unox_evereo_speed-x

KJØKKEN | effektiviser driften

I Foodtech har vi begrepet FOODTECH’nology, som forteller deg at vi tar innovasjon og bærekraft på alvor. Våre leverandører er håndplukket av oss, for å gi deg de beste verktøyene til enhver tid.

Nå har vi fått fått inn en hel rekke nye produkter som gir fordeler vi tidligere ikke trodde var mulig. Vi er stolte av å presentere flere nykommere, som hver på sin måte, vil kunne hjelpe deg til å effektivisere driften på ditt kjøkken. 

Enten du driver restaurant, hotell, cafe, kantine eller annen serveringsvirksomhet, har det aldri vært så viktig å finne kostnadseffektive metoder å drifte på. Vi er nå i en situasjon der både strøm og vann må spares på, det er mer utfordrende enn noen gang å få tak i personale og råvareprisene bare øker og øker.  

Med effektiv og smart drift, og bruk av riktig utstyr, vil du kunne redusere kostnadene uten at det går ut over kvaliteten på det du serverer. 

Ta en titt på mulighetene med våre nye og svært fleksible produkter.
Liker du det du ser? Kontakt oss for mer informasjon.
Vi ønsker deg gjerne velkommen til oss for en demonstrasjon. 


Marit Grønvold Claesson

Storkundeansvarlig
947 86 560 | marit@foodtech.no


UNOX EVEREO

UNOX EVEREO® | The Hot Fridge – gir deg helt nye muligheter! 

EVEREO® er en ny type varmholdingsskap som kan erstatte mye av bruken til en tradisjonell kombiovn. Med en EVEREO® på kjøkkenet vil du redusere strømforbruket, personalbehovet og matsvinnet ditt. Helt uten å gå på kompromiss med kvalitet. 

TILBERED RETTENE OG BEVAR DEM I EVEREO®

Tilberedt mat kan holdes varm og klar for servering i opptil 72 timer gjennom bruk av den unike «hot vacuum»-teknologien til UNOX. Dette gjør at du kan tilberede maten i god tid før den faktisk skal serveres, og kvaliteten holder seg på samme nivå. Dette gir effektivisert drift i kantiner, på hoteller og andre steder der man for eksempel serverer buffeter eller større måltider. Nå kan du produsere mat til tre dager samtidig, og oppbevare den i EVEREO® fram til servering. Dette gir også store muligheter for catering og bruk av satellittkjøkken i kantiner og andre serveringsvirksomheter. 

EVEREO®s ekstremt nøyaktige temperatur- og fuktighetsstyring gjør at maten bevares opptil 4 ganger lenger enn i tradisjonelle oppbevaringsskap. Dette gjør EVEREO® til ditt foretrukne varmeskap når du skal arrangere selskaper eller større middager. Ved «åpen-holding», kan du bruke skapet som et tradisjonelt varmeskap, men med et vanvittig mye bedre resultat. Det du putter inn, vil ha samme kvalitet når du tar det ut igjen, flere timer etterpå. 

EVEREO® FOR FINE DINING

UNOX EVEREO® kan også brukes på andre måter – til å utforske og utfordre måten vi tilbereder mat på, og ikke minst utvikle nye typer retter, tilbehør eller smaksforsterkere som ikke er mulig i en vanlig ovn. 

Vi har tatt en prat med Jimmy Øien hos Rest Restaurant om hvordan de bruker sin EVEREO®. Filosofien til Rest er å unngå matsvinn, alt skal brukes og de bruker restene aktivt til å utvikle nye smaksopplevelser. I den prosessen har EVEREO® vært et unikt hjelpemiddel. 

Evereo 600 & 900 | Veil. kr. 50.510,-
Cube | Veil. fra kr. 36.330,-

Les mer om Unox EVEREO® i vår nettbutikk

EVEREO® må oppleves, book en demo i dag! 

UNOX SPEED-X

UNOX SPEED-X™ er tidenes første kombidamper med High Speed funksjon: den perfekte kombinasjonen av kvalitet og hastighet – ufattelig ytelse, ingen kompromisser. 

SPEED-X™ gir deg muligheten til å servere rykende ferske og sunne retter til folk på farten. Med svært kort tilberedelsestid fra nylig tilberedt, kjølt eller frys produkt. Med MultiSpeed får du hurtig tilberedning med kombinasjon av temperatur, vifte, micro og damp! Ovnen kan også brukes som en tradisjonell kombidamper.

Den revolusjonerende HYPER.Speed-teknologien reduserer tilberedelsestiden betraktelig sammenlignet med tradisjonelle high speed-ovner. Hvem ville vel trodd at det er mulig å helsteke en fisk på bare 3 minutter. Med UNOX SPEED-X™ er det mulig! 

SPEED-X™ gir deg det beste fra flere verdener og reduserer ditt behov for flere ovner. Med SPEED-X™ kan du bake, produsere og ha en perfekt ovn for service. Rett og slett en ovn som tilpasser seg etter dine behov. 

Med disse ovnene har UNOX utfordret det vi trodde var mulig med High Speed-teknologi og gitt oss en selvvaskende ovn. Din SPEED-X™ vil dermed være enklere i bruk, og ha lavere servicekostnader, da magnetronene i ovnen vil ha lenger levetid, enn en tradisjonell high speed-ovn. 

Fortell oss om dine behov og vi forteller deg, og demonstrerer, hvorfor UNOX SPEED-X™ er riktig for deg! 

Veil. kr. 169.170,- 

Les mer om Unox Speed-X i vår nettbutikk

ORVED

Ved bruk av vakuum kan du øke liggetiden på dine produkter 3 til 5 ganger, du reduserer da svinn, kan produsere mer samtidig og hever kvaliteten på det du oppbevarer.   

Våre vakuummaskiner fra ORVED lar deg vakuumere tradisjonelt, men gir deg i tillegg mange flere muligheter. Orved sin teknologi lar deg vakuumere væske, helt uten bekymring for om den «koker over». Aldri mer katastrofe i vakuummaskinene som gir deg en vaskejobb du sent vil glemme! 
Med Orveds teknologi kan man også marinere kjøtt og fisk i den på svært kort tid. 1 kg kjøtt vil være ferdig marinert på 5-10 minutter. Videre kan man modne kjøtt i den og den lar deg vakuumere inntil 4 poser oppå hverandre. Alle like godt lukket og med like pen sveisekant. 
 
I samarbeid med UNOX har ORVED utviklet teknologi som lar deg vakuumere rett i GN-bakker. Man kobler da på et eget tilbehør, bruker spesialdesignede lokk og de samme bakkene som UNOX bruker til sin EVEREO®. Dette gir muligheter for å produsere opp kalde retter i stort volum, det meste du trenger på din luncbuffet, til fingermat, tapas eller lignende. Sidene bakkene er like som til UNOX sin unike «hot vacuum»-pumpe, kan du kombinere disse to og virkelig få det beste vakuum kan gi deg.  

En liten investering gir deg så mange muligheter for svinnreduksjon, storproduksjon og tidsbesparelse.  

Veil. kr 53.970,-

Les mer om Orved Idea Hi-Line 42 i vår nettbutikk

HEINZELMANN CHEF-X

I Foodtech selger vi ikke bare stort, tungt kjøkkenutstyr, men også mindre maskiner som kan gjøre din hverdag lettere. Varmmikseren Heinzelmann CHEF-X er en multifunksjonell, profesjonell kjøkkenmaskin, utviklet i et samarbeid mellom kokker og Heinzelmann sitt tyske ingeniørteam for å møte kravene til de travleste profesjonelle kjøkken. 

CHEF-X har blitt utrolig godt mottatt hos alle som har fått den demonstrert. Med funksjoner som pause, multi-pulse, lys i lokket og manuell styring, samt titaniumsbelagte blader, skiller denne seg fra tidligere varmmiksere på markedet. 

Med denne fleksible varmmikseren på kjøkkenet kan du for eksempel servere en rykende fersk suppe på 2 minutter. 

Kr. 16.000,-

Les mer om Heinzelmann Chef-X i vår nettbutikk

Vil du vite mer om disse produktene og hvordan de kan effektivisere driften i DITT kjøkken?

BOOK EN DEMO I DAG! 

Marit Grønvold Claesson

Storkundeansvarlig
947 86 560 | marit@foodtech.no

Stian Storvik Kristiansen

Teamleder salg | Storkjøkken
97 04 50 29 | stian@foodtech.no

Ole Bjørn Sundsdal

Salg storkjøkken
97 66 40 94 | olebjorn@foodtech.no

Siste innlegg

PAKKING | bærekraftige løsninger 

  Foodtech Industri er totalleverandør av pakkemaskiner til næringsmiddelindustrien og har lang erfaring innen veiing og pakking av foredlede og uforedlede produkter, både til lagring, […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

UNOX EVEREO | FAQ

Er det mulig å kombinere kvaliteten ved langtidstilberedning med rask service?EVEREO er svaret! EVEREO er resultatet av UNOXs erfaring, kombinert med forskningsprosjekt utført av University […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

UNOX SPEED-X | FAQ

UNOX SPEED-X er verdens første selvvaskende High Speed kombiovn som gir deg den perfekte kombinasjon av kvalitet og hurtighet, med uovervinnelige resultater – helt uten […]

Les mer