Nyheter - Storkjøkken

MATSVINN | Redusér matsvinn i disk

Serveringsbransjen er utfordret til å redusere matsvinn med 50% innen 2030, for å oppnå dette kreves det ikke ett, men en serie med tiltak. Foodtech sitt viktigste bærekraftsmål er å bistå våre kunder å nå sine bærekraftsmål og vi vil belyse flere mulige tiltak for å redusere svinn.

KANTINE | mer enn lunsj

Trenger du hjelp til fornyelse eller renovering av din kantine? Eller trenger du hjelp til å finne den beste løsningen for en ny kantine i nytt bygg? Stort eller lite areal, stor eller liten endring – størrelse spiller ingen rolle. Foodtech har lang erfaring og kompetanse på dette området og kan hjelpe deg å finne […]

KJØLEDISK | høy kvalitet er god økonomi

Et stenkast unna Majorstuen T-banestasjon, klemt mellom en café og en skobutikk, ligger spesialforretningen Fromagerie. Titter du inn vinduet, vil du få et glimt av et utvalg du sjelden ser andre steder. Faller du for fristelsen til å gå inn, blir du møtt av den herlige duften av upasteuriserte franske, italienske, og spanske oster.  Av Bjørn […]

STORKJØKKEN | våre bærekraftige produkter

FOODTECH’nology er FOODTECH sitt samlebegrep for å belyse våre agenturers fortinn innen innovasjon og bærekraft. Vårt viktigste bærekraftmål er å bistå våre kunder med å nå sine. Våre produsenter fokuserer mye på å imøtekomme fremtidens krav innen; Redusert energi, vann og kjemikalierØkt holdbarhet på eksponerte varerIOT kommunikasjonRestråstoff utnyttelseMatsvinn Fokus på disse punktene samt bedre kvalitet […]

SKOLEMAT

Vurderer dere å innføre eller produsere skolemat? Forskning viser at skolemat kan bidra til å utjevne sosiale og helsemessige forskjeller blant elevene, i tillegg til at det bidrar til å øke konsentrasjonen gjennom skoledagen og bedre det sosiale miljøet på skolen. Med bakgrunn i dette er svaret enkelt, men det er likevel mange hensyn som […]

EKSPONERINGSDISK med kjøleromskvalitet

Vil du øke kvaliteten på varene i din eksponeringsdisk? Med G-consept fra Criocabin sparer du tid fordi du slipper å flytte varene til et kjølerom om natten, du får lavere vektreduksjon på de eksponerte varene, i tillegg økes holdbarheten.   KJØLEROMSKVALITET Tradisjonelle kjøledisker er produsert md tanke på eksponering/utstilling av kjøtt og andre varer. For å […]

Dagens mattrender | Sunt, godt og stilig

Samfunnet er stadig i endring, nye trender oppstår og vi må møte markedet med nye produkter og løsninger. Vegetarisk og plantebasert kosthold, redusert matsvinn, bærekraftig mat og matkamuflering. Dette er alle trender som er godt utbredt i dagens marked. Foodtech følger med på nye trender i både inn og utland, slik at alle våre kunder […]

IFI | Drop-in isdisk

Nå får du drop-in isdisk hos Foodtech! Drop-in isdisk kan tilføres de fleste eksisterende disker, men kan også leveres som selvstendig gulvmodell. Enhetene er modulbasert og kan leveres fra to smaker og utvides til ønsket antall. Modulene kan også benyttes til beger iskrem.    Så ønsker du å kunne tilby dine kunder deilig iskrem? Øk salget både sommer […]

KOKKEN I SENTRUM | åpen kjøkkenløsning

På mange av dagens restauranter er kjøkkenet og kokken satt på utstilling. Med åpne kjøkkenløsninger der gjesten til enhver tid kan følge aktiviteten på kjøkkenet kommer nye behov og ønsker til utforming av dette området. Løsninger må tilpasses eksisterende krav, lover og regler for drift av storkjøkken, og ikke minst ergonomi og arbeidsflyt som skal […]

MODNING | kjøtt og ost

FOKUS PÅ GODE RÅVARER Skal du få best mulig resultat av alle typer kjøtt, trenger det modning, og modning tar tid. Tørrmodning er en tradisjonell måte å modne kjøtt på, slik at det blir spesielt mørt og får en intens smak. Dette er en metode som har vært brukt i mange år, og som gir […]

Din samarbeidspartner fra A-Å

Har du et prosjekt på trappene? Vil du bli utfordret?Vi tør påstå at vi finner ditt faktiske behov. Vårt mål er alltid å skape en løsning som fungerer 100% for deg. Foodtech er en vareleverandør som kan bistå deg på den måten du ønsker eller har behov for – hele veien fra idé til ferdig […]

KJØLELØSNINGER I VALGFRI RAL-FARGE

Har du noen gang opplevd frustrasjon på grunn av få muligheter for tilpasning av teknisk utstyr i den løsningen du jobber med? Foodtech Interiør og Storkjøkken tilbyr et stort utvalg av høykvalitets kjøleløsninger fra Ideal AKE som enkelt kan tilpasses ditt prosjekt. Ved å benytte pulverlakkert finish i valgfri RALfarge oppnår du et helhetlig uttrykk […]

OSL GARDERMOEN & BGO FLESLAND

I løpet av 2017 leverte Foodtech Interiør og Storkjøkken flere spennende prosjekter på OSL Gardermoen og BGO Flesland. Bølgen og Moi Food Garage, Fiskeriet, Fridays, Altitude, Humle og Malt og Two Tigers på OSL og BGO drives av HMSHost-Umoe F&B Company. De er et joint venture-selskap eiet av Umoe Restaurants og HMS Host International, som […]

YOUNGSKVARTALET

Youngskvartalet – et kollektiv av konsepter under ett tak! Midt i smørøyet av Oslos uteliv har det i løpet av desember og januar åpnet hele syv nye, spennende konsepter i det nyoppussede Youngskvartalet. Youngskvartalet finner du rett ved Youngstorget og er et utmerket sted for mat og drikke i forbindelse med eventer på for eksempel […]

NYE PROSJEKTER

     OSL GARDERMOEN & BGO FLESLAND Har du reist fra Gardermoen eller Flesland den siste tiden har du sikkert sett at det har dukket opp flere nye, spennende spisesteder på disse flyplassene. Foodtech er stolt leverandør av Bølgen & Moi, Fiskeriet, Altitude, Humle & Malt og Northland – og flere kommer! Bildene viser Bølgen & […]

ANGELO PO | ny storkjøkkenlinje

Angelo Po lanserer nå sin nye storkjøkkenlinje ICON 9000. ICON 9000 representerer et helt nytt «alt-i-ett» design for modulkjøkken med fokus på plass, ergonomi, miljø og funksjonalitet.     MER PLASS OG BEDRE ERGONOMI FOR MAKSIMAL FUNKSJONALITET Gjennom sine multifunksjonelle elementer og moduler sikres optimalt bruk av arealet. Siden du har alt innen rekkevidde sparer […]

UNOX MIND MAPS | avansert teknologi gjort enkelt

Full kontroll over tilberedningsprosessen og maksimal kreativ frihet! På slutten av 2015 lanserte UNOX sin nye linje med profesjonelle ovner – Mind Maps. UNOX Mind Maps bryter ned barrieren mellom dine idéer og hva du serverer. Gjennom berøringsskjermen kan du enkelt styre alle funksjonene i ovnen. Det visuelle språket på skjermen gjør at du med […]

BAKER SNAKS | bakerens streetfood

Markedet for bakeriutsalgene har endret seg kraftig de siste årene. Mange konkurrenter har kommet til og forbrukerne søker stadig nye, smakfulle opplevelser og de ønsker sunne alternativer med mindre sukker og mer fiber – uten svekkelse av smaksopplevelsen. Hva skjer med bakeriutsalgene i denne utviklingen? I Tyskland begynner vi nå å se en mottrend blant […]