Nyheter

skolemat

SKOLEMAT

Vurderer dere å innføre eller produsere skolemat? Forskning viser at skolemat kan bidra til å utjevne sosiale og helsemessige forskjeller blant elevene, i tillegg til at det bidrar til å øke konsentrasjonen gjennom skoledagen og bedre det sosiale miljøet på skolen. Med bakgrunn i dette er svaret enkelt, men det er likevel mange hensyn som […]

EMBALLASJE| Reduser ditt plastforbruk med 75%

Hos Foodtech er vi opptatt av våre kunders miljømål. Plastforurensing og matsvinn har den siste tiden kommet høyt på agendaen både i media og politisk, og vi har løsninger som kan hjelpe matindustrien med noen av disse utfordringene. Gjennom ny teknologi utviklet av en av våre leverandører, kan man redusere plastforbruk ved emballering med opptil […]

HPP | forleng holdbarheten på dine mat- og drikkevarer

Holdbarhet er et av de mest aktuelle temaene innen matbransjen og hvert år kastes det enorme mengder mat grunnet altfor kort holdbarhet. Høytrykks behandling av matvarer, også kalt HPP (High Pressure Processing), øker holdbarheten på ferske matvarer med opptil 50 dager. Teknologien bidrar ikke bare til å redusere matsvinn, men revolusjonerer måten vi øker holdbarheten […]

Varmegjenvinning | hvordan kan ditt bakeri spare energi og samtidig bidra til miljøet?

Energigjenvinning er gjenvinning av energi, ofte varmeenergi, som ellers ville gått tapt i omgivelsene. Denne energien blir i stedet brukt til noe nyttig. Spesielt i industribygg hvor det omveltes store mengder med energi daglig, kan dette spare miljøet stort. Ved gjenvinning reduseres klimautslipp ved at bygget bruker gjenvunnet energi i stedet for olje og gass […]

EKSPONERINGSDISK med kjøleromskvalitet

Vil du øke kvaliteten på varene i din eksponeringsdisk? Med G-consept fra Criocabin sparer du tid fordi du slipper å flytte varene til et kjølerom om natten, du får lavere vektreduksjon på de eksponerte varene, i tillegg økes holdbarheten.   KJØLEROMSKVALITET Tradisjonelle kjøledisker er produsert md tanke på eksponering/utstilling av kjøtt og andre varer. For å […]

BIOSTAR | reduserer mengden tilsetningsstoffer

Mel, vann, gjær og melkesyrebakterier. En fordeigsprosess som vil finne veien til de fleste norske deiger i fremtiden, tror Foodtech. Fordeig tilsatt melkesyrebakterier er ingen nyvinning,  den har vært tilgjengelig i Europa siden starten på 90-tallet. I Norge har denne prosessen ikke hatt særlig utbredelse, men nå satser Foodtech for fullt på denne nye ”gammeldagse” […]

Dagens mattrender | Sunt, godt og stilig

Samfunnet er stadig i endring, nye trender oppstår og vi må møte markedet med nye produkter og løsninger. Vegetarisk og plantebasert kosthold, redusert matsvinn, bærekraftig mat og matkamuflering. Dette er alle trender som er godt utbredt i dagens marked. Foodtech følger med på nye trender i både inn og utland, slik at alle våre kunder […]

WP KEMPER | den fleksible multimaskinen

Her er linjen som gjør håndverksbaking smartere med skånsom behandling av løse og grove deiger bakt med surdeig. Og med rask omstilling kan du produsere et stort antall variasjoner på kort tid. Det gir større fortjeneste og reduserer matsvinnet. Forbrukertrendene endrer seg og vi ser et stadig økende fokus på minimering av matavfall og reduksjon […]

IFI | Drop-in isdisk

Nå får du drop-in isdisk hos Foodtech! Drop-in isdisk kan tilføres de fleste eksisterende disker, men kan også leveres som selvstendig gulvmodell. Enhetene er modulbasert og kan leveres fra to smaker og utvides til ønsket antall. Modulene kan også benyttes til beger iskrem.    Så ønsker du å kunne tilby dine kunder deilig iskrem? Øk salget både sommer […]

KOKKEN I SENTRUM | åpen kjøkkenløsning

På mange av dagens restauranter er kjøkkenet og kokken satt på utstilling. Med åpne kjøkkenløsninger der gjesten til enhver tid kan følge aktiviteten på kjøkkenet kommer nye behov og ønsker til utforming av dette området. Løsninger må tilpasses eksisterende krav, lover og regler for drift av storkjøkken, og ikke minst ergonomi og arbeidsflyt som skal […]

MODNING | kjøtt og ost

FOKUS PÅ GODE RÅVARER Skal du få best mulig resultat av alle typer kjøtt, trenger det modning, og modning tar tid. Tørrmodning er en tradisjonell måte å modne kjøtt på, slik at det blir spesielt mørt og får en intens smak. Dette er en metode som har vært brukt i mange år, og som gir […]

Din samarbeidspartner fra A-Å

Har du et prosjekt på trappene? Vil du bli utfordret?Vi tør påstå at vi finner ditt faktiske behov. Vårt mål er alltid å skape en løsning som fungerer 100% for deg. Foodtech er en vareleverandør som kan bistå deg på den måten du ønsker eller har behov for – hele veien fra idé til ferdig […]

KJØLELØSNINGER I VALGFRI RAL-FARGE

Har du noen gang opplevd frustrasjon på grunn av få muligheter for tilpasning av teknisk utstyr i den løsningen du jobber med? Foodtech Interiør og Storkjøkken tilbyr et stort utvalg av høykvalitets kjøleløsninger fra Ideal AKE som enkelt kan tilpasses ditt prosjekt. Ved å benytte pulverlakkert finish i valgfri RALfarge oppnår du et helhetlig uttrykk […]

SERVICETEKNIKER

Serviceavdelingen i FOODTECH Interiør og Storkjøkken (FIS) har i dag 20 ansatte i tillegg til et landsdekkende nettverk med servicepartnere. Vi har komplett delelager og verksted ved vårt hovedkontor i Oslo. Vi er også godkjent lærebedrift. Den rette kandidaten har fagbrev som elektroreparatør, elektriker (Gr. R eller Gr. L) eller automatiker. Du er faglig dyktig og […]

FOODTECH INDUSTRI

BWL Maskin AS og Foodtech Bakeri og Industri AS blir fusjonert fra 1. januar 2019. Sammen heter vi Foodtech Industri AS og er en totalleverandør til hele matindustrien i Norge!

Foodtech klare for Foodscape

September er godt i gang og det nærmer seg 10. og 11. oktober. Dette er datoene for den nye, spennende og bransjerelaterte varemessen; Foodscape. Messen bygger på noen av FNs bærekraftmål; verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Foodtech ønsker å være en samarbeidspartner på utstyr som støtter […]

FOODTECH tar over MATEC Maskiner AS

Etter flere års godt samarbeid på service i Rogaland har Foodtech blitt enig med Matec Maskiner AS om å ta over 100% av aksjene fra 01.08.2018. Matec har lang erfaring innen salg og service av storkjøkkenutstyr. Foodtech har avtale med de fleste store grupperinger innen kiosk, bensin, dagligvare, bakeri, servering og storkjøkken. Oppkjøpet av Matec […]

OSL GARDERMOEN & BGO FLESLAND

I løpet av 2017 leverte Foodtech Interiør og Storkjøkken flere spennende prosjekter på OSL Gardermoen og BGO Flesland. Bølgen og Moi Food Garage, Fiskeriet, Fridays, Altitude, Humle og Malt og Two Tigers på OSL og BGO drives av HMSHost-Umoe F&B Company. De er et joint venture-selskap eiet av Umoe Restaurants og HMS Host International, som […]