GARDSBRENNERIET | drikkeproduksjon

Gardsbrenneriet har spesialisert seg på bruk av lokale råvarer fra frukt og bærmiljøet i Nordfjord til produksjon av spennende produkter for alle som setter pris på godt drikke, enten det er til mat eller til fest.

Foodtech har levert fylleutstyr fra GAI til Gardsbrenneriet. GAI har i over 70 år laget fylleutstyrslinjer for vin, champagne, sider, øl, olje, vann & brennevin med mer.

Noen av GAI sine siste innovasjoner

  • Dobbeltvirkende elektropneumatisk dyse som modulerer påfyllingsprosedyre for å forhindre skumdannelse, fylle under trykk og uten trykk.
  • Ny boksefylleserie for mindre og medium produksjoner til håndverksøl eller sider på boks.
  • Ny patentert løsning for å detektere flaskedefekt på flasker som skal tåle trykk. Dette for å forhindre at flasker eksploderer under fylling.

Noen av GAI sine fordeler

  • Fleksibel fylling
  • Nivåregulerering
  • Strukturer med dobbeltrør og lavere lukking
  • Automatisk dummy-flaske for vask
  • Sikker steriliseringssyklus
  • Operasjonssyklus i system
  • Flaskegjenkjenning
  • Elektrisk trykkføler for atmosfærisk trykk
  • 4-veis elektropneumatisk ventil for fylling både med og uten trykk.
  • Formatlagring i HMI-display
  • Serviceapparat som sørger for sikker drift
  • Mulighet for å koble maskin online for feilsøking og omprogrammering
  • 90 % av maskinens deler er bygd og designet av GAI.

Ansvarlig for prosjektet:
Jan Roar Uthus
Salg frukt, grønt og drikke
Telefon: 99 37 98 88
E-post: jru@foodtech.no

Fagområde:
Frukt, grønt og drikke, MATINDUSTRI

Kunde:
Gardsbrenneriet

Adresse: