UNOX | ovner

Unox er i dag en av verdens ledende produsent av ovner for profesjonelt bruk. Et dynamisk og voksende selskap som siden starten 1990 alltid har søkt etter innovative løsninger, kvalitet og trygghet for kokker, bakere og butikkspersonell. Alle ovner og komponenter produseres i Unox sine egne fabrikker i Italia, dette gir en unik kvalitetskontroll. Ovnene har integrert kokebok som stadig oppdateres i samarbeid med ledende kokker over hele verden. Alltid på søken etter det perfekte sluttresultat for alle typer matvarer.

Foodtech har hatt gleden av å følge Unox sin utvikling som deres aller første exportkunde helt tilbake til 1990, og frem  til i dag hvor de er en av verdens største produsenter av ovner. Vi har levert et sted mellom 25.000 og 30.000 Unox ovner i det norske markedet siden 1990 og dette vitner om produktets kvalitet.

UNOX MIND MAPS
UNOX Mind Map serien er en serie ovner med fokus på ergonomi og det grønne skifte. Det er lagt vekt på brukervennlighet, effektforbruk og uniformt resultat selv om ovnen er fylt opp maksimalt med varer. Det er et stort spekter av modeller så man kan lage et tilpasset oppsett av ovner. Unox har mange patenter som sikrer kald steam, kylling utførelse, unikt program pr plate om ønskelig etc.

UNOX produserer alle sine ovner med gjennvinnbar isolasjon og all strøm er egenprodusert solcellekraft. Mind Map ovner kan kobles mot wifi og vi kan fra service kommunisere for å feilsøke, samt at man kan legge inn programmer fra hovedkontor til diverse avdelinger. Meget intuitiv styring, som en smarttelefon. Med wifi koblet til din UNOX ovn gir vi inntill 4års garanti. Unikt steamsystem for kald steam helt ned mot 40oC.

Se vårt utvalg av ovner

Noen av våre kunder som har valgt UNOX:

Restaurant Kontrast
Kolonihagen