LERØY | pakkelinje

Lerøy Seafood Group er et verdensledende sjømatselskap med røtter tilbake til 1899. Kjernevirksomheten til konsernet er produksjon av laks og ørret, fangst av hvitfisk, videreforedling, produktutvikling, markedsføring, salg og distribusjon av sjømat.

Daglig leverer Lerøy tusenvis av ulike sjømatprodukter til butikker, restauranter, kantiner og hoteller.

Foodtech har levert pakkelinjer fra G. Mondini.

www.leroyseafood.com/no/

G. Mondini leverer toppforseglere for så og si alle behov, de er bygd på elektromekanisk drift og har en kapasitet og sveisesikkerhet som gir våre kunder den kvaliteten og ytelsen som de forventer. G. Mondini leverer maskiner fra de minste semiautomatiske maskinløsningene til komplette linjer inkludert begerdispensere, transportører, et bredt spekter av fyllemaskiner, pakkemaskiner, lokkpåleggere osv.

På grunn av G. Mondini sin suverene maskinkonstruksjon kan vi pakke bortimot alle typer beger med omtrent alle typer lokk. Materialvalgene kan være plast, papp, aluminium, skum etc.

Filmen viser pakking i aluminiumsformer hos Sjømathuset.

Den nyeste pakketeknologien er Paperseal, en unik brettemetode som lar oss generere en skål med perfekt forseglingsoverflate. Ved vakuumering oppstår ingen fare for lekkasje og dette gir dermed produktet lengre holdbarhet. Metoden bruker papp i bunnskålen og reduserer plastforbruket med opptil 80% i forhold til andre pakkemetoder.

Høres dette spennende ut?
Kontakt oss så hjelper vi deg!

Fagområde:
Fisk, MATINDUSTRI

Kunde:
Lerøy Seafood Group

Adresse: