Marit Grønvold Claesson

Marit Grønvold Claesson

Marit Grønvold Claesson

Storkundeansvarlig
Foodtech Interiør og Storkjøkken
Telefon: 947 86 560
E-post:marit@foodtech.no

Marit er utdannet kokk med fag- og mesterbrev og har over 20 års erfaring fra hotell, restaurant, kantine og event. Hun gikk i kokkelære på Radisson SAS Royal Hotel Bergen og har siden jobbet på bla. Hotel Continental, Ekebergrestauranten, Lofoten Fiskerestaurant, Highland Hotel, Bølgen & Moi, i Sodexo og Eurest, Scandic Helsfyr og sist som F&B Manager på X Meeting Point Norway.

Marit har utdannelse innen medievitenskap, så vel som bedriftsøkonomi og har med sin brede erfaring god forståelse og evne til å identifisere kundenes behov.

I Foodtech skal Marit ha ansvaret for de store kundene og sørge for at deres opplevelse blir best mulig.