GARDERMOEN & FLESLAND | Serveringssteder

I løpet av 2017 leverte Foodtech Interiør og Storkjøkken flere spennende prosjekter på OSL Gardermoen og BGO Flesland.

Bølgen og Moi Food Garage, Fiskeriet, Fridays, Altitude, Humle og Malt og Two Tigers på OSL og BGO drives av HMSHost-Umoe F&B Company. De er et joint venture-selskap eiet av Umoe Restaurants og HMS Host International, som utvikler og drifter serveringskonsepter på flyplasser i det norske markedet. De har i dag serveringssteder på fem lufthavner i Norge.

 

Her er en oversikt over konseptene Foodtech har levert på OSL Gardermoen og BGO Flesland:

BØLGEN & MOI FOOD GARAGE

Finner du på Gardermoen og Flesland. Bølgen & Moi Food Garage er en rampete, yngre fetter av Bølgen & Moi Brasserier. Her kan du finne uventede, velsmakende og frydefulle matopplevelser i et travelt flyplassmiljø. Food Garage har et uformelt, reisevennlig og lekent uttrykk.

Foodtech har levert kjøkken, disklinje og alt av møblering. Konseptet er tegnet ut av RISS Interiørarkitekter, som vi samarbeidet tett med underveis i utviklingen. Hele disklinjen og store deler av møbleringen er spesialbygget for restauranten på både OSL og BGO.

 

FISKERIET

Finner du på Gardermoen og Flesland. Fiskeriet på Youngstorget er velkjent for god kvalitet og bærekraftig sjømat, og avdelingen på OSL og BGO vil gi deg den samme opplevelsen i et travelt flyplassmiljø. De serverer klassikere som fish&chips og fiskesuppe på en original og smakfull måte, basert på ferske råvarer og solid kunnskap om fisk og sjømat.

Foodtech har levert kjøkken, innredning og møbler. Serveringsdisker er spesialbygget, med en kjøledisk hvor Fiskeriet legger frem dagens retter. Alle bord er spesiallaget for å tilpasse konseptet. På Flesland er det i tillegg en stor mesanin med mye spesialbygget møblering. Disker og interiør er levert etter tegninger fra RISS Interiørarkitekter, som vi samarbeidet med underveis i prosjektet.

 

ALTITUDE

Finner du på Flesland. En lun og trivelig bar er det perfekte stedet for å starte reisen. Alti’tude bar er inspirert av det glade, positive og varme folket i regionen, detaljene i arkitekturen og den myke, mosekledde naturen. Dette står i sterk kontrast til det skiftende været og de utfordrende omgivelsene vestlendingene lever med i hverdagen. Lokalt og godt øl fra flere av de spennende håndverks-bryggeriene står sentralt på menyen.

Foodtech har levert et lite produksjonskjøkken, bardisk og alt av møbler og innredning. Bardisk er levert med en rustikk trefront og stein i benkeplate, med hyller i stål på bakvegg. Det er spesiallaget to skap for ølflasker tilknyttet baren. Alle bordplater har Altitude sin logo freset inn treverket. Innredning er bygget etter tegninger av Myriad Design, fra Australia. 

 

HUMLE & MALT

Finner du på Gardermoen. Fristende opplagte smørbrød, ulike typer barsnacks, burgere og frokostretter. Et stort utvalg øl, og blant annet deres egen spesiallagde øltype. Du får også en «pairing & shairing» meny hvor kokken anbefaler hvilken øl de vil serverer til mat fra menyen.

Foodtech har levert Humle og Malt i sin helhet, med kjøkken, alt av innredning og møbler. Det er flere detaljer som hyller i messing, delevegger i spiler og barbord med nedfelt menyholdere. Vi har i tillegg stått for styling av hylle bak sofa med glasskrukker, planter og en spesiallaget øltank. Bardisk er flislagt i front med flere messingdetaljer i front og i profiler over. Innredning er levert etter tegninger av Twelve Studio, fra London.

 

TWO TIGERS

Two Tigers består av en blanding av gastronomisk og moderne asiatisk design i et unikt konsept. Two Tigers er et perfekt sted å sitte ned, slappe av og nyte en asiatisk frokost, lunsj eller middag. På menyen finner du sushi, sashimi, nudelsupper, bønnespirer og miso suppe, risretter og andre småretter.

Foodtech har levert innredning og møblering. Disklinje er leverte med stein i front og benkeplate, og med en spesiallaget kjøledisk i spilefront. Spilene går igjen i den store baldakinen som er bygget over disklinje. Det meste av møblering er spesiallaget for konseptet, med blant annet nedfelt tilbehørbokser i alle bordplater. Alt er levert etter tegninger av Myriad Design, fra Australia.

 

TGI FRIDAYS

Hos TGI Friday’s får du autentisk amerikansk mat og fantastiske cocktails. Blant favorittene er Buffalo Wings, Jack Daniel’s Burger, BBQ Baby back ribs og Chicken Quesedillas. TGI Friday tilbyr vegetar og glutenfri alternativer.

Foodtech har levert innredning til bar og møbler.

 

NORTHLAND | GARDERMOEN

Northland er Reitan sitt nye konsept som du vil finne flere steder på Gardermoen. Northland er den nye baguette-spesialisten. Konseptet tar utgangspunkt i norske brødmattradisjoner, men setter dette inn i en moderne kontekst. Konseptet har skreddersydde kvalitets kjøledisker fra Ideal AKE.

Foodtech leverer møblering til alle Northland konseptene som finnes i Norge, og har levert den kjølte disken til sandwiches. Det er levert to utsalg på OSL og to på Flesland.

 

 

 

Fagområde:
INTERIØR OG STORKJØKKEN, Møbler, Servering, Storkjøkken

Kunde:

Adresse: