LA BAGUETTE | Serveringssted

La Baguette har utviklet nytt konsept, som Foodtech har vært så heldige å få være med på. Den nye profilen finner du blant annet på Oslo S. La Baguette var først ute på det norske markedet med nysmurte baguetter laget på bestilling, ferske og gode, akkurat etter kundens ønske.

Foodtech har levert kjøkken, disker, møbler og belysning.

Ansvarlig for prosjektet:
Hege Søgaard Moen
Salg servering/interiørarkitekt
Telefon: 98 82 33 66
E-post: hege@foodtech.no

Andre relevante kundereferanser for kafé, kaffebar og bakeriutsalg:
Bakeriet
Garcon
Rustikk
Union 864
Se flere referanseprosjekter

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg?
Foodtech leverer alt av utstyr du trenger til ditt serveringssted, fra storkjøkken til belysning. Vi leverer til restaurant, kaffebar, bakeri, dagligvare, personalrestaurant og spesialforretninger.

Aktuelle brosjyrer:
Kjernesortiment – interiør og storkjøkken
Lokalmat – inneholder produksjonsutstyr for mindre bakerier

Fagområde:
INTERIØR OG STORKJØKKEN, Møbler, Servering, Storkjøkken

Kunde:
La Baguette

Adresse:
Oslo S