skip to Main Content

SERVICETEKNIKER

Serviceavdelingen i FOODTECH Interiør og Storkjøkken (FIS) har i dag 20 ansatte i tillegg til et landsdekkende nettverk med servicepartnere. Vi har komplett delelager og verksted ved vårt hovedkontor i Oslo. Vi er også godkjent lærebedrift.

Den rette kandidaten har fagbrev som elektroreparatør, elektriker (Gr. R eller Gr. L) eller automatiker. Du er faglig dyktig og har gjerne erfaring fra vår bransje. Har i tillegg et stort serviceengasjement, er selvgående, nøyaktig, løsningsorientert, fleksibel, god på IT og god med kunder.

Din hverdag vil typisk preges av service på våre produkter ute hos kunde, og noe på verksted, ved feilsøking, teknisk problemløsing, gjennomføring av service- og vedlikeholdsavtaler og noe montasje av nytt utstyr. Du vil også drive noe teknisk support eksternt og internt, i tillegg til kundeveiledning i bruk og vedlikehold. Du vil bruke diagnose- og måleutstyr samt moderne data- og servicesystemverktøy i tillegg til egen servicebil.

Du vil være en viktig samarbeidspartner for våre kunder og liker dialog med mennesker.  Du vil også være en viktig bidragsyter inn i et dedikert lag med serviceteknikere i et tverrfaglig godt miljø. Du liker en variert hverdag, er pålitelig, tar ansvar, er opptatt av kvalitet i utførelse, har god gjennomføringsevne og evner å levere det lille ekstra hver dag med et godt humør.

Ønskede kvalifikasjoner:

·        Teknisk fagbrev type elektriker Gruppe R el. L, automatiker
·        Erfaring fra storkjøkken-, vaskeri, næringsmiddelindustri,
dagligvare- og KBS tekniske produkter er en stor fordel.
·        God generell teknisk innsikt, gjerne også kjøl/frys
·        Norsk flytende skriftlig og muntlig, og engelskkunnskaper
·        Gode IT-kunnskaper
·        Sertifikat kl. B

Vi tilbyr:

·       Spennende og selvstendig stilling med utviklingsmuligheter i dynamisk bedrift og bransje
·       Et faglig sterkt og meget godt sosialt miljø
·       Kvalitetsprodukter og god merkevare
·       Intern og ekstern kursing/opplæring
·       Gode forsikrings-, lønns- og pensjonsvilkår
·       Moderne arbeidsmiljø, gode støttefunksjoner og god logistikk
·       Foodtech servicebil
·       Parkering, kantine

Om arbeidsgiveren

FOODTECH Gruppen har markedets bredeste utstyrssortiment for virksomheter som produserer eller serverer mat. Konsernet omsetter årlig for 500 mill med gode resultater og har 215 ansatte i Norge. Foodtech Gruppen er innovativ og ambisiøs med høyt fokus på utvikling og digitalisering. Vi har svært moderne lokaler på Kalbakken i Oslo. 

FOODTECH Interiør og Storkjøkken planløser, tegner, prosjekterer og leverer utstyr og komplette løsninger for storkjøkken, servering, KBS og dagligvare markedene. Vi har egen serviceavdeling med teknikere i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Stavanger og Bergen i tillegg til et landsdekkende servicenettverk. Se www.foodtech.no for presentasjon av produkter, løsninger og referanser.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Linn på tlf. 994 99 969 eller Ronny på tlf. 911 73 686

Søknad og CV kan sendes til: linn@foodtech.no

Back To Top