Bolgenogmoi

NYE PROSJEKTER

    

OSL GARDERMOEN & BGO FLESLAND

Har du reist fra Gardermoen eller Flesland den siste tiden har du sikkert sett at det har dukket opp flere nye, spennende spisesteder på disse flyplassene. Foodtech er stolt leverandør av Bølgen & Moi, Fiskeriet, Altitude, Humle & Malt og Northland – og flere kommer!

Bildene viser Bølgen & Moi på Flesland (hovedbildet, finnes også på Gardermoen). Fra venstre: Altitude på Flesland (finnes også på Gardermoen), Fiskeriet på Flesland og Humle & Malt på Gardermoen.

VINTAGE KITCHEN | LAKKEGATA

Vintage Kitchen, vinbar og restaurant, åpnet for kort tid siden i et lite, okergult murhus foran det nye, ruvende Sundtkvartalet i Lakkegata.  Til lunsj serveres danske smørbrød. På kveldstid serverer vinbaren i første etasje småretter, mens restauranten i andre etasje byr på fireretters i tillegg til en liten à la carte. Foodtech har levert kjøkken, vinrom, bar og møbler til Vintage Kitchen.

KOLONIHAGEN | FROGNER

Kolonihagen har pusset opp sine svært hyggelige lokaler på Frogner og inviterer til sin nyåpnede restaurant. Her er en liten sniktitt. Kolonihagen skal levere gode opplevelser basert på kvalitetsråvarer fra lokale produsenter – med fokus på bærekraft og velferd for bonden, dyret og gjesten. Foodtech har levert kjøkken, vinvegg, bardisk, møbler og belysning.

NORTHLAND | GARDERMOEN

Northland er Reitan sitt nye konsept som du vil finne flere steder på Gardermoen, noen har åpnet og noen kommer. Konseptet har skreddersydde kvalitets kjøledisker fra Ideal AKE.

 

ANDRE AKTUELLE PROSJEKTER:
Restaurant Kontrast, Vulkan
Xeast, Nydalen
La Baguette, Oslo S
Raus, Lillestrøm
Matfatet, Brummundal

Se ellers vårt billedgalleri for flere referanser

 

VI HJELPER DEG MED DET DU TRENGER!

Foodtech er en vareleverandør som kan bistå deg på den måten du ønsker eller har behov for – hele veien fra idé til ferdig prosjekt. Vi er en totalleverandør, med bred kompetanse og lang erfaring innen storkjøkken og serveringsløsninger. Dette betyr at du kun trenger å forholde deg til én leverandør!

Har du et spennende prosjekt på planen?
Vi kan hjelpe deg! Kontakt oss på post@foodtech.no eller tlf 22 08 70 70 så blir du henvist til riktig person.

Siste innlegg

NYHET | Heinzelmann multifunksjonsmaskin

Foodtech presenterer Heinzelmann CHEF-X! Heinzelmann CHEF-X er en multifunksjonell, profesjonell kjøkkenmaskin, utviklet i et samarbeid mellom kokker og Heinzelmann sitt tyske ingeniørteam for å møte […]

Les mer
kuldetekniker

LEDIG STILLING SOM KULDETEKNIKER

Vil du være med på vår videre satsning?  Bli med på laget! Serviceavdelingen i FOODTECH Interiør og Storkjøkken har i dag 27 ansatte, hvorav 2 […]

Les mer

BAKERI | produksjon og utsalg

Driver du et bakeri, eller drømmer du om å starte? Foodtech kan hjelpe deg med hele prosessen – hos oss får du utstyr både til […]

Les mer