Serveringsløsninger

Skal du åpne et serveringssted? En restaurant, kaffebar, bakeri, personalrestaurant eller kantine? Foodtech er din samarbeidspartner fra a-å, vi kan levere alt fra enkeltprodukter til hele løsninger, fra kjøkken, disker og buffet, til møbler og belysning.

Uansett om du skal åpne et helt nytt sted eller trenger en oppgradering av dagens løsning kan vi hjelpe deg slik at du når dine mål. Mange detaljer må stemme for å skape et godt og lønnsomt serveringssted. Viktigere enn mange tror er det å finne den optimale logistikkløsningen, med det mener vi krysningspunktet mellom gjestens brukeropplevelse og den ansattes arbeidsforhold. Man kan ikke bare ta hensyn til den ene av de to.

Vårt produktspekter er bredt og holder høy kvalitet. Vi har spisskompetanse innen alle serveringssegmenter, og vi jobber hardt for å skape et førsteklasses resultat – gjerne sammen med din interiørarkitekt. Foodtechs kompetanse og produkter gjør dine idéer til virkelighet.

Vi leverer serveringsløsninger til

Prosjektstyring er viktig. Vi har dedikerte medarbeidere som gjennomfører prosjektene i henhold til vårt kvalitetssystem. Les mer om hvordan vi jobber med prosjektgjennomføring.

Foodtech er en totalleverandør som kan hjelpe deg med enkeltprodukter eller hele prosjekter.

Her er en oversikt over noe av det vi tilbyr: