HÅNDSLAG | Bar Youngskvartalet

På hjørnet ut mot Youngstorget finner du tre konsepter i ett lokale; slakter, hovedbar og gjestespill.

Hos slakteren, Håndslakt, kan du kjøpe kjøtt, skinker og pølser for å ta med deg hjem eller du kan få det tilberedt for å spise der sammen med litt øl. I hovedbaren fokuseres det på pils og lager, men det finnes også et godt utvalg vin og drinker. Her serveres skinke og pølsevarianter i stedet for de tradisjonelle peanøttene. Innerst i lokalet finner du gjestespill-området. Dette er en egen mikrobryggeri «take-over» bar der ulike mikrobryggerier fra hele verden kan servere sine spesialiteter i en måned av gangen.

Håndslag drives av Naim Lorentzen, daglig leder og Terje Wiese, ølansvarlig.

På Håndslakt har Foodtech levert serveringsdisk med kjølt kjøttmonter og kjøkkenutstyr.
På Håndslag har Foodtech levert barstasjoner, glassvasker og isbitmaskin.

Se mer fra Håndslag på deres Facebook side.

Fagområde:
INTERIØR OG STORKJØKKEN, Servering

Kunde:
Håndslag

Adresse:
Youngskvartalet, Oslo