Nyheter

DAGLIGVARE | nytt magasin

Visste du at Foodtech leverer alt utstyr du trenger til din dagligvarebutikk? I vårt nye magasin for dagligvare kan du lese mer om hva Foodtech kan hjelpe deg med og se litt av vårt utvalg for butikk.

Foodtech sponser NM i kjøttprodukter

Foodtech har inngått et 2 års samarbeid med Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund om sponsing av Norgesmesterskapene i kjøtt frem til høsten 2021. NM består av 2 konkurranser i året, en knyttet til julemat og en knyttet til grillsesongen. Syvende november er kåringen for julemat, med Foodtech som samarbeidspartner.

MATSVINN | Redusér matsvinn i disk

Serveringsbransjen er utfordret til å redusere matsvinn med 50% innen 2030, for å oppnå dette kreves det ikke ett, men en serie med tiltak. Foodtech sitt viktigste bærekraftsmål er å bistå våre kunder å nå sine bærekraftsmål og vi vil belyse flere mulige tiltak for å redusere svinn.

skolemat

SKOLEMAT

Vurderer dere å innføre eller produsere skolemat? Forskning viser at skolemat kan bidra til å utjevne sosiale og helsemessige forskjeller blant elevene, i tillegg til at det bidrar til å øke konsentrasjonen gjennom skoledagen og bedre det sosiale miljøet på skolen. Med bakgrunn i dette er svaret enkelt, men det er likevel mange hensyn som […]

MATSVINN | matproduksjon

Det kastes mat for mange milliarder kroner per år, det er ikke bærekraftig. Norsk serveringsbransje er enig om å redusere matsvinnet med 50 prosent innen 2030. Så hvor starter vi? Det er ikke et enkelt tiltak som alene reduserer matsvinnet, men summen av mange tiltak fra innkjøp til matavfall. Bærekraftig matproduksjon, bærekraftige kjøkken- og serveringsløsninger. […]

KJØLEDISK | høy kvalitet er god økonomi

Et stenkast unna Majorstuen T-banestasjon, klemt mellom en café og en skobutikk, ligger spesialforretningen Fromagerie. Titter du inn vinduet, vil du få et glimt av et utvalg du sjelden ser andre steder. Faller du for fristelsen til å gå inn, blir du møtt av den herlige duften av upasteuriserte franske, italienske, og spanske oster.  Av Bjørn […]

AVTALESERVICETEKNIKER

Serviceavdelingen i FOODTECH Interiør og Storkjøkken (FIS) har i dag 20 ansatte i tillegg til et landsdekkende nettverk med servicepartnere. Vi har komplett delelager og verksted ved vårt hovedkontor i Oslo. Vi er også godkjent lærebedrift. Den rette kandidaten har fagbrev som elektroreparatør, elektriker (Gr. R eller Gr. L) eller automatiker. Du er faglig dyktig og […]

JULEKUPP | kombidamper

Nå kan du gjøre et julekupp på våre kombidampere fra UNOX. Tilbudet gjelder på UNOX Cheftop 7GN og UNOX Cheftop 10GN. Prisen inkluderer understell, avløpssett og såpe. VIL DU VITE MER OM DETTE TILBUDET? Kontakt oss! OLE BJØRN SUNDSDALTelefon: 97 66 40 94E-post:olebjorn@foodtech.no STIAN STORVIK KRISTIANSENTelefon: 97 04 50 29E-post:stian@foodtech.no CHRISTER SVARVERUDTelefon: 92 83 30 32E-post:christer@foodtech.no CHRISTOFFER M. […]

Varmegjenvinning | hvordan kan ditt bakeri spare energi og samtidig bidra til miljøet?

Energigjenvinning er gjenvinning av energi, ofte varmeenergi, som ellers ville gått tapt i omgivelsene. Denne energien blir i stedet brukt til noe nyttig. Spesielt i industribygg hvor det omveltes store mengder med energi daglig, kan dette spare miljøet stort. Ved gjenvinning reduseres klimautslipp ved at bygget bruker gjenvunnet energi i stedet for olje og gass […]

EKSPONERINGSDISK med kjøleromskvalitet

Vil du øke kvaliteten på varene i din eksponeringsdisk? Med G-consept fra Criocabin sparer du tid fordi du slipper å flytte varene til et kjølerom om natten, du får lavere vektreduksjon på de eksponerte varene, i tillegg økes holdbarheten.   KJØLEROMSKVALITET Tradisjonelle kjøledisker er produsert md tanke på eksponering/utstilling av kjøtt og andre varer. For å […]

Dagens mattrender | Sunt, godt og stilig

Samfunnet er stadig i endring, nye trender oppstår og vi må møte markedet med nye produkter og løsninger. Vegetarisk og plantebasert kosthold, redusert matsvinn, bærekraftig mat og matkamuflering. Dette er alle trender som er godt utbredt i dagens marked. Foodtech følger med på nye trender i både inn og utland, slik at alle våre kunder […]

IFI | Drop-in isdisk

Nå får du drop-in isdisk hos Foodtech! Drop-in isdisk kan tilføres de fleste eksisterende disker, men kan også leveres som selvstendig gulvmodell. Enhetene er modulbasert og kan leveres fra to smaker og utvides til ønsket antall. Modulene kan også benyttes til beger iskrem.    Så ønsker du å kunne tilby dine kunder deilig iskrem? Øk salget både sommer […]

KOKKEN I SENTRUM | åpen kjøkkenløsning

På mange av dagens restauranter er kjøkkenet og kokken satt på utstilling. Med åpne kjøkkenløsninger der gjesten til enhver tid kan følge aktiviteten på kjøkkenet kommer nye behov og ønsker til utforming av dette området. Løsninger må tilpasses eksisterende krav, lover og regler for drift av storkjøkken, og ikke minst ergonomi og arbeidsflyt som skal […]

MODNING | kjøtt og ost

FOKUS PÅ GODE RÅVARER Skal du få best mulig resultat av alle typer kjøtt, trenger det modning, og modning tar tid. Tørrmodning er en tradisjonell måte å modne kjøtt på, slik at det blir spesielt mørt og får en intens smak. Dette er en metode som har vært brukt i mange år, og som gir […]

KJØLELØSNINGER I VALGFRI RAL-FARGE

Har du noen gang opplevd frustrasjon på grunn av få muligheter for tilpasning av teknisk utstyr i den løsningen du jobber med? Foodtech Interiør og Storkjøkken tilbyr et stort utvalg av høykvalitets kjøleløsninger fra Ideal AKE som enkelt kan tilpasses ditt prosjekt. Ved å benytte pulverlakkert finish i valgfri RALfarge oppnår du et helhetlig uttrykk […]

SERVICETEKNIKER

Serviceavdelingen i FOODTECH Interiør og Storkjøkken (FIS) har i dag 20 ansatte i tillegg til et landsdekkende nettverk med servicepartnere. Vi har komplett delelager og verksted ved vårt hovedkontor i Oslo. Vi er også godkjent lærebedrift. Den rette kandidaten har fagbrev som elektroreparatør, elektriker (Gr. R eller Gr. L) eller automatiker. Du er faglig dyktig og […]

FOODTECH INDUSTRI

BWL Maskin AS og Foodtech Bakeri og Industri AS blir fusjonert fra 1. januar 2019. Sammen heter vi Foodtech Industri AS og er en totalleverandør til hele matindustrien i Norge!

Foodtech klare for Foodscape

September er godt i gang og det nærmer seg 10. og 11. oktober. Dette er datoene for den nye, spennende og bransjerelaterte varemessen; Foodscape. Messen bygger på noen av FNs bærekraftmål; verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Foodtech ønsker å være en samarbeidspartner på utstyr som støtter […]