19 NM Kjøtt 1 1024x490

Foodtech sponser NM i kjøttprodukter

Foodtech har inngått et 2 års samarbeid med Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund om sponsing av Norgesmesterskapene i kjøtt frem til høsten 2021. NM består av 2 konkurranser i året, en knyttet til julemat og en knyttet til grillsesongen. Syvende november er kåringen for julemat, med Foodtech som samarbeidspartner.

Hvorfor ønsker vi å sponse NM?

I dagens samfunn er bærekraft og miljø et tema som det snakkes mye om hver dag både nasjonalt og internasjonalt. Vi tar dette på alvor. Hva er det som definerer hva som er bærekraftig og ikke? Det vi med sikkerhet vet er at lokalprodusert, kortreist mat er viktig for miljøet. Dette inkluderer norsk kjøttindustri. Ved å inngå et samarbeid med NM i kjøttprodukter støtter vi norsk næringslivsindustri, samtidig som vi støtter FNs bærekraftsmål.

Vår målsetning er å hjelpe våre kunder med å nå sine bærekraftsmål, enten det er ved å redusere forbruk av plastemballasje, øke mengden resirkulerbare og komposterbare materialer, finne fleksible og fremtidsrettede produksjonsløsninger eller redusere matsvinn og energiforbruk. Vi ønsker å  gjøre norsk kjøttindustri enda mer bærekraftig, fordi bærekraft også er konkurransekraft.

Vi tror at dette kommer til å bli et godt samarbeid, og vi gleder oss til å følge NM i kjøtt de neste 2 årene!

Siste innlegg

Covid-19 pandemien.

Foodtech tar Covid-19 pandemien på alvor. Derfor opprettholder vi drift og vil være tilgjengelige for våre kunder med nye maskiner, deleleveranser og service slik at norsk matindustri, dagligvarebutikker, bensinstasjoner og andre serveringssteder kan operere så effektivt som mulig til tross for krisen vi nå opplever. Vi har strenge rutiner for renhold av verktøy og utstyr som brukes i forbindelse med service og holder kontinuerlig et øye med nye tiltak og regler fra regjeringen.

Les mer

DAGLIGVARE | nytt magasin

Visste du at Foodtech leverer alt utstyr du trenger til din dagligvarebutikk? I vårt nye magasin for dagligvare kan du lese mer om hva Foodtech kan hjelpe deg med og se litt av vårt utvalg for butikk.

Les mer

MATSVINN | Redusér matsvinn i disk

Serveringsbransjen er utfordret til å redusere matsvinn med 50% innen 2030, for å oppnå dette kreves det ikke ett, men en serie med tiltak. Foodtech sitt viktigste bærekraftsmål er å bistå våre kunder å nå sine bærekraftsmål og vi vil belyse flere mulige tiltak for å redusere svinn.

Les mer