ST. HALLVARD BRYGGERI | drikkeproduksjon

St. Hallvards Bryggeri leverer øl til dagligvare, Vinmonopolet og Horeca i Norge og har til enhver tid et større utvalg av øl. St. Hallvard ble grunnlagt i 2014 av to ølentusiaster med felles lidenskap og brygger ekte håndverksøl i sitt mikrobryggeri på Kalbakken i Oslo. Hvert år triller det mer enn en halv million liter øl i fat, flasker og bokser ut fra St. Hallvards Bryggeri.

Foodtech har levert fylleutstyr fra GAI til St. Hallvard Bryggeri. GAI har i over 70 år laget fylleutstyrslinjer for vin, champagne, sider, øl, olje, vann & brennevin med mer.

Noen av GAI sine siste innovasjoner

  • Dobbeltvirkende elektropneumatisk dyse som modulerer påfyllingsprosedyre for å forhindre skumdannelse, fylle under trykk og uten trykk.
  • Ny boksefylleserie for mindre og medium produksjoner til håndverksøl eller sider på boks.
  • Ny patentert løsning for å detektere flaskedefekt på flasker som skal tåle trykk. Dette for å forhindre at flasker eksploderer under fylling.

Noen av GAI sine fordeler

  • Fleksibel fylling
  • Nivåregulerering
  • Strukturer med dobbeltrør og lavere lukking
  • Automatisk dummy-flaske for vask
  • Sikker steriliseringssyklus
  • Operasjonssyklus i system
  • Flaskegjenkjenning
  • Elektrisk trykkføler for atmosfærisk trykk
  • 4-veis elektropneumatisk ventil for fylling både med og uten trykk.
  • Formatlagring i HMI-display
  • Serviceapparat som sørger for sikker drift
  • Mulighet for å koble maskin online for feilsøking og omprogrammering
  • 90 % av maskinens deler er bygd og designet av GAI.

Ansvarlig for prosjektet:
Jan Roar Uthus
Salg frukt, grønt og drikke
Telefon: 99 37 98 88
E-post: jru@foodtech.no

Fagområde:
Frukt, grønt og drikke, MATINDUSTRI

Kunde:
St. Hallvard Bryggeri

Adresse:
Kalbakken