Nyhet_Hay

NYHET! Nå får du HAY hos oss

Endelig har vi fått HAY inn i vårt store produktsortiment på møbler!

hay

HAY er dansk design og kvalitet til gode priser. Ønsker du å vite mer om HAY og deres produkter? Ta kontakt med Gabrielle på gabrielle@foodtech.no.

Om du ønsker å se produktene har HAY  butikk/showroom i Josefines gate 23, Oslo (inngang fra Hegdehaugsveien)

Se vårt store møbelsortiment her.

Norð har brukt HAY barstoler i sitt nye, spennende blingsbakeri i Nygata. Se bilder fra Norð her.

Siste innlegg

Covid-19 pandemien.

Foodtech tar Covid-19 pandemien på alvor. Derfor opprettholder vi drift og vil være tilgjengelige for våre kunder med nye maskiner, deleleveranser og service slik at norsk matindustri, dagligvarebutikker, bensinstasjoner og andre serveringssteder kan operere så effektivt som mulig til tross for krisen vi nå opplever. Vi har strenge rutiner for renhold av verktøy og utstyr som brukes i forbindelse med service og holder kontinuerlig et øye med nye tiltak og regler fra regjeringen.

Les mer

DAGLIGVARE | nytt magasin

Visste du at Foodtech leverer alt utstyr du trenger til din dagligvarebutikk? I vårt nye magasin for dagligvare kan du lese mer om hva Foodtech kan hjelpe deg med og se litt av vårt utvalg for butikk.

Les mer

Foodtech sponser NM i kjøttprodukter

Foodtech har inngått et 2 års samarbeid med Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund om sponsing av Norgesmesterskapene i kjøtt frem til høsten 2021. NM består av 2 konkurranser i året, en knyttet til julemat og en knyttet til grillsesongen. Syvende november er kåringen for julemat, med Foodtech som samarbeidspartner.

Les mer