På mange av dagens restauranter er kjøkkenet og kokken satt på utstilling. Med åpne kjøkkenløsninger der gjesten til enhver tid kan følge aktiviteten på kjøkkenet kommer nye behov og ønsker til utforming av dette området. Løsninger må tilpasses eksisterende krav, lover og regler for drift av storkjøkken, og ikke minst ergonomi og arbeidsflyt som skal sikre en god arbeidshverdag for de som har sitt daglige arbeid her.

SOLID FAGKUNNSKAP
Med Foodtech kan du være trygg på at du er i de beste hender. Med fokus på trender og nyvinninger innen produktutvikling er vi genuint opptatt av å skape en optimal arbeidsplass ut fra mulighetene i lokalet og målet med ditt serveringssted. Hele seks av våre selgere har kokkeutdannelse og har til sammen lang erfaring fra en rekke kjente restauranter både i inn- og utland. De kjenner arbeidshverdagen og arbeidsflyten på et kjøkken, i tillegg til sin gode kunnskap om produkter og lovverket man må forholde seg til.
ÅPNE KJØKKENLØSNINGER
Åpne kjøkkenløsninger har medført en økt interesse for sømløse innredninger, gjerne med farger tilpasset øvrig interiør, og et generelt fokus på hvordan kjøkkenet fremstår. Riktig, tilpasset belysning gir en hyggelig atmosfære og sørger for at gjesten har sitt fokus der man ønsker, samtidig som kokken har riktig og godt arbeidslys.
Foodtech kan hjelpe deg i hele prosessen fra prosjektering til full drift, vi samarbeider ofte tett med interiørarkitekter og andre eksterne partnere der dette er naturlig. Vi tenker helhetlig med fokus på logistikk fra varen kommer inn til avfallet går ut, dvs. hele driftskretsløpet på et kjøkken. Vi setter strenge krav til våre produsenter med fokus på miljøvennlig produksjon, både med tanke på produksjon av selve produktene og ved senere drift.
For å kunne løse vår oppgave på best mulig måte er det viktig at du tenker nøye gjennom ditt behov og hva du ønsker å oppnå med ditt serveringssted. Her kommer vår kompetanse inn, vi tegner det kjøkkenet du trenger, tilpasset ditt behov.
Foodtech har vært heldige å få bidra på mange spennende prosjekter de siste årene,
her er et lite utvalg av våre oppdrag:
Nemesis | Youngskvartalet
Restaurant Kontrast | Vulkan
Bokbacka | Frogner
Vintage Kitchen | Lakkegata
Xeast | Nydalen
Jewel of India | Sandaker
Kolonihagen | Frogner
Bølgen & Moi | Gardermoen/Flesland
Nord & Natt | Tøyen
Heim | Gjøvik
Lulu Lodge | Youngskvartalet
Foodtech sine storkjøkkenspesialister:

Stian Storvik Kristiansen | salg storkjøkken
Stian er utdannet kokk med fagbrev og har jobbet som kokk i 12 år, blant annet på Quality Hotel Leangkollen, Fossheim Turisthotell, Vianvang, Oro Restaurant og Bar, Südøst Restaurant og Kumlegaarden Restaurant. I tillegg har han drevet med catering som selvstendig næringsdrivende.

Christoffer Madsbakken Alveid | salg storkjøkken/servering
Christoffer har jobbet på kjøkken siden han var 14 år og er faglært kokk. Han har 14 år som kokk, kantineleder, restaurantsjef, områdeleder og distriktssjef i kantinebransjen, og har også være kort innom restaurantbransjen.

Christer Svarverud | salg storkjøkken
Christer er utdannet kokk med 12 års erfaring, hvorav 7 år som kjøkkensjef, hovedsaklig innen «Fine dining». Christer har jobbet på restauranter som Restaurant Aqua, Fogo, Klosteret, Mink, De fem stuer og Hvelvet.
HVEM ER FOODTECH?
Foodtech er en vareleverandør som kan bistå deg på den måten du ønsker eller har behov for – hele veien fra idé til ferdig prosjekt. Vi er en totalleverandør, med bred kompetanse og lang erfaring innen storkjøkken og serveringsløsninger. Dette betyr at du kun trenger å forholde deg til én leverandør!
Har du et spennende prosjekt på planen?
Vi kan hjelpe deg! Kontakt oss på post@foodtech.no eller tlf 22 08 70 70 så blir du henvist til riktig person.