St. Hallvards Bryggeri leverer øl til dagligvare, Vinmonopolet og Horeca i Norge og har til enhver tid et større utvalg av øl. St. Hallvard ble grunnlagt i 2014 av to ølentusiaster med felles lidenskap og brygger ekte håndverksøl i sitt mikrobryggeri på Kalbakken i Oslo. Hvert år triller det mer enn en halv million liter øl i fat, flasker og bokser ut fra St. Hallvards Bryggeri.
Foodtech har levert fylleutstyr fra GAI til St. Hallvard Bryggeri. GAI har i over 70 år laget fylleutstyrslinjer for vin, champagne, sider, øl, olje, vann & brennevin med mer.
Noen av GAI sine siste innovasjoner
- Dobbeltvirkende elektropneumatisk dyse som modulerer påfyllingsprosedyre for å forhindre skumdannelse, fylle under trykk og uten trykk.
- Ny boksefylleserie for mindre og medium produksjoner til håndverksøl eller sider på boks.
- Ny patentert løsning for å detektere flaskedefekt på flasker som skal tåle trykk. Dette for å forhindre at flasker eksploderer under fylling.
Noen av GAI sine fordeler
- Fleksibel fylling
- Nivåregulerering
- Strukturer med dobbeltrør og lavere lukking
- Automatisk dummy-flaske for vask
- Sikker steriliseringssyklus
- Operasjonssyklus i system
- Flaskegjenkjenning
- Elektrisk trykkføler for atmosfærisk trykk
- 4-veis elektropneumatisk ventil for fylling både med og uten trykk.
- Formatlagring i HMI-display
- Serviceapparat som sørger for sikker drift
- Mulighet for å koble maskin online for feilsøking og omprogrammering
- 90 % av maskinens deler er bygd og designet av GAI.

Ansvarlig for prosjektet:
Jan Roar Uthus
Salg frukt, grønt og drikke
Telefon: 99 37 98 88
E-post: jru@foodtech.no