A. IDSØE | Stavanger

Albert Idsøe finner du i Stavanger, her har Idsøe drevet kjøtt- og pølseproduksjon i 175 år og har blant annet vunnet NM gull for sitt pinnekjøtt.

Foodtech har levert Guidoparma hengebanesystem til Idsøe. Dette er et komplett system for produksjon av pinnekjøtt og spekemat. Anlegget sikrer optimal spekeprosess og gir en enkel og effektiv varetransport, tørking, speking og nedtak av produktene. Behov for truck, jekketralle, bakker og bisonpaller er eliminert. Slitasje og renholdsbehov på gulv minimeres. Hengebanene kan plasseres på selvbærende stolper i eksisterende lokaler, eller de kan henges opp i byggets reisverk.

I Italiensk produksjon brukes Guidoparma sine hengebanesystemer i salteriet, i hvilerom og i klimarom. For å tåle det salte og fuktige miljøet i spekematfabrikker er det særlig lagt vekt på at penser, kulelager og hjul tilfredsstiller strenge kvalitetskrav.

Les mer om A. Idsøe på deres webside

Fagområde:
Kjøtt og fjærfe, MATINDUSTRI

Kunde:
A. Idsøe

Adresse:
Stavanger