UNIFILLER | fylleutstyr

Unifiller er en verdensledende leverandør som designer og produserer prosesserings- og porsjonsutstyr til bakerier og matfabrikker over hele verden. De har fokus på fylleteknologi, dosering av ingredienser og porsjoneringssystemer. De tilbyr et stort utvalg av enkel- og flerstemplede maskiner, matpumper, fyllemaskiner og dekorasjonsutstyr til kake og cupcakes. Disse fås i både kompakte bærbare bordmodeller og helautomatiske linjer.

Maskinene kan brukes til alle flytende produkter i matindustrien, varmt som kaldt og med partikler på opp mot 2 cm. På grunn av skånsom behandling av produktet fungerer maskinene like godt på glutenfrie produkter.

Se hva vi kan hjelpe deg med på Bakeri og konditori

Unifiller kan levere fyllemaskiner til alle type produkter innenfor bakeri. Om det er for dekorasjon av kaker og cupcakes, porsjonering av små desserter slik som cookies og makroner, fylling av produkter slik som skolebolle og berlinerboller eller å legge glasur på diverse kaker.


Pump syltetøy fra gryter og boller direkte i beholderen til fyllesystemet. En omrører i beholderen sørger for at bitene blir jevnt fordelt. Du kan fylle både varme og kalde produkter og til hvilken som helst beholder.


Unifiller leverer også maskiner til produksjon av ferdigretter. Deres systemer gjør det enkelt å fylle hygienisk: Enten i glass, kar, poser, aluminiumsformer og på plater mm. Fungerer på både varme og kalde produkter, både med og uten biter opp til 2 cm.


Unifiller sine systemer fyller kopper, boller og flasker med dips, sauser, dressinger og yoghurt på den mest nøyaktige og rene måten. Maskinen gjør nøyaktig beregning av vekt. Skånsomme prosesseringsmetoder bevarer kvaliteten på produktene dine og med dyser som ikke drypper blir det et rent og hygienisk arbeidsmiljø.