet maksimalt.

Vinportal levert til «The Local» på Fornebuporten

ROM

Skreddersydde vinrom gir et eksklusivt uttrykk. Med skyvedører i glass og innredning som tilpasses ditt behov får du en løsning som er helt unik.

web

Siste innlegg

NYHET | Heinzelmann multifunksjonsmaskin

Foodtech presenterer Heinzelmann CHEF-X! Heinzelmann CHEF-X er en multifunksjonell, profesjonell kjøkkenmaskin, utviklet i et samarbeid mellom kokker og Heinzelmann sitt tyske ingeniørteam for å møte […]

Les mer
kuldetekniker

LEDIG STILLING SOM KULDETEKNIKER

Vil du være med på vår videre satsning?  Bli med på laget! Serviceavdelingen i FOODTECH Interiør og Storkjøkken har i dag 27 ansatte, hvorav 2 […]

Les mer

BAKERI | produksjon og utsalg

Driver du et bakeri, eller drømmer du om å starte? Foodtech kan hjelpe deg med hele prosessen – hos oss får du utstyr både til […]

Les mer