Foto: Fartein Rudjord

KOKKEN I SENTRUM | åpen kjøkkenløsning

På mange av dagens restauranter er kjøkkenet og kokken satt på utstilling. Med åpne kjøkkenløsninger der gjesten til enhver tid kan følge aktiviteten på kjøkkenet kommer nye behov og ønsker til utforming av dette området. Løsninger må tilpasses eksisterende krav, lover og regler for drift av storkjøkken, og ikke minst ergonomi og arbeidsflyt som skal sikre en god arbeidshverdag for de som har sitt daglige arbeid her.

Kolonihagen Frogner

SOLID FAGKUNNSKAP

Med Foodtech kan du være trygg på at du er i de beste hender. Med fokus på trender og nyvinninger innen produktutvikling er vi genuint opptatt av å skape en optimal arbeidsplass ut fra mulighetene i lokalet og målet med ditt serveringssted. Hele seks av våre selgere har kokkeutdannelse og har til sammen lang erfaring fra en rekke kjente restauranter både i inn- og utland. De kjenner arbeidshverdagen og arbeidsflyten på et kjøkken, i tillegg til sin gode kunnskap om produkter og lovverket man må forholde seg til.

ÅPNE KJØKKENLØSNINGER

Åpne kjøkkenløsninger har medført en økt interesse for sømløse innredninger, gjerne med farger tilpasset øvrig interiør, og et generelt fokus på hvordan kjøkkenet fremstår. Riktig, tilpasset belysning gir en hyggelig atmosfære og sørger for at gjesten har sitt fokus der man ønsker, samtidig som kokken har riktig og godt arbeidslys.

Foodtech kan hjelpe deg i hele prosessen fra prosjektering til full drift, vi samarbeider ofte tett med interiørarkitekter og andre eksterne partnere der dette er naturlig. Vi tenker helhetlig med fokus på logistikk fra varen kommer inn til avfallet går ut, dvs. hele driftskretsløpet på et kjøkken. Vi setter strenge krav til våre produsenter med fokus på miljøvennlig produksjon, både med tanke på produksjon av selve produktene og ved senere drift.

For å kunne løse vår oppgave på best mulig måte er det viktig at du tenker nøye gjennom ditt behov og hva du ønsker å oppnå med ditt serveringssted. Her kommer vår kompetanse inn, vi tegner det kjøkkenet du trenger, tilpasset ditt behov.

Foodtech har vært heldige å få bidra på mange spennende prosjekter de siste årene,
her er et lite utvalg av våre oppdrag:

Nemesis | Youngskvartalet

Restaurant Kontrast | Vulkan

Bokbacka | Frogner

Vintage Kitchen | Lakkegata

Xeast  | Nydalen

Jewel of India | Sandaker

Kolonihagen | Frogner

Bølgen & Moi | Gardermoen/Flesland

Nord & Natt | Tøyen

Heim | Gjøvik

Lulu Lodge | Youngskvartalet

Foodtech sine storkjøkkenspesialister: 

Stian Storvik Kristiansen | salg storkjøkken
Stian er utdannet kokk med fagbrev og har jobbet som kokk i 12 år, blant annet på Quality Hotel Leangkollen, Fossheim Turisthotell, Vianvang, Oro Restaurant og Bar, Südøst Restaurant og Kumlegaarden Restaurant. I tillegg har han drevet med catering som selvstendig næringsdrivende.

Christoffer Madsbakken Alveid | salg storkjøkken/servering
Christoffer har jobbet på kjøkken siden han var 14 år og er faglært kokk. Han har 14 år som kokk, kantineleder, restaurantsjef, områdeleder og distriktssjef i kantinebransjen, og har også være kort innom restaurantbransjen.

Christer Svarverud | salg storkjøkken
Christer er utdannet kokk med 12 års erfaring, hvorav 7 år som kjøkkensjef, hovedsaklig innen «Fine dining». Christer har jobbet på restauranter som Restaurant Aqua, Fogo,  Klosteret, Mink, De fem stuer og Hvelvet.

Mette Løfblad | salg storkjøkken/servering
Mette er utdannet kokk med fagbrev og har blant annet jobbet på Statholdergaarden og Brasserie Hansken. I tillegg til sin kokke bakgrunn har Mette en bachelor i media og kommunikasjon og har jobbet i tv-bransjen. De 12 siste årene før hun begynte hos oss i Foodtech har hun jobbet med produkt- og konseptutvikling innen mat og serveringsbransjen.

HVEM ER FOODTECH?

Foodtech er en vareleverandør som kan bistå deg på den måten du ønsker eller har behov for – hele veien fra idé til ferdig prosjekt. Vi er en totalleverandør, med bred kompetanse og lang erfaring innen storkjøkken og serveringsløsninger. Dette betyr at du kun trenger å forholde deg til én leverandør!

Har du et spennende prosjekt på planen?
Vi kan hjelpe deg! Kontakt oss på post@foodtech.no eller tlf 22 08 70 70 så blir du henvist til riktig person.

Siste innlegg

Covid-19 pandemien.

Foodtech tar Covid-19 pandemien på alvor. Derfor opprettholder vi drift og vil være tilgjengelige for våre kunder med nye maskiner, deleleveranser og service slik at norsk matindustri, dagligvarebutikker, bensinstasjoner og andre serveringssteder kan operere så effektivt som mulig til tross for krisen vi nå opplever. Vi har strenge rutiner for renhold av verktøy og utstyr som brukes i forbindelse med service og holder kontinuerlig et øye med nye tiltak og regler fra regjeringen.

Les mer

DAGLIGVARE | nytt magasin

Visste du at Foodtech leverer alt utstyr du trenger til din dagligvarebutikk? I vårt nye magasin for dagligvare kan du lese mer om hva Foodtech kan hjelpe deg med og se litt av vårt utvalg for butikk.

Les mer

Foodtech sponser NM i kjøttprodukter

Foodtech har inngått et 2 års samarbeid med Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund om sponsing av Norgesmesterskapene i kjøtt frem til høsten 2021. NM består av 2 konkurranser i året, en knyttet til julemat og en knyttet til grillsesongen. Syvende november er kåringen for julemat, med Foodtech som samarbeidspartner.

Les mer