kuldetekniker

LEDIG STILLING SOM KULDETEKNIKER

Vil du være med på vår videre satsning?  Bli med på laget!

Serviceavdelingen i FOODTECH Interiør og Storkjøkken har i dag 27 ansatte, hvorav 2 kuldeteknikere og 2 kuldeteknikerlærlinger, i tillegg til et landsdekkende nettverk med servicepartnere.  Vi har komplett delelager og verksted/test-lab ved vårt hovedkontor i Oslo.

Vi er også godkjent lærebedrift for elektroreparatør-, industrimekaniker-, kuldemontør- og automatikerfagene.

Vi satser videre på kulde og søker en faglig dyktig kollega med et stort serviceengasjement. Du er en relasjonsbygger og samarbeidspartner for våre kunder, og liker dialog med mennesker. Du vil også være en viktig bidragsyter inn i et dedikert lag med serviceteknikere i et tverrfaglig godt miljø. Du liker en variert hverdag, er pålitelig, tar ansvar og er opptatt av kvalitet.

Din hverdag vil i hovedsak preges av:

  • Serviceoppdrag, feilsøking og vedlikehold av våre kunders kjøle- og fryseutstyr
  • Befaring, montering og installasjon/oppstart av mindre og mellomstore kjøle- og fryseanlegg
  • Teknisk support eksternt og internt

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Fagbrev som kjøletekniker/kuldemontør/kjølemaskinist med F-gass sertifisering kat.1. Alternativt kan kjøleteknisk bakgrunn kompensere for manglende formell utdannelse
  • Kunde og serviceinnstilt, god relasjonsbygger
  • Norsk flytende skriftlig og muntlig, og engelskkunnskaper
  • Gode PC og digitalkunnskaper
  • Sertifikat kl. B

Vi tilbyr:

  • Spennende og selvstendig stilling med utfordringer og utviklingsmuligheter i dynamisk bedrift og bransje
  • Faglig sterkt og meget godt sosialt miljø
  • Kvalitetsprodukter, og Foodtech som en anerkjent leverandør og merkevare
  • Gode forsikrings-, lønns- og pensjonsvilkår
  • Moderne arbeidsmiljø, gode støttefunksjoner og god logistikk
  • Servicebil, nettbrett, mobil og moderne date og servicesystemverktøy

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med:
Ronny Henning          Tel: 911 73 686  |  E-post: ronny@foodtech.no
Joakim P. Andersen   Tel: 986 89 485  |  E-post: joakim@foodtech.no

FOODTECH Gruppen har markedets bredeste utstyrssortiment for virksomheter som produserer eller serverer mat. Konsernet omsetter årlig for over 650 mill med gode resultater og har ca. 250 medarbeidere. Foodtech Gruppen er innovativ og ambisiøs med høyt fokus på utvikling og digitalisering. Vi er også miljøfyrtårnsertifisert og har svært moderne lokaler på Kalbakken i Oslo.

FOODTECH Interiør og Storkjøkken, med 59 ansatte, planløser, tegner, prosjekterer og leverer utstyr og komplette løsninger for storkjøkken, servering, KBS og dagligvare markedene. Vi har egen service-avdeling med teknikere i Oslo, Viken, Vestfold og Telemark, Stavanger, Bergen og Trondheim i tillegg til et landsdekkende servicenettverk. Se www.foodtech.no for presentasjon av produkter, løsninger og referanser.

Siste innlegg

NYHET | Heinzelmann multifunksjonsmaskin

Foodtech presenterer Heinzelmann CHEF-X! Heinzelmann CHEF-X er en multifunksjonell, profesjonell kjøkkenmaskin, utviklet i et samarbeid mellom kokker og Heinzelmann sitt tyske ingeniørteam for å møte […]

Les mer

BAKERI | produksjon og utsalg

Driver du et bakeri, eller drømmer du om å starte? Foodtech kan hjelpe deg med hele prosessen – hos oss får du utstyr både til […]

Les mer

NM kjøttprodukter 13.-15. oktober

Denne uken skal erfarne fagfolk på kjøtt smake seg gjennom varianter av julemat og pålegg fra hele Norge. Alt fra pinnekjøtt og medisterkaker til servelat […]

Les mer