DRY AGER | tørrmodning

Dry Ager – en mester i tørrmodning av kjøtt! Dry Ager er utviklet for bruk i restauranter og hos kjøtthandlere. Kjøttet modnes med beinet ved en konstant fuktighet på 85% og en temperatur på 2°C.

DRY AGER er ikke begrenset til tørrmodning av kjøtt, men kan også brukes til produksjon av bearbeidede kjøttvarer, lufttørking av spekeskinke og mange andre bruksområder, inkludert modning av ost.

Skal du få best mulig resultat av alle typer kjøtt, trenger det modning, og modning tar tid. Tørrmodning er en tradisjonell måte å modne kjøtt på, slik at det blir spesielt mørt og får en intens smak. Dette er en metode som har vært brukt i mange år, og som gir kjøtt av ypperste kvalitet. Det beste resultatet oppnår du når kjøttet henger med bein i et bestemt tidsrom i et mikroklima der temperatur, fuktighet og luftkvalitet er regulert. På denne måten kan kjøttet modnes naturlig. Smaken av tørrmodnet kjøtt er noe helt annet enn du noen gang før har kjent. Teksturen kan ikke sammenlignes med et «vanlig» stykke kjøtt.

Se vårt utvalg til modning