Melkerampa

KJØLELØSNINGER I VALGFRI RAL-FARGE

Har du noen gang opplevd frustrasjon på grunn av få muligheter for tilpasning av teknisk utstyr i den løsningen du jobber med?

Foodtech Interiør og Storkjøkken tilbyr et stort utvalg av høykvalitets kjøleløsninger fra Ideal AKE som enkelt kan tilpasses ditt prosjekt. Ved å benytte pulverlakkert finish i valgfri RALfarge oppnår du et helhetlig uttrykk og innholdet fremheves på en fordelaktig måte. I tillegg til frihet i fargevalg har AKE  mange tekniske drop-in løsninger, dette betyr frihet for deg i form av at en disk eller buffet kan bygges rundt de tekniske produktene i det materialet du ønsker!

 

1_web Melkerampa finner du på Mathallen i Oslo. I dette prosjektet var det viktig å oppnå en helhetlig hvitfarge i hele lokalet, kjøleløsningene ble pulverlakkert for å oppnå ønsket uttrykk.

 

 

 

 

 

nord

 På Blingsebakeriet Nord i Oslo kan du se et eksempel der tekniske moduler fra AKE er bygget inn med rustikke materialer. Dette kan gjøres av våre produsenter eller av din lokale snekker.

 

 

 

 

 

 

ake_modningsskap

Understrek fokus på gode råvarer ved å la modningsskapet stå ute i lokalet.  Våre tekniske løsninger sørger for ideelle forhold tilpasset det enkelte produkt – med mulighet til å tilpasse fargen til interiøret vil du oppnå et helhetlig uttrykk som fremhever innholdet best mulig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du vite mer om hvilke muligheter som finnes for tilpasning av teknisk utstyr til visuell profil?
Sjekk vår temabrosjyre for kjøl, vin og modning eller kontakt med Hege på hege@foodtech.no

Siste innlegg

NYHET | Heinzelmann multifunksjonsmaskin

Foodtech presenterer Heinzelmann CHEF-X! Heinzelmann CHEF-X er en multifunksjonell, profesjonell kjøkkenmaskin, utviklet i et samarbeid mellom kokker og Heinzelmann sitt tyske ingeniørteam for å møte […]

Les mer
kuldetekniker

LEDIG STILLING SOM KULDETEKNIKER

Vil du være med på vår videre satsning?  Bli med på laget! Serviceavdelingen i FOODTECH Interiør og Storkjøkken har i dag 27 ansatte, hvorav 2 […]

Les mer

BAKERI | produksjon og utsalg

Driver du et bakeri, eller drømmer du om å starte? Foodtech kan hjelpe deg med hele prosessen – hos oss får du utstyr både til […]

Les mer