Gilde Spesialpolser Samlebilde No029224

PAKKING | bærekraftige løsninger 

 

Foodtech Industri er totalleverandør av pakkemaskiner til næringsmiddelindustrien og har lang erfaring innen veiing og pakking av foredlede og uforedlede produkter, både til lagring, storhusholdning og til konsument.  

Vi hjelper deg å redusere fotavtrykket på dine produkter, og nå dine bærekraft- og miljømål.
Våre pakkeløsninger gir deg mulighet for: 

  • Pakking på én maskin – multifleksibel 
  • Redusert filmforbruk med 10-80 % 
  • Redusert toppfilm med inntil 30 % 
  • Reduserte transportkostnader med «in-line-produksjon» av skåler i plast eller papir 
  • Pakkeprosesser for økt holdbarhet 
  • Pakkeløsninger som øker kapasiteten med 30-40 % 
  • Pakkeskåler i plast, aluminium og papir 

VIL DU VITE MER? Les videre eller kontakt oss!

Ivar Holtet

Salgssjef, Foodtech Industri
90 12 80 00 | ih@foodtech.no


I tillegg til tradisjonelle pakkemetoder tilbyr Foodtech nyutviklede emballasjeløsninger der fokus er redusert bruk av plast.

De nyeste pakkemetodene basert på pappemballasje er: 

  • Slimfresh – skinn pakking på pappbrett 
  • Slicefresh – fantastisk løsning for å pakke sliced produkt på papp-plate i MAP konfigurasjon 
  • Paperseal – pappskål med barriereegenskaper som tilsvarer plastskål 

Med disse pakkemetodene oppnår vi en plastreduksjon opp mot 80%, en uovertruffen branding av produktet, samt at varene blir penere å se på. 

Ivar Holtet, Salgssjef Foodtech Industri

G. MONDINI 

G. Mondini er en verdensledende leverandør innenfor skålpakketeknologi. De har utviklet maskiner som er både kostnadsbesparende og miljøvennlige.  

MONDINI TRAVE 

Travemaskinen forsegler plastfilm på skål. Maskinen skaper mange nye salgsmuligheter, ved at du gjennom ett enkelt verktøyskifte kan endre pakkeformat på produktet ditt. Maskinen kan operere med opptil 18 ulike formater, alt fra papp-, plast-, skum- og aluminiumsskåler. 

PAPERSEAL 

Paperseal er en brettemetode som lar oss generere en skål med perfekt forseglingsoverflate, slik at vi unngår mikrolekkasjer som er vanlig ved tradisjonelle pappskåler, og dermed gir produktet lengre holdbarhet. Ved bruk av papp i bunnskålen reduseres plastforbruket med 80%. 

SLIMFRESH  

Slimfresh er skin-pakking på pappbrett. Slimfresh gir deg muligheten til å pakke på papplate, noe som reduserer plastforbruket betydelig. Etter bruk kan det tynne plastlaget tas av høykvalitetspapiret og resirkuleres. Denne pakkemåten gir opptil 75% reduksjon i plastforbruket. 

SLICEFRESH 

Slicefresh er en helt ny forpakning for slicede produkter der emballasjen er basert på 80% papir. Slicefresh, som Slimfresh, gir en reduksjon av plastforbruket med opptil 75%. Typisk produkt er slicet pålegg pakket i modifisert atmosfære. 

Under kan du se pakketeknologien Slimfresh brukt på serien Pølsemakerens Beste fra Gilde, samt pakking av laks i aluminiumskål hos Sjømathuset.

GILDE | Pølsemakerens Best pakket på Mondini Trave med pakketeknologien Slimfresh
SJØMATHUSET | Pakking av laks i aluminiumskål på Mondini Trave

ULMA 

Ulma er en verdensledende leverandør av pakkemaskiner. De har et bredt maskinspekter med ulike metoder å pakke på. Ulma tilbyr omfattende og innovative løsninger innen emballasjeutstyr og systemer med ett hovedmål: Å gi ytterligere verdi til sine kunder.  

DYPTREKK 

Dyptrekkmaskiner bruker vakuum og varme til å forme begeret ut i fra en filmrull. Dyptrekkmaskiner kan pakke med og uten gass, i vakuumpakke og i skin-pakke. 

FLOWPACK 

Flowpack er en effektiv, trygg og allsidig måte å pakke produkter på. Flowpakking gjøres ved hjelp av tre sveiser; to på tvers og en på langs. Kan benytte et mangfold av ulike filmer, også inkludert papir. 

VERTIKALPAKKER

Vertikalpakker benyttes ofte når du skal fylle produkter som for eksempel potetgull, kjøttboller, kuttede salater, nøtter etc. i pose. Kan benytte et mangfold av ulike filmer, også inkludert papir. 

Her er noen eksempler på pakking i Ulma vertikalpakker. Vi ser pakking av revet gulost fra Synnøve Finden og salat fra Bama.

SYNNØVE FINDEN | Veiing og pakking av gulost i vertikalpakker
BAMA | Pakking av salat i vertikalpakker

Kristian Hagen

Salg pakkeløsning
kh@foodtech.no


Siste innlegg

unox_evereo_speed-x

KJØKKEN | effektiviser driften

I Foodtech har vi begrepet FOODTECH’nology, som forteller deg at vi tar innovasjon og bærekraft på alvor. Våre leverandører er håndplukket av oss, for å […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

UNOX EVEREO | FAQ

Er det mulig å kombinere kvaliteten ved langtidstilberedning med rask service?EVEREO er svaret! EVEREO er resultatet av UNOXs erfaring, kombinert med forskningsprosjekt utført av University […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

UNOX SPEED-X | FAQ

UNOX SPEED-X er verdens første selvvaskende High Speed kombiovn som gir deg den perfekte kombinasjon av kvalitet og hurtighet, med uovervinnelige resultater – helt uten […]

Les mer