KRUPPS | oppvask

Erfaring, kvalitet, ytelse og pålitelighet: dette er de punkter som står sterkt i Krupps sine produkter. Med teknologi og innovasjon, i kombinasjon med fagpersoner fra serveringssektoren, har Krupps utviklet maskiner som er i stand til å møte alle krav som stilles i HORECA-sektoren. Krupps er et italiensk selskap som har produsert maskiner for oppvask innenfor serveringsverden siden 1965. Visjonen er å sikre et høyt og konstant maskinkvalitetsnivå.

Krupps er også et synonym for miljømessig bærekraft, og er et selskap som alltid har tatt hensyn til miljø, effektivitet og besparelser. Deres fokus på forskning og utvikling har spilt en viktig rolle i Krupps historie og utvikling, og de har gjennom årenes løp skapt konsepter utover de standarder som er i bransjen.
I 1987 utviklet selskapet vaskesystemet for rent vann, en av de viktigste innovasjoner som er introdusert til industrielle vaskeprosesser. Med denne teknologien er Krupps sine maskiner i stand til å matche vaskeeffektiviteten som trengs, men samtidig med hensyn og respekt til miljøet.

Krupps har utviklet en wifi-løsning på sine oppvaskmaskiner med touch-display. Dette kalles iKloud. Formålet med dette systemet er blant annet at kunden har mulighet til å endre på parametere som temperatur, tidssyklus og mengden såpe/skyllemiddel inn i maskin, med bare noen få tastetrykk. iKloud gjør det også mulig for serviceavdelingen å ha konstant oversikt over de installerte maskinene, noe som uten tvil kan bedre kvaliteten og kommunikasjonen mellom kunde og service.

Det har blitt utviklet et helt nytt design på filteret, som gjør at partiklene må være meget små for å nå vaskevannet.

Se våre produkter