OSL

OSL GARDERMOEN & BGO FLESLAND

I løpet av 2017 leverte Foodtech Interiør og Storkjøkken flere spennende prosjekter på OSL Gardermoen og BGO Flesland.

Bølgen og Moi Food Garage, Fiskeriet, Fridays, Altitude, Humle og Malt og Two Tigers på OSL og BGO drives av HMSHost-Umoe F&B Company. De er et joint venture-selskap eiet av Umoe Restaurants og HMS Host International, som utvikler og drifter serveringskonsepter på flyplasser i det norske markedet. De har i dag serveringssteder på fem lufthavner i Norge.

 

Her er en oversikt over konseptene Foodtech har levert på OSL Gardermoen og BGO Flesland:

BØLGEN & MOI FOOD GARAGE

Finner du på Gardermoen og Flesland. Bølgen & Moi Food Garage er en rampete, yngre fetter av Bølgen & Moi Brasserier. Her kan du finne uventede, velsmakende og frydefulle matopplevelser i et travelt flyplassmiljø. Food Garage har et uformelt, reisevennlig og lekent uttrykk.

Foodtech har levert kjøkken, disklinje og alt av møblering. Konseptet er tegnet ut av RISS Interiørarkitekter, som vi samarbeidet tett med underveis i utviklingen. Hele disklinjen og store deler av møbleringen er spesialbygget for restauranten på både OSL og BGO.

 

FISKERIET

Finner du på Gardermoen og Flesland. Fiskeriet på Youngstorget er velkjent for god kvalitet og bærekraftig sjømat, og avdelingen på OSL og BGO vil gi deg den samme opplevelsen i et travelt flyplassmiljø. De serverer klassikere som fish&chips og fiskesuppe på en original og smakfull måte, basert på ferske råvarer og solid kunnskap om fisk og sjømat.

Foodtech har levert kjøkken, innredning og møbler. Serveringsdisker er spesialbygget, med en kjøledisk hvor Fiskeriet legger frem dagens retter. Alle bord er spesiallaget for å tilpasse konseptet. På Flesland er det i tillegg en stor mesanin med mye spesialbygget møblering. Disker og interiør er levert etter tegninger fra RISS Interiørarkitekter, som vi samarbeidet med underveis i prosjektet.

 

ALTITUDE

Finner du på Flesland. En lun og trivelig bar er det perfekte stedet for å starte reisen. Alti’tude bar er inspirert av det glade, positive og varme folket i regionen, detaljene i arkitekturen og den myke, mosekledde naturen. Dette står i sterk kontrast til det skiftende været og de utfordrende omgivelsene vestlendingene lever med i hverdagen. Lokalt og godt øl fra flere av de spennende håndverks-bryggeriene står sentralt på menyen.

Foodtech har levert et lite produksjonskjøkken, bardisk og alt av møbler og innredning. Bardisk er levert med en rustikk trefront og stein i benkeplate, med hyller i stål på bakvegg. Det er spesiallaget to skap for ølflasker tilknyttet baren. Alle bordplater har Altitude sin logo freset inn treverket. Innredning er bygget etter tegninger av Myriad Design, fra Australia. 

 

HUMLE & MALT

Finner du på Gardermoen. Fristende opplagte smørbrød, ulike typer barsnacks, burgere og frokostretter. Et stort utvalg øl, og blant annet deres egen spesiallagde øltype. Du får også en «pairing & shairing» meny hvor kokken anbefaler hvilken øl de vil serverer til mat fra menyen.

Foodtech har levert Humle og Malt i sin helhet, med kjøkken, alt av innredning og møbler. Det er flere detaljer som hyller i messing, delevegger i spiler og barbord med nedfelt menyholdere. Vi har i tillegg stått for styling av hylle bak sofa med glasskrukker, planter og en spesiallaget øltank. Bardisk er flislagt i front med flere messingdetaljer i front og i profiler over. Innredning er levert etter tegninger av Twelve Studio, fra London.

 

TWO TIGERS

Two Tigers består av en blanding av gastronomisk og moderne asiatisk design i et unikt konsept. Two Tigers er et perfekt sted å sitte ned, slappe av og nyte en asiatisk frokost, lunsj eller middag. På menyen finner du sushi, sashimi, nudelsupper, bønnespirer og miso suppe, risretter og andre småretter.

Foodtech har levert innredning og møblering. Disklinje er leverte med stein i front og benkeplate, og med en spesiallaget kjøledisk i spilefront. Spilene går igjen i den store baldakinen som er bygget over disklinje. Det meste av møblering er spesiallaget for konseptet, med blant annet nedfelt tilbehørbokser i alle bordplater. Alt er levert etter tegninger av Myriad Design, fra Australia.

 

TGI FRIDAYS

Hos TGI Friday’s får du autentisk amerikansk mat og fantastiske cocktails. Blant favorittene er Buffalo Wings, Jack Daniel’s Burger, BBQ Baby back ribs og Chicken Quesedillas. TGI Friday tilbyr vegetar og glutenfri alternativer.

Foodtech har levert innredning til bar og møbler.

 

NORTHLAND | GARDERMOEN

Northland er Reitan sitt nye konsept som du vil finne flere steder på Gardermoen. Northland er den nye baguette-spesialisten. Konseptet tar utgangspunkt i norske brødmattradisjoner, men setter dette inn i en moderne kontekst. Konseptet har skreddersydde kvalitets kjøledisker fra Ideal AKE.

Foodtech leverer møblering til alle Northland konseptene som finnes i Norge, og har levert den kjølte disken til sandwiches. Det er levert to utsalg på OSL og to på Flesland.

 

Se flere bilder her

 

 

Ansvarlige for prosjektet hos Foodtech: 

Iren Ellefsen | salgssjef
Iren er en av fire som var med fra starten i låven på Spydeberg i 1991 og er en av tre eiere i Foodtech.
Iren har jobbet med salg innen servering siden 1997 og har siden 2013 vært Salgssjef i Foodtech Interiør og Storkjøkken. Hun jobber med mange av Foodtech sine storkunder og har gjennom mange år hatt kunder som feks La Baguette, Cafe Opus, Little Eataly, Peppes og Compass Group.

Hege Søgaard Moen | salg interiør/interiørarkitekt
Hege er utdannet interiørarkitekt fra Griffith College, BA (hons) Interior Architecture og har jobbet hos Foodtech i 3 år. Tidligere har hun vært selvstendig næringsdrivende som interiørarkitekt og teknisk tegner.

 

Ida NilsenIda Nilsen | salg storkjøkken/servering
Ida har fagbrev som kokk og er i tillegg utdannet vinkelner. Hun har 14 års erfaring innen restaurant og har jobbet på steder som Lilla Helfwetet, Tylöhus, Lysebu, Le Canard, Solsiden, Klostret og Bølgen & Moi Briskeby. Ida startet hos Foodtech i 2014 og jobber med prosjektsalg, hun har blant annet levert Restaurant Kontrast, Vintage Kitchen, Bokbacka, Nord & Natt Tøyen, Nord Bakeri, Rustikk Bakeri, Lysebu, Bølgen & Moi på Flesland og Gardermoen.

Gabrielle Nøddelund | salg møbler
Gabrielle har lang bransjeerfaring etter 17 år i Foodtech der hun har jobbet innenfor flere fagområder.

 

 

Foodtech er en vareleverandør som kan bistå deg på den måten du ønsker eller har behov for – hele veien fra idé til ferdig prosjekt. Vi er en totalleverandør, med bred kompetanse og lang erfaring innen storkjøkken og serveringsløsninger. Dette betyr at du kun trenger å forholde deg til én leverandør!

Har du et spennende prosjekt på planen?
Vi kan hjelpe deg! Kontakt oss på post@foodtech.no eller tlf 22 08 70 70 så blir du henvist til riktig person.

Siste innlegg

PAKKING | bærekraftige løsninger 

  Foodtech Industri er totalleverandør av pakkemaskiner til næringsmiddelindustrien og har lang erfaring innen veiing og pakking av foredlede og uforedlede produkter, både til lagring, […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

KJØKKEN | effektiviser driften

I Foodtech har vi begrepet FOODTECH’nology, som forteller deg at vi tar innovasjon og bærekraft på alvor. Våre leverandører er håndplukket av oss, for å […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

UNOX EVEREO | FAQ

Er det mulig å kombinere kvaliteten ved langtidstilberedning med rask service?EVEREO er svaret! EVEREO er resultatet av UNOXs erfaring, kombinert med forskningsprosjekt utført av University […]

Les mer