Nyheter

BAKERI | produksjon og utsalg

Driver du et bakeri, eller drømmer du om å starte? Foodtech kan hjelpe deg med hele prosessen – hos oss får du utstyr både til produksjon og utsalg. Foodtech har lang erfaring innen bakeribransjen og har levert utstyr til små og store bakerier i 30 år. Hos oss er du i trygge hender! SE VÅR […]

NM kjøttprodukter 13.-15. oktober

Denne uken skal erfarne fagfolk på kjøtt smake seg gjennom varianter av julemat og pålegg fra hele Norge. Alt fra pinnekjøtt og medisterkaker til servelat og kokt skinke skal under lupen. Det skal smakes, luktes og tygges pinnekjøtt, ribbe, medister, julepølser og pålegg i det som er Norges største test av julemat. 550 produkter fra […]

FREMTIDENS KANTINE

Hva skjer med kantinen i fremtiden? Dette er et aktuelt tema uavhengig av Covid19, men man kan trygt si at vi har blitt mange erfaringer rikere på kort tid. Vi må tenke annerledes og dette vil påvirke trender og utvikling i bransjen. Mange diskuterer nok i disse dager gjenåpning og hvordan egen kantineløsning skal fungere […]

KJØKKEN | til ditt serveringssted

Foodtech er en vareleverandør med lang og bred kompetanse innen storkjøkken og serveringsløsninger. Vi er en totalleverandør, noe som betyr at vi kan hjelpe deg med alt fra storkjøkken til belysning – og du trenger kun å forholde deg til én leverandør! Våre medarbeidere har solid kompetanse innen de fagområdene de jobber med, for eksempel […]

NYHET | hygieneavdeling

Foodtech har økt sitt fokus på hygieneprodukter knyttet til produksjon og servering for små og store bedrifter. Foodtech tilbyr: Praktisk og effektiv utforming av hygienesluser Systemer for effektiv sko- og støvelvask Et bredt utvalg engangsbekledning som sikrer trygg matproduksjon Ny spennende engangshanske med patentert mønster for godt grep Profilgate som sikrer rene transporthjul og fottøy […]

OPPSTART | har du hatt stengt?

Flere serveringssteder har en del utstyr som vil kreve litt ekstra vedlikehold etter å ha stått urørt i en periode. Her er noen tips, er du usikker så kontakt oss – vi hjelper deg både under og etter Covid-19! PASS PÅ DETTE! Ved start av utstyr med pumper eller motorer – hør etter ulyder. Høyfrekvent […]

BÆREKRAFT | norsk mat

Vi er stolte av maten som lages i Norge! Lokalprodusert mat og drikke er i vinden som aldri før og den økte etterspørselen gir nye muligheter for både små og større produsenter. Ut fra et bærekraft- og samfunnsnytte perspektiv bør alle land produsere mest mulig av maten som trengs til egen befolkning, pr i dag […]

TV AKSJONEN 2020

Foodtech støtter TV aksjonen 2020! Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, er målet for årets aksjon å redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene. Årets TV-aksjon skal bekjempe plast i havet gjennom å etablere og forbedre eksisterende […]

KANTINE | mer enn lunsj

Trenger du hjelp til fornyelse eller renovering av din kantine? Eller trenger du hjelp til å finne den beste løsningen for en ny kantine i nytt bygg? Stort eller lite areal, stor eller liten endring – størrelse spiller ingen rolle. Foodtech har lang erfaring og kompetanse på dette området og kan hjelpe deg å finne […]

BRØDSKJÆREREN | vår egen kjendis

SELVBETJENT BRØDSKJÆRER. For 15 år siden fantes det ikke brødskjærere i norske dagligvarebutikker. I dag finner man en JAC brødskjærer i selv den minste lokalbutikk, og de største butikkene har opptil flere. Som forhandler for den belgiske fabrikken JAC har vi vært så heldige å representere den mest solide og brukervennlige brødskjæreren for selvbetjening. Flere […]

PRODUKSJON | trygg mat og drikke

Det er viktig at alle land produserer mest mulig av maten til egen befolkning selv, det er bærekraftig og riktig. Maten som lages i Norge bidrar til 100.000 arbeidsplasser over hele landet og Foodtech har i over 30 år bistått matprodusenter innen alle former for produksjon av mat og drikke. På referanselisten vår finner du […]

EMBALLASJE| Reduser ditt plastforbruk med 75%

Hos Foodtech er vi opptatt av våre kunders miljømål. Plastforurensing og matsvinn har den siste tiden kommet høyt på agendaen både i media og politisk, og vi har løsninger som kan hjelpe matindustrien med noen av disse utfordringene. Gjennom ny teknologi utviklet av en av våre leverandører, kan man redusere plastforbruk ved emballering med opptil […]

BIOSTAR | reduserer mengden tilsetningsstoffer

Mel, vann, gjær og melkesyrebakterier. En fordeigsprosess som vil finne veien til de fleste norske deiger i fremtiden, tror Foodtech. Fordeig tilsatt melkesyrebakterier er ingen nyvinning,  den har vært tilgjengelig i Europa siden starten på 90-tallet. I Norge har denne prosessen ikke hatt særlig utbredelse, men nå satser Foodtech for fullt på denne nye ”gammeldagse” […]

WP KEMPER | den fleksible multimaskinen

Her er linjen som gjør håndverksbaking smartere med skånsom behandling av løse og grove deiger bakt med surdeig. Og med rask omstilling kan du produsere et stort antall variasjoner på kort tid. Det gir større fortjeneste og reduserer matsvinnet. Forbrukertrendene endrer seg og vi ser et stadig økende fokus på minimering av matavfall og reduksjon […]

Din samarbeidspartner fra A-Å

Har du et prosjekt på trappene? Vil du bli utfordret?Vi tør påstå at vi finner ditt faktiske behov. Vårt mål er alltid å skape en løsning som fungerer 100% for deg. Foodtech er en vareleverandør som kan bistå deg på den måten du ønsker eller har behov for – hele veien fra idé til ferdig […]

STORKJØKKEN | våre bærekraftige produkter

FOODTECH’nology er FOODTECH sitt samlebegrep for å belyse våre agenturers fortinn innen innovasjon og bærekraft. Vårt viktigste bærekraftmål er å bistå våre kunder med å nå sine. Våre produsenter fokuserer mye på å imøtekomme fremtidens krav innen; Redusert energi, vann og kjemikalier Økt holdbarhet på eksponerte varer IOT kommunikasjon Restråstoff utnyttelse Matsvinn Fokus på disse […]

Covid-19 pandemien.

Foodtech tar Covid-19 pandemien på alvor. Derfor opprettholder vi drift og vil være tilgjengelige for våre kunder med nye maskiner, deleleveranser og service slik at norsk matindustri, dagligvarebutikker, bensinstasjoner og andre serveringssteder kan operere så effektivt som mulig til tross for krisen vi nå opplever. Vi har strenge rutiner for renhold av verktøy og utstyr som brukes i forbindelse med service og holder kontinuerlig et øye med nye tiltak og regler fra regjeringen.

HPP | forleng holdbarheten på dine mat- og drikkevarer

Holdbarhet er et av de mest aktuelle temaene innen matbransjen og hvert år kastes det enorme mengder mat grunnet altfor kort holdbarhet. Høytrykks behandling av matvarer, også kalt HPP (High Pressure Processing), øker holdbarheten på ferske matvarer med opptil 50 dager. Teknologien bidrar ikke bare til å redusere matsvinn, men revolusjonerer måten vi øker holdbarheten […]