AKERSGATA 51 | Kantine

Akersgata 51 ligger sentralt i Oslo Sentrum og er på tilsammen ni etasjer. Bygget er er fra 1963 og er tegnet av Oddmund Eindride Slaatto.

Entra Eiendom har rehabilitert hele Akersgt 51 og Foodtech var tidlig inne i prosjektet. Sammen med interiørarkitekt tegnet vi ut løsning tilpasset Eurest sine ønsker for drift. Resultatet ble en meget moderne personalrestaurant som ivaretar leietakerne på huset daglig, det serveres lunsj, middag og møtemat.

Foodtech har levert skreddersydd serveringsløsning med hev-/senk disk for varmmat-utlevering, buffeter på hjul med kjølte steinplater for servering av salat og andre delikatesser, samt alt teknisk kjøkkenutstyr for å ivareta god kvalitet på det som serveres.

Ansvarlig for prosjektet:
Lena Breivold
Salg storkjøkken/servering
Telefon: 98 22 44 82
E-post:lena@foodtech.no

Et utvalg personalrestauranter og kantiner levert av Foodtech:
Parkkvartalet – kjøkken og buffet
Dronningens gate – totalleveranse
Schweigaardsgate 12 – totalleveranse
Toma, Youngskvartalet – kjøkken og buffet
W7 – kjøkken og buffet
Fornebuporten – kjøkken og buffet
Bama – buffet
VG – kjøkken og buffet
Se flere referanseprosjekter

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg?
Foodtech leverer alt av utstyr du trenger til ditt serveringssted, fra storkjøkken til belysning. Vi leverer til restaurant, kaffebar, bakeri, dagligvare, personalrestaurant og spesialforretninger.

Aktuelle artikler for storkjøkken og restaurant:
Kantine – mer enn lunsj
Foodtech prosjektgjennomføring
Modning | kjøtt og ost

Aktuelle brosjyrer:
Kjernesortiment
Foodtech Interiør og Storkjøkken – referansebrosjyre

Fagområde:
INTERIØR OG STORKJØKKEN, Servering, Storkjøkken

Kunde:
Entra Eiendom

Adresse:
Akersgata 51, Oslo