22 Heinzelmann

NYHET | Heinzelmann multifunksjonsmaskin

Foodtech presenterer Heinzelmann CHEF-X!
Heinzelmann CHEF-X er en multifunksjonell, profesjonell kjøkkenmaskin, utviklet i et samarbeid mellom kokker og Heinzelmann sitt tyske ingeniørteam for å møte kravene til de travleste profesjonelle kjøkken.

Denne multifunksjonelle kjøkkenmaskinen er aktuell på alle typer kjøkken!

HASTIGHET. En kraftig motor driver det 4-vinklede spesialherdede, titanbelagte bladet opp til en maksimal hastighet på 10 50 RPM.

MANUELL STYRING. Med lettbetjent, manuell styring har du full kontroll. Dette gir deg et omfattende utvalg av kombinasjoner mellom temperatur og hastighet, som i sin tur gir økt produktivitet og effektivitet

LOKK MED LYS. Det integrerte lyset gir deg rask visuell oversikt over innholdet i bollen.

PAUSE. Den nyttige PAUSE-funksjonen lar deg avbryte operasjonen for å smake og teste teksturen uten å måtte tilbakestille innstillinger.

MULTI-PULSE. Effektjustering i forskjellige intervallhastighetsoperasjoner tillater forskjellige blandingsresultater. Dette gir en kreativ funksjon til kokker for deres nye retter.

Kombiner Heinzelmann CHEF-X med Heinzelmann SMOKER for å tilføre røyksmak til ingrediensene direkte i bollen. På denne måten får du økt frihet til å lage nye varianter av oppskrifter, eller lage helt nye beriket med røykaromaer. Heinzelmann SMOKER kan også brukes uavhengig for å tilføre og røykfylt smak til retter.

Høres dette spennende ut?
Vil du vite mer?

KONTAKT OSS!


IREN FAGERHØI
Salgssjef
Telefon: 90 61 51 25
E-post: iren@foodtech.no


OLE BJØRN SUNDSDAL
Salg storkjøkken/servering
Telefon: 97 66 40 94
E-post: olebjorn@foodtech.no


Siste innlegg

kuldetekniker

LEDIG STILLING SOM KULDETEKNIKER

Vil du være med på vår videre satsning?  Bli med på laget! Serviceavdelingen i FOODTECH Interiør og Storkjøkken har i dag 27 ansatte, hvorav 2 […]

Les mer

BAKERI | produksjon og utsalg

Driver du et bakeri, eller drømmer du om å starte? Foodtech kan hjelpe deg med hele prosessen – hos oss får du utstyr både til […]

Les mer

NM kjøttprodukter 13.-15. oktober

Denne uken skal erfarne fagfolk på kjøtt smake seg gjennom varianter av julemat og pålegg fra hele Norge. Alt fra pinnekjøtt og medisterkaker til servelat […]

Les mer