NEMESIS | Restaurant

Nemesis har avviklet sin drift, vi velger likevel å vise prosjektet her som ett av de stedene vi har levert.

Nemesis har som ambisjon å fylle et gapende hull på Youngstorget og lage mat i særklasse.

To av landets beste unge kokker teamer opp med to dyktige unge sommelierer for å lage mat og drikkeopplevelser utenom det vanlige. Med base i lokale og ferske råvarer, men med inspirasjon fra teknikker og oppskrifter fra hele verden ønsker de å bidra til noe nytt i Oslos kulinariske verden.

Nemesis drives av:

Jan Erik Hauge, kjøkkensjef
Jan Erik er deltaker på kokkelandslaget og har bakgrunn fra Palace Grill, Tango, Den Norske Ambassade Washington, Søtt og Salt, Brygga 11 og Besjarvik.

Eskild Hildonen, souschef
Eskild har bakgrunn fra Pjoltergeist, Happolati, 5 bord, Arakataka og Trattoria Populare.

Emily Lindwall, daglig leder/sommelier
Emily har bakrunn fra Trattoria Populare, Lokk og Druen.

Heidi Bruun-Hanssen, vinansvarlig/sommelier
Heidi har bakgrunn fra Le Benjamin og Bristol.

Fagområde:
INTERIØR OG STORKJØKKEN, Storkjøkken

Kunde:
Nemesis Oslo

Adresse:
Youngskvartalet, Oslo