skolemat

SKOLEMAT

Vurderer dere å innføre eller produsere skolemat?

Forskning viser at skolemat kan bidra til å utjevne sosiale og helsemessige forskjeller blant elevene, i tillegg til at det bidrar til å øke konsentrasjonen gjennom skoledagen og bedre det sosiale miljøet på skolen. Med bakgrunn i dette er svaret enkelt, men det er likevel mange hensyn som må tas før en skolematordning kan realiseres – og spørsmålene er ofte mange. Har beslutningen om å innføre eller produsere skolemat blitt tatt kan Foodtech hjelpe med gjennomføring. Med lang og bred erfaring fra storkjøkken og serveringsbransjen kan vi være din veileder og samarbeidspartner fra a-å.


Vil du vite mer om hvordan Foodtech kan hjelpe deg?
Kontakt Raymond Wiig,
raymond@foodtech.no,
eller ring oss på 22 080 70 70


For mange elever utgjør måltider i skolen en vesentlig del av deres daglige inntak av mat og drikke, enten maten er medbrakt eller blir servert. Mat og måltider i skolen har derfor stor betydning for elevers kosthold og matvaner, og dermed helse. Velorganiserte måltider og gode matopplevelser betyr mye for trivsel og kan bidra til et godt læringsmiljø. Dette er innledningen på forordet til Bjørn Guldvog, helsedirektør, Helsedirektoratet, i nasjonal faglig retningslinje for mat og måltider i skolen.

De sosiale forskjellene i Norge øker. Det viser rapporten Helsetilstanden i Norge 2018, som nylig er publisert av FHI. I et intervju med NTB sier FHI-direktør Camilla Stoltenberg at skolemat vil kunne fungere utjevnende.

Vi vet i dag at mange skoler har eller skal innføre en eller annen form for skolemat, vi vet også at det er mange feller ved valg av løsning og utstyr. Foodtech ønsker å bidra til at den enkelte skole finner den riktige løsningen med tanke på kapasitet, funksjon og matsikkerhet.

HVA KAN FOODTECH HJELPE MED?

Vår lange erfaring i kjøkken- og serveringsbransjen gjør oss svært godt kvalifiserte til å gi råd innen planløsning, logistikk og muligheter. Vi har høy kompetanse og kan hjelpe deg med prosessen frem til ferdigstillelse. Målet vårt er alltid å skape en løsning som fungerer 100% for dere. Vi bestreber et resultat dere kan leve med i mange år fremover, med en logistikk som fungerer og en løsning som er tilpasset måten dere jobber på. Uavhengig av om maten skal serveres varm eller kald, og helt eller delvis produseres på stedet.

Det finnes mengder med utstyr i markedet og like mange måter et kjøkken kan løses på, dette kan gjøre det svært uoversiktlig å orientere seg. Her kommer vår kompetanse og erfaring inn. Det er viktig å finne en leverandør som har fokus på deres faktiske behov, lytter til de mål dere har og finner løsninger tilpasset dette.

BRED KOMPETANSE

Hos Foodtech er ingen prosjekter for små og ingen for store. Vi spenner svært bredt, fra den lille kiosken på hjørnet, videre til små kantiner eller store personalrestauranter som skal servere flere tusen ansatte ila noen få timer.

Se et utvalg av hva vi har levert!

Våre ansatte er spesialister med svært god kunnskap og erfaring innen sitt fagområde. Alle ansatte i vår storkjøkkenavdeling er utdannet kokk og har jobbet mange år på kjøkken tidligere. Andre er utdannet interiørarkitekt og enkelte har jobbet innen sitt fagfelt i over 20 år og kjenner sitt fag til fingerspissene.  På bakgrunn av ditt behov finner vi riktig kontaktperson for deg.

HVA SKJER NÅR PROSJEKTET ER LEVERT?

Prosjektet er levert og ansatte har fått opplæring på utstyr – hva skjer etter dette?

Vår ettermarkedsavdeling ivaretar service. Vårt mål er at alle kunder med teknisk utstyr skal ha en serviceavtale. En serviceavtale ivaretar behovet for regelmessig service, bytte av slitedeler og generelt vedlikehold for å unngå unødvendig driftsstans. En serviceavtale kan variere etter behov og bruk av utstyr.


Kan vi hjelpe deg?
Kontakt Raymond Wiig,
raymond@foodtech.no,
eller ring oss på 22 080 70 70


Siste innlegg

PAKKING | bærekraftige løsninger 

  Foodtech Industri er totalleverandør av pakkemaskiner til næringsmiddelindustrien og har lang erfaring innen veiing og pakking av foredlede og uforedlede produkter, både til lagring, […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

KJØKKEN | effektiviser driften

I Foodtech har vi begrepet FOODTECH’nology, som forteller deg at vi tar innovasjon og bærekraft på alvor. Våre leverandører er håndplukket av oss, for å […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

UNOX EVEREO | FAQ

Er det mulig å kombinere kvaliteten ved langtidstilberedning med rask service?EVEREO er svaret! EVEREO er resultatet av UNOXs erfaring, kombinert med forskningsprosjekt utført av University […]

Les mer