Nyheter - Storkjøkken

TV AKSJONEN 2020

Foodtech støtter TV aksjonen 2020! Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, er målet for årets aksjon å redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene. Årets TV-aksjon skal bekjempe plast i havet gjennom å etablere og forbedre eksisterende […]

BRØDSKJÆREREN | vår egen kjendis

SELVBETJENT BRØDSKJÆRER. For 15 år siden fantes det ikke brødskjærere i norske dagligvarebutikker. I dag finner man en JAC brødskjærer i selv den minste lokalbutikk, og de største butikkene har opptil flere. Som forhandler for den belgiske fabrikken JAC har vi vært så heldige å representere den mest solide og brukervennlige brødskjæreren for selvbetjening. Flere […]

OPPSTART | har du hatt stengt?

Flere serveringssteder har en del utstyr som vil kreve litt ekstra vedlikehold etter å ha stått urørt i en periode. Her er noen tips, er du usikker så kontakt oss – vi hjelper deg både under og etter Covid-19! PASS PÅ DETTE! Ved start av utstyr med pumper eller motorer – hør etter ulyder. Høyfrekvent […]

BÆREKRAFT | norsk mat

Vi er stolte av maten som lages i Norge! Lokalprodusert mat og drikke er i vinden som aldri før og den økte etterspørselen gir nye muligheter for både små og større produsenter. Ut fra et bærekraft- og samfunnsnytte perspektiv bør alle land produsere mest mulig av maten som trengs til egen befolkning, pr i dag […]

PRODUKSJON | trygg mat og drikke

Det er viktig at alle land produserer mest mulig av maten til egen befolkning selv, det er bærekraftig og riktig. Maten som lages i Norge bidrar til 100.000 arbeidsplasser over hele landet og Foodtech har i over 30 år bistått matprodusenter innen alle former for produksjon av mat og drikke. På referanselisten vår finner du […]

MATSVINN | Redusér matsvinn i disk

Serveringsbransjen er utfordret til å redusere matsvinn med 50% innen 2030, for å oppnå dette kreves det ikke ett, men en serie med tiltak. Foodtech sitt viktigste bærekraftsmål er å bistå våre kunder å nå sine bærekraftsmål og vi vil belyse flere mulige tiltak for å redusere svinn.

KANTINE | mer enn lunsj

Trenger du hjelp til fornyelse eller renovering av din kantine? Eller trenger du hjelp til å finne den beste løsningen for en ny kantine i nytt bygg? Stort eller lite areal, stor eller liten endring – størrelse spiller ingen rolle. Foodtech har lang erfaring og kompetanse på dette området og kan hjelpe deg å finne […]

KJØLEDISK | høy kvalitet er god økonomi

Et stenkast unna Majorstuen T-banestasjon, klemt mellom en café og en skobutikk, ligger spesialforretningen Fromagerie. Titter du inn vinduet, vil du få et glimt av et utvalg du sjelden ser andre steder. Faller du for fristelsen til å gå inn, blir du møtt av den herlige duften av upasteuriserte franske, italienske, og spanske oster.  Av Bjørn […]

STORKJØKKEN | våre bærekraftige produkter

FOODTECH’nology er FOODTECH sitt samlebegrep for å belyse våre agenturers fortinn innen innovasjon og bærekraft. Vårt viktigste bærekraftmål er å bistå våre kunder med å nå sine. Våre produsenter fokuserer mye på å imøtekomme fremtidens krav innen; Redusert energi, vann og kjemikalier Økt holdbarhet på eksponerte varer IOT kommunikasjon Restråstoff utnyttelse Matsvinn Fokus på disse […]

skolemat

SKOLEMAT

Vurderer dere å innføre eller produsere skolemat? Forskning viser at skolemat kan bidra til å utjevne sosiale og helsemessige forskjeller blant elevene, i tillegg til at det bidrar til å øke konsentrasjonen gjennom skoledagen og bedre det sosiale miljøet på skolen. Med bakgrunn i dette er svaret enkelt, men det er likevel mange hensyn som […]

EKSPONERINGSDISK med kjøleromskvalitet

Vil du øke kvaliteten på varene i din eksponeringsdisk? Med G-consept fra Criocabin sparer du tid fordi du slipper å flytte varene til et kjølerom om natten, du får lavere vektreduksjon på de eksponerte varene, i tillegg økes holdbarheten.   KJØLEROMSKVALITET Tradisjonelle kjøledisker er produsert md tanke på eksponering/utstilling av kjøtt og andre varer. For å […]

Dagens mattrender | Sunt, godt og stilig

Samfunnet er stadig i endring, nye trender oppstår og vi må møte markedet med nye produkter og løsninger. Vegetarisk og plantebasert kosthold, redusert matsvinn, bærekraftig mat og matkamuflering. Dette er alle trender som er godt utbredt i dagens marked. Foodtech følger med på nye trender i både inn og utland, slik at alle våre kunder […]

IFI | Drop-in isdisk

Nå får du drop-in isdisk hos Foodtech! Drop-in isdisk kan tilføres de fleste eksisterende disker, men kan også leveres som selvstendig gulvmodell. Enhetene er modulbasert og kan leveres fra to smaker og utvides til ønsket antall. Modulene kan også benyttes til beger iskrem.    Så ønsker du å kunne tilby dine kunder deilig iskrem? Øk salget både sommer […]

KOKKEN I SENTRUM | åpen kjøkkenløsning

På mange av dagens restauranter er kjøkkenet og kokken satt på utstilling. Med åpne kjøkkenløsninger der gjesten til enhver tid kan følge aktiviteten på kjøkkenet kommer nye behov og ønsker til utforming av dette området. Løsninger må tilpasses eksisterende krav, lover og regler for drift av storkjøkken, og ikke minst ergonomi og arbeidsflyt som skal […]

MODNING | kjøtt og ost

FOKUS PÅ GODE RÅVARER Skal du få best mulig resultat av alle typer kjøtt, trenger det modning, og modning tar tid. Tørrmodning er en tradisjonell måte å modne kjøtt på, slik at det blir spesielt mørt og får en intens smak. Dette er en metode som har vært brukt i mange år, og som gir […]

Din samarbeidspartner fra A-Å

Har du et prosjekt på trappene? Vil du bli utfordret?Vi tør påstå at vi finner ditt faktiske behov. Vårt mål er alltid å skape en løsning som fungerer 100% for deg. Foodtech er en vareleverandør som kan bistå deg på den måten du ønsker eller har behov for – hele veien fra idé til ferdig […]

KJØLELØSNINGER I VALGFRI RAL-FARGE

Har du noen gang opplevd frustrasjon på grunn av få muligheter for tilpasning av teknisk utstyr i den løsningen du jobber med? Foodtech Interiør og Storkjøkken tilbyr et stort utvalg av høykvalitets kjøleløsninger fra Ideal AKE som enkelt kan tilpasses ditt prosjekt. Ved å benytte pulverlakkert finish i valgfri RALfarge oppnår du et helhetlig uttrykk […]

OSL GARDERMOEN & BGO FLESLAND

I løpet av 2017 leverte Foodtech Interiør og Storkjøkken flere spennende prosjekter på OSL Gardermoen og BGO Flesland. Bølgen og Moi Food Garage, Fiskeriet, Fridays, Altitude, Humle og Malt og Two Tigers på OSL og BGO drives av HMSHost-Umoe F&B Company. De er et joint venture-selskap eiet av Umoe Restaurants og HMS Host International, som […]