FORNEBUPORTEN | Kantine

PERSONALRESTAURANT

Personalrestauranten på Fornebuporten er bygget på PUUR Konseptet. PUUR Konseptet er utviklet av Compass Group etter et nederlandsk konsept. Foodtech var med i prosessen fra starten og hjalp Eurest med å fornorske konseptet. Målet er å tilby et variert og spennende utvalg retter som serveres via flere stasjoner. Dette sikrer for flyt når mange skal serves samtidig, noe som ofte er et problem i personalrestauranter. PUUR dreier seg i stor grad om å flytte kokken ut til kunden, og synliggjøre tilberedelse av rettene. Sparebank 1 var pilot prosjektet for PUUR i Norge, hvor Foodtech har levert komplett løsning med produksjonsutstyr og serveringsområde.

På Fornebuporten har Foodtech levert to store PUUR konsept kantiner i to forskjellige kontorbygg.

 

THE LOCAL

I det første bygget ble det også laget en kafe og pizzarestauranten ved hovedinngangen, samt en restaurant og bar med egen inngang gjennom en portal av vinskap. Disse konseptene er åpne for alle, og har navnet «The Local». The Local ønsker å være et naturlig samlingspunkt for Fornebu. Det ligger rett ved siden av Telenor Arena, og har ofte arrangmenter tilknyttet konserter o.l.

 

PRODUKSJONSKJØKKEN

Foodtech har også levert et stort produksjonskjøkken i kjelleren som serverer begge kantinene og restauranten. I 7 etasje er det et mindre kjøkken som serverer styremøtene til Aker.

 

Les mer om Fornebuporten

Fagområde:
INTERIØR OG STORKJØKKEN, Servering, Storkjøkken

Kunde:
Fornebuporten

Adresse:
Oksenøyveien 8 -10, Fornebu