Storkjøkkenutstyr

Trenger du storkjøkkenutstyr til ditt serveringssted? Foodtech er din samarbeidspartner og leverandør, vi leverer til alle typer profesjonelle kjøkken i bedriftsmarkedet.

storkjøkkenutstyr til restaurant

Å velge riktig storkjøkkenutstyr til ditt profesjonelle kjøkken handler om funksjon, kapasitet, sikkerhet, soliditet, rengjøring og vedlikeholdsbehov. Det handler om å skape en hverdag som fungerer mest mulig smertefritt. Vårt viktigste fokus er at du skal nå dine mål, og med dette som utgangspunkt finner vi løsninger som dekker ditt behov i samarbeid med deg.

Storkjøkkenustyr skal være slitesterkt, funksjonelt og ha en funksjonell design. Du og dine ansatte skal leve med løsningene i årevis, derfor er god planlegging og kvalitet helt avgjørende og noe som betaler seg over tid.

Å investere i storkjøkkenutstyr handler om å ta en lang rekke riktige valg. Som leverandør er vi løsningsorienterte på dine vegne. Med vår kompetanse, vårt sortiment og vår lange erfaring skal vi hjelpe deg med å ta de rette valgene både for i dag og for fremtiden.

Våre storkjøkkenkunder er blant annet:

storkjøkken til kantine og personalrestauranter

KANTINE & PERSONALRESTAURANT
se eksempel fra Parkkvartalet

Storkjøkken til restaurant og hotell

HOTELL & RESTAURANT
se eksempel fra Arts Restaurant

Storkjøkken til kaffebar, kafé og bakeri

KAFFEBAR & BAKERIUTSALG
se eksempel fra Bakeriet

Storkjøkken til kiosk og bensinstasjon

KIOSK & BENSINSTASJONER
se vår brosjyre

OFFENTLIG
skoler, sykehus, sykehjem mm.

PROSJEKTGJENNOMFØRING
Prosjektstyring er viktig. Vi har dedikerte medarbeidere som gjennomfører prosjektene i henhold til vårt kvalitetssystem. 
Les mer om hvordan vi jobber med prosjektgjennomføring

PRODUKTSORTIMENT
Vårt kjernesortiment er bredt, men vi går også utenfor boksen for å levere i tråd med dine ønsker og behov. Vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt med en av våre storkjøkkenselgere, som gjerne bidrar tidlig i prosessen for å finne riktig løsning for deg.
Se vårt kjernesortiment

Foodtech er en totalleverandør som kan hjelpe deg med enkeltprodukter eller hele prosjekter.

Produktssortiment for storkjøkken og servering: