Nyheter - Storkjøkken

IFI | Drop-in isdisk

Nå får du drop-in isdisk hos Foodtech! Drop-in isdisk kan tilføres de fleste eksisterende disker, men kan også leveres som selvstendig gulvmodell. Enhetene er modulbasert og kan leveres fra to smaker og utvides til ønsket antall. Modulene kan også benyttes til beger iskrem.    Så ønsker du å kunne tilby dine kunder deilig iskrem? Øk salget både sommer […]

KOKKEN I SENTRUM | åpen kjøkkenløsning

På mange av dagens restauranter er kjøkkenet og kokken satt på utstilling. Med åpne kjøkkenløsninger der gjesten til enhver tid kan følge aktiviteten på kjøkkenet kommer nye behov og ønsker til utforming av dette området. Løsninger må tilpasses eksisterende krav, lover og regler for drift av storkjøkken, og ikke minst ergonomi og arbeidsflyt som skal […]

MODNING | kjøtt og ost

FOKUS PÅ GODE RÅVARER Skal du få best mulig resultat av alle typer kjøtt, trenger det modning, og modning tar tid. Tørrmodning er en tradisjonell måte å modne kjøtt på, slik at det blir spesielt mørt og får en intens smak. Dette er en metode som har vært brukt i mange år, og som gir […]

KJØLELØSNINGER I VALGFRI RAL-FARGE

Har du noen gang opplevd frustrasjon på grunn av få muligheter for tilpasning av teknisk utstyr i den løsningen du jobber med? Foodtech Interiør og Storkjøkken tilbyr et stort utvalg av høykvalitets kjøleløsninger fra Ideal AKE som enkelt kan tilpasses ditt prosjekt. Ved å benytte pulverlakkert finish i valgfri RALfarge oppnår du et helhetlig uttrykk […]

OSL GARDERMOEN & BGO FLESLAND

I løpet av 2017 leverte Foodtech Interiør og Storkjøkken flere spennende prosjekter på OSL Gardermoen og BGO Flesland. Bølgen og Moi Food Garage, Fiskeriet, Fridays, Altitude, Humle og Malt og Two Tigers på OSL og BGO drives av HMSHost-Umoe F&B Company. De er et joint venture-selskap eiet av Umoe Restaurants og HMS Host International, som […]

YOUNGSKVARTALET

Youngskvartalet – et kollektiv av konsepter under ett tak! Midt i smørøyet av Oslos uteliv har det i løpet av desember og januar åpnet hele syv nye, spennende konsepter i det nyoppussede Youngskvartalet. Youngskvartalet finner du rett ved Youngstorget og er et utmerket sted for mat og drikke i forbindelse med eventer på for eksempel […]

NYE PROSJEKTER

     OSL GARDERMOEN & BGO FLESLAND Har du reist fra Gardermoen eller Flesland den siste tiden har du sikkert sett at det har dukket opp flere nye, spennende spisesteder på disse flyplassene. Foodtech er stolt leverandør av Bølgen & Moi, Fiskeriet, Altitude, Humle & Malt og Northland – og flere kommer! Bildene viser Bølgen & […]

ANGELO PO | ny storkjøkkenlinje

Angelo Po lanserer nå sin nye storkjøkkenlinje ICON 9000. ICON 9000 representerer et helt nytt «alt-i-ett» design for modulkjøkken med fokus på plass, ergonomi, miljø og funksjonalitet.     MER PLASS OG BEDRE ERGONOMI FOR MAKSIMAL FUNKSJONALITET Gjennom sine multifunksjonelle elementer og moduler sikres optimalt bruk av arealet. Siden du har alt innen rekkevidde sparer […]

UNOX MIND MAPS | avansert teknologi gjort enkelt

Full kontroll over tilberedningsprosessen og maksimal kreativ frihet! På slutten av 2015 lanserte UNOX sin nye linje med profesjonelle ovner – Mind Maps. UNOX Mind Maps bryter ned barrieren mellom dine idéer og hva du serverer. Gjennom berøringsskjermen kan du enkelt styre alle funksjonene i ovnen. Det visuelle språket på skjermen gjør at du med […]

BAKER SNAKS | bakerens streetfood

Markedet for bakeriutsalgene har endret seg kraftig de siste årene. Mange konkurrenter har kommet til og forbrukerne søker stadig nye, smakfulle opplevelser og de ønsker sunne alternativer med mindre sukker og mer fiber – uten svekkelse av smaksopplevelsen. Hva skjer med bakeriutsalgene i denne utviklingen? I Tyskland begynner vi nå å se en mottrend blant […]

VIN | lagring og oppbevaring

Er du på jakt etter det siste innen vinlagring og eksponering? Mulighetene er nesten uendelige og mange av våre løsninger kan tilpasses både i høyde, bredde og farge. I vår nye brosjyre kan du finne inspirasjon til hvordan oppbevaring av vin kan bli en naturlig og spennende del av innredningen på ditt serveringssted. Det finnes […]

BAKE-OFF | brød og andre godsaker

Duften av nystekt brød har en helt spesiell virkning på folk i farten, den appellerer til impulskjøp og gir løfte om ferske bakevarer. I vår nye brosjyre kan du lese mer om hva Foodtech Interiør og Storkjøkken kan tilby deg av ovner og innredning til bake-off. Foodtech har lang erfaring med bake-off og har levert […]

NY STORKJØKKEN BROSJYRE

  I Foodtech finner du en rekke dyktige fagpersoner som virkelig vet hva de snakker om når det kommer til storkjøkken. Blant våre storkjøkkenentusiaster har vi mange medarbeidere med solid kompetanse og faglig erfaring fra bransjen, for eksempel er flere utdannet kokk med fagbrev og de har bakgrunn innen hotell, restaurant og kantinedrift. Vårt fokus […]