Vårt samfunnsansvar

FOODTECH Gruppen AS sitt verdigrunnlag er LANGSIKTIG – ÆRLIG – STOLT. Disse verdiene skal reflekteres i alle forhold i vår forretningsvirksomhet og i det vi bidrar med tilbake til samfunnet. Derfor er det viktig for oss å ha et ryddig og ordentlig forhold til våre ansatte, miljøet og samfunnet generelt.

Les mer om Foodtech sitt fokus på samfunnsansvar og bærekraft:

https://foodtech.no/wp-content/uploads/2022/05/ESGrapport-1.pdf

Miljø:

 • FOODTECH er Miljøfyrtårn sertifisert. Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og et godt arbeidsmiljø.

 • FOODTECH er medlem av Grønt Punkt Norge. Grønt Punkt har over 20 års erfaring med å samle inn og gjenvinne brukt emballasje av typene glass, plast, metall, kartong, drikkekartong og bølgepapp. Grønt Punkt er et non-profit selskap.

Leverandører:

FOODTECH skal ha en skriftlig avtale med alle våre leverandører vedrørende etiske retningslinjer (code of conduct) som regulerer det medansvar FOODTECH og våre leverandører har for menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø i vår verdikjede.

Lærebedrift:

FOODTECH er i dag godkjent lærebedrift for:

 • Automatiseringsfaget
 • Industrimekanikerfaget
 • Elektroreparatørfaget
 • Kuldemontørfaget

Vi har til enhver tid 1-2 lærlinger i hver yrkeskategori. Vi er stolte av å bidra med opplæring og kunnskap til kommende generasjoner.

Idrett:

FOODTECH bidrar til lokalidretten i Oslo slik at flest mulig skal ha et best mulig aktivitetstilbud lengst mulig. Det er viktig for oss at så mange ungdommer som mulig i vårt nærmiljø er fysisk aktive. Vi støtter for tiden følgende aktiviteter:

 1. Team Mesterbakeren, fremtidens skiskyttere
 2. Zuccarellostiftelsen, zuccarellostiftelsen.no
 3. Oppsal IF Fotball med over 1000 aktive spillere
 4. Tunet innebandyklubb
 5. Manglerud Star Hockey, bredde
 6. Vålerenga Hockey, bredde