Nyheter - Matindustri
LÆRLING I FOODTECH
Foodtech er en komplett leverandør av teknisk utstyr til matindustri, storkjøkken og servering. Vi har et svært bredt kundespekter innen produksjon og servering av mat. FOODTECH BESTÅR AV SELSKAPENE: Foodtech Interiør og StorkjøkkenFoodtech Industri FOODTECH INTERIØR OG STORKJØKKEN jobber med kunder innen storkjøkken og servering, dette kan for eksempel være restauranter, kantiner, spesialforretninger, dagligvare, kiosk […]
BAKERI | produksjon og utsalg
Driver du et bakeri, eller drømmer du om å starte? Foodtech kan hjelpe deg med hele prosessen – hos oss får du utstyr både til produksjon og utsalg. Foodtech har lang erfaring innen bakeribransjen og har levert utstyr til små og store bakerier i 30 år. Hos oss er du i trygge hender! SE VÅR […]
NM kjøttprodukter 13.-15. oktober
Denne uken skal erfarne fagfolk på kjøtt smake seg gjennom varianter av julemat og pålegg fra hele Norge. Alt fra pinnekjøtt og medisterkaker til servelat og kokt skinke skal under lupen. Det skal smakes, luktes og tygges pinnekjøtt, ribbe, medister, julepølser og pålegg i det som er Norges største test av julemat. 550 produkter fra […]
NYHET | hygieneavdeling
Foodtech har økt sitt fokus på hygieneprodukter knyttet til produksjon og servering for små og store bedrifter. Foodtech tilbyr: Praktisk og effektiv utforming av hygienesluser Systemer for effektiv sko- og støvelvask Et bredt utvalg engangsbekledning som sikrer trygg matproduksjon Ny spennende engangshanske med patentert mønster for godt grep Profilgate som sikrer rene transporthjul og fottøy […]
BÆREKRAFT | norsk mat
Vi er stolte av maten som lages i Norge! Lokalprodusert mat og drikke er i vinden som aldri før og den økte etterspørselen gir nye muligheter for både små og større produsenter. Ut fra et bærekraft- og samfunnsnytte perspektiv bør alle land produsere mest mulig av maten som trengs til egen befolkning, pr i dag […]
TV AKSJONEN 2020
Foodtech støtter TV aksjonen 2020! Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Plasten truer ikke bare dyrelivet, men også oss. Med konkrete tiltak der problemene er størst, er målet for årets aksjon å redusere plastutslippene og ta vare på verdenshavene. Årets TV-aksjon skal bekjempe plast i havet gjennom å etablere og forbedre eksisterende […]
PRODUKSJON | trygg mat og drikke
Det er viktig at alle land produserer mest mulig av maten til egen befolkning selv, det er bærekraftig og riktig. Maten som lages i Norge bidrar til 100.000 arbeidsplasser over hele landet og Foodtech har i over 30 år bistått matprodusenter innen alle former for produksjon av mat og drikke. På referanselisten vår finner du […]
EMBALLASJE| Reduser ditt plastforbruk med 75%
Hos Foodtech er vi opptatt av våre kunders miljømål. Plastforurensing og matsvinn har den siste tiden kommet høyt på agendaen både i media og politisk, og vi har løsninger som kan hjelpe matindustrien med noen av disse utfordringene. Gjennom ny teknologi utviklet av en av våre leverandører, kan man redusere plastforbruk ved emballering med opptil […]
BIOSTAR | reduserer mengden tilsetningsstoffer
Mel, vann, gjær og melkesyrebakterier. En fordeigsprosess som vil finne veien til de fleste norske deiger i fremtiden, tror Foodtech. Fordeig tilsatt melkesyrebakterier er ingen nyvinning, den har vært tilgjengelig i Europa siden starten på 90-tallet. I Norge har denne prosessen ikke hatt særlig utbredelse, men nå satser Foodtech for fullt på denne nye ”gammeldagse” […]
WP KEMPER | den fleksible multimaskinen
Her er linjen som gjør håndverksbaking smartere med skånsom behandling av løse og grove deiger bakt med surdeig. Og med rask omstilling kan du produsere et stort antall variasjoner på kort tid. Det gir større fortjeneste og reduserer matsvinnet. Forbrukertrendene endrer seg og vi ser et stadig økende fokus på minimering av matavfall og reduksjon […]
MATSVINN | matproduksjon
Det kastes mat for mange milliarder kroner per år, det er ikke bærekraftig. Norsk serveringsbransje er enig om å redusere matsvinnet med 50 prosent innen 2030. Så hvor starter vi? Det er ikke et enkelt tiltak som alene reduserer matsvinnet, men summen av mange tiltak fra innkjøp til matavfall. Bærekraftig matproduksjon, bærekraftige kjøkken- og serveringsløsninger. […]
Dagens mattrender | Sunt, godt og stilig
Samfunnet er stadig i endring, nye trender oppstår og vi må møte markedet med nye produkter og løsninger. Vegetarisk og plantebasert kosthold, redusert matsvinn, bærekraftig mat og matkamuflering. Dette er alle trender som er godt utbredt i dagens marked. Foodtech følger med på nye trender i både inn og utland, slik at alle våre kunder […]
FOODTECH INDUSTRI
BWL Maskin AS og Foodtech Bakeri og Industri AS blir fusjonert fra 1. januar 2019. Sammen heter vi Foodtech Industri AS og er en totalleverandør til hele matindustrien i Norge!
REforReM | riktig emballering for redusert matsvinn
Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist. BWL Maskin/Foodtech er stolt deltaker i innovasjonsprosjektet Riktig emballering for redusert matsvinn, prosjektet med kortnavnet REforReM er et tre årig næringsrettet innovasjonsprosjekt (IPN). Prosjektet ledes av BAMA ved Thomas Eie. Å […]