20 Storkjøkkenforalle

KJØKKEN | til ditt serveringssted

Foodtech er en vareleverandør med lang og bred kompetanse innen storkjøkken og serveringsløsninger. Vi er en totalleverandør, noe som betyr at vi kan hjelpe deg med alt fra storkjøkken til belysning – og du trenger kun å forholde deg til én leverandør!

Våre medarbeidere har solid kompetanse innen de fagområdene de jobber med, for eksempel er alle våre storkjøkkenselgere utdannet kokk og har mange års erfaring fra anerkjente restauranter. De kjenner hverdagen på kjøkkenet og kan, sammen med deg, finne en funksjonell løsning som passer til ditt behov.

Vårt fokus vil hele tiden være å utvikle funksjonelle løsninger der logistikken fungerer i hverdagen, både for personale og sluttbruker.


IREN FAGERHØI
Salgssjef
Telefon: 90 61 51 25
E-post: iren@foodtech.no


Her kan du lese mer om vår kompetanse innen:

RESTAURANT
PERSONALRESTAURANT/KANTINE
SPESIALFORRETNING
SERVERINGSSTEDER & KAFFEBAR
SKREDDERSØM

RESTAURANT

Arts Restaurant

Ønsker du å starte restaurant, eller driver du restaurant? Uansett kan Foodtech hjelpe deg med det du trenger av teknisk utstyr, møbler og belysning! Skal du renovere et eksisterende lokale eller bygge nytt? Foodtech har lang prosjekterfaring, vi hjelper deg med planlegging og gjennomføring – men trenger du bare en ny kombidamper så fikser vi det også!

VI HJELPER DEG MED:

  • Grillinje
  • Kjølebenk
  • Kombidamper
  • Oppvask
  • Kjøle-/fryseskap og rom
  • Hyllereoler og lagring
  • Vinskap
  • Kjøleløsning i disk
  • Bar
  • Disk
  • Møbler
  • Belysning

VISSTE DU AT alle våre storkjøkkenselgere er utdannet kokk og har mange års erfaring fra anerkjente restauranter. De kjenner hverdagen på kjøkkenet og kan, sammen med deg, finne en funksjonell løsning som passer til ditt behov.

NOEN AV VÅRE RESTAURANT PROSJEKTER:

NOEN AV VÅRE LEVERANDØRER TIL STORKJØKKEN:

  • skreddersydde kjøkkenløsninger for det profesjonelle kjøkken fra DeManincor
  • fullsortiment til storkjøkken – kok, stek, kjøl fra Angelo Po
  • høykvalitets oppvaskmaskiner fra Meiko
  • innovative kvalitetsovner fra Unox
  • steinovner fra Pizzamaster

VISSTE DU AT DeManincor har levert kjøkken til over 30 Michelin restauranter rundt om i verden

KONTAKTPERSONER STORKJØKKEN:

OLE BJØRN SUNDSDAL
Telefon: 97 66 40 94
E-post:olebjorn@foodtech.no

STIAN STORVIK KRISTIANSEN
Telefon: 97 04 50 29
E-post:stian@foodtech.no

CHRISTER SVARVERUD
Telefon: 92 83 30 32
E-post:christer@foodtech.no

RELEVANTE SIDER OG ARTIKLER:

TILBAKE TIL OVERSIKT

PERSONALRESTAURANT

personalrestaurant | kantine | parkkvartalet
Personalrestaurant i Parkkvartalet

Trenger du hjelp til å fornye eller renovere din kantine? Eller trenger du hjelp til å finne den beste løsningen for en ny kantine i nytt bygg? Stort eller lite areal, stor eller liten endring – Foodtech har lang erfaring og kompetanse på dette området og kan hjelpe deg å finne de beste og mest fleksible løsningene med utgangspunkt i ditt behov.

Vi kan hjelpe deg med alt av utstyr til:

  • Kantinekjøkken – alt av teknisk utstyr til kjøkkenet, se under Restaurant
  • Buffet – kald, varm og nøytral
  • Fleksibel serveringsbenk
  • Kjøledisk
  • Eksponeringsdisk
  • Kantinemøbler
  • Belysning
  • Vi tilbyr både standard og skreddersydde løsninger

Når man skal utvikle en velfungerende kantineløsning er det mange hensyn man må ta:

  • Effektivt og ergonomisk kjøkken
  • God logistikk og riktig kapasitet for serveringsområdet
  • Fleksibel, riktig og hyggelig møblering
  • Fleksible løsninger som gjør at kantinen kan ha et liv hele døgnet
  • Optimalisert drift og løsning


Les mer om hvordan vi jobber med personalrestaurant og kantiner
Hva må du tenke på om du har hatt stengt ifm Korona?

HER KAN DU SE NOEN AV PERSONALRESTARANTENE VI HAR LEVERT:

VÅRE KONTAKTPERSONER FOR PERSONALRESTAURANT

LENA BREIVOLD
Telefon: 98 22 44 82
E-post: lena@foodtech.no

Christoffer Madsbakken Alveid

CHRISTOFFER M. ALVEID
Telefon: 97 03 98 49
E-post:christoffer@foodtech.no

HEGE SØGAARD MOEN
Telefon: 98 82 33 66
E-post:hege@foodtech.no

TILBAKE TIL OVERSIKT

SPESIALFORRETNING

Fromagerie, Majorstua

Driver du en spesialforretning må du være bevisst ditt valg av disk. Disken skal være tilpasset de produktene du skal eksponere, og ulike varer har ulike behov. Med korrekt kjøleteknikk og riktig belysning kan holdbarheten på dine varer forlenges betydelig. Velger du kvalitet har du i tillegg en ekstra forsikring mot driftsstans.

VISSTE DU AT hos Fromagerie på Majorstua har de  ikke hatt en eneste driftsstans eller hatt en tekniker på besøk i løpet av 12 års drift!

Les mer om kvalitet på kjøledisker og Conrad Lyngtveit Peterson hos Fromagerie sine erfaringer

Foodtech har lang erfaring med eksponering av alle typer produkter og vet hvilke krav ulike produkter setter. Vi skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov, og kan i tillegg til eksponeringsdisker hjelpe deg med annet nødvendig utstyr som ovner, kjøle- og fryseløsninger, oppvask og benker.

HER KAN DU SE NOEN AV SPESIALFORRETNINGENE VI HAR LEVERT:

VÅRE KONTAKTPERSONER FOR SPESIALFORRETNINGER:

HEGE SØGAARD MOEN
Telefon: 98 82 33 66
E-post:hege@foodtech.no

MATHIAS KRISTIANSEN
Telefon: 46 91 79 70
E-post:mathias@foodtech.no

TILBAKE TIL OVERSIKT

SERVERINGSSTEDER & KAFFEBAR

Bakeriet

Ønsker du å starte et bakeriutsalg, kaffebar eller en kafé? Foodtech har lang erfaring med komplette serveringsløsninger der vi leverer alt fra storkjøkkenutstyr til serveringsdisker, eksponeringsdisker, espressomaskiner og annet kaffeutstyr, møbler og belysning. I flere tilfeller har vi vært med å utvikle nye konsepter i samarbeid med kunde.

NOEN AV VÅRE PROSJEKTER TIL SERVERINGSSTEDER OG KAFFEBAR:

  • KOK – Kjøkken og Kaffe
  • LaBaguette – utvikling av konsept og totalleveranse
  • Bakeriet – nytt konsept, totalleveranse
  • Garcon – bakeri, med bakeriutsalg, totalleveranse
  • Rustikk – bakeri med bakeriutsalg

VÅRE KONTAKTPERSONER FOR SERVERINGSSTEDER OG KAFFEBARER:

Christoffer Madsbakken Alveid

CHRISTOFFER M. ALVEID
Telefon: 97 03 98 49
E-post:christoffer@foodtech.no

GABRIELLE NØDDELUND
Telefon: 90 60 29 13
E-post:gabrielle@foodtech.no

TILBAKE TIL OVERSIKT

SKREDDERSØM

Har du noen gang opplevd frustrasjon på grunn av få muligheter for tilpasning av teknisk utstyr i den løsningen du jobber med? Foodtech Interiør og Storkjøkken tilbyr et stort utvalg av høykvalitets kjøleløsninger fra Ideal AKE som enkelt kan tilpasses ditt prosjekt. Ved å benytte pulverlakkert finish i valgfri RALfarge oppnår du et helhetlig uttrykk og innholdet fremheves på en fordelaktig måte. I tillegg til frihet i fargevalg har AKE  mange tekniske drop-in løsninger, dette betyr frihet for deg i form av at en disk eller buffet kan bygges rundt de tekniske produktene i det materialet du ønsker!

KONTAKTPERSONER FOR SKREDDERSYDDE LØSNINGER:

HEGE SØGAARD MOEN
Telefon: 98 82 33 66
E-post:hege@foodtech.no

GABRIELLE NØDDELUND
Telefon: 90 60 29 13
E-post:gabrielle@foodtech.no

TILBAKE TIL OVERSIKT

I tillegg til serveringssteder jobber også Foodtech med teknisk utstyr til Dagligvare og KBS

Les mer om hva vi kan tilby for dagligvare i vårt magasin
Brosjyre KBS

Siste innlegg

JULEKUPP | kombidamper

Nå kan du gjøre et julekupp på våre kombidampere fra UNOX. Tilbudet gjelder på UNOX Cheftop 7GN og UNOX Cheftop 10GN. Prisen inkluderer understell, avløpssett […]

Les mer

TV AKSJONEN 2020

Foodtech støtter TV aksjonen 2020! Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak […]

Les mer

BRØDSKJÆREREN | vår egen kjendis

SELVBETJENT BRØDSKJÆRER. For 15 år siden fantes det ikke brødskjærere i norske dagligvarebutikker. I dag finner man en JAC brødskjærer i selv den minste lokalbutikk, […]

Les mer