Melkerampa

KJØLELØSNINGER I VALGFRI RAL-FARGE

Har du noen gang opplevd frustrasjon på grunn av få muligheter for tilpasning av teknisk utstyr i den løsningen du jobber med?

Foodtech Interiør og Storkjøkken tilbyr et stort utvalg av høykvalitets kjøleløsninger fra Ideal AKE som enkelt kan tilpasses ditt prosjekt. Ved å benytte pulverlakkert finish i valgfri RALfarge oppnår du et helhetlig uttrykk og innholdet fremheves på en fordelaktig måte. I tillegg til frihet i fargevalg har AKE  mange tekniske drop-in løsninger, dette betyr frihet for deg i form av at en disk eller buffet kan bygges rundt de tekniske produktene i det materialet du ønsker!

 

1_web Melkerampa finner du på Mathallen i Oslo. I dette prosjektet var det viktig å oppnå en helhetlig hvitfarge i hele lokalet, kjøleløsningene ble pulverlakkert for å oppnå ønsket uttrykk.

 

 

 

 

 

nord

 På Blingsebakeriet Nord i Oslo kan du se et eksempel der tekniske moduler fra AKE er bygget inn med rustikke materialer. Dette kan gjøres av våre produsenter eller av din lokale snekker.

 

 

 

 

 

 

ake_modningsskap

Understrek fokus på gode råvarer ved å la modningsskapet stå ute i lokalet.  Våre tekniske løsninger sørger for ideelle forhold tilpasset det enkelte produkt – med mulighet til å tilpasse fargen til interiøret vil du oppnå et helhetlig uttrykk som fremhever innholdet best mulig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du vite mer om hvilke muligheter som finnes for tilpasning av teknisk utstyr til visuell profil?
Sjekk vår temabrosjyre for kjøl, vin og modning eller kontakt med Hege på hege@foodtech.no

Siste innlegg

PAKKING | bærekraftige løsninger 

  Foodtech Industri er totalleverandør av pakkemaskiner til næringsmiddelindustrien og har lang erfaring innen veiing og pakking av foredlede og uforedlede produkter, både til lagring, […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

KJØKKEN | effektiviser driften

I Foodtech har vi begrepet FOODTECH’nology, som forteller deg at vi tar innovasjon og bærekraft på alvor. Våre leverandører er håndplukket av oss, for å […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

UNOX EVEREO | FAQ

Er det mulig å kombinere kvaliteten ved langtidstilberedning med rask service?EVEREO er svaret! EVEREO er resultatet av UNOXs erfaring, kombinert med forskningsprosjekt utført av University […]

Les mer