Foodscape

Foodtech klare for Foodscape

September er godt i gang og det nærmer seg 10. og 11. oktober. Dette er datoene for den nye, spennende og bransjerelaterte varemessen; Foodscape. Messen bygger på noen av FNs bærekraftmål; verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Foodtech ønsker å være en samarbeidspartner på utstyr som støtter opp under tema bærekraft for aktører innen matproduksjon- og servering. Vi vil derfor være tilgjengelig på stand under hele messen.

Hvordan kan vi hjelpe deg til å bli bærekraftig?

Bærekraftig utvikling handler om å ta vare på behovene til menneskene som lever i dag, uten å ødelegge fremtidige generasjoners muligheter til å dekke sine. Dette innebærer blant annet å sette miljø som fokus i produksjon og servering av mat og drikke. Dette kan igangsettes ved å redusere plastforbruk og matsvinn, samt benytte fornybar energi ved produksjon av mat og drikke. Vi i Foodtech følger med på trender og alt som skjer i inn- og utland, også når det gjelder bærekraftige løsninger for alle aktører som jobber profesjonelt med mat og drikke. Vår lange erfaring i bransjen gjør oss godt kvalifiserte til å gi råd og veiledning.

Smarte og innovative leverandører.

Våre leverandører er innovative, nytenkende og er i verdenstoppen på sitt fagfelt. En av våre fremste leverandører, G. Mondini, leverer blant annet løsninger på emballasje som reduserer plastforbruket med opptil 75%, les mer om G. Mondini her. En annen leverandør, Criocabin, leverer kjøledisker med samme kvalitet som et kjølerom. Dette gjør at utstillervarer kan holde lik kvalitet i disken som på kjølerommet. Dette er tidsbesparende da varene ikke trenger å flyttes på over natten, les mer om dette prosjektet her. Hør mer om våre leverandører og deres bærekraftige løsninger på Foodscape.

 

Håper vi ses på Norges varemesse 10. og 11. oktober!

Siste innlegg

kuldetekniker

LEDIG STILLING SOM KULDETEKNIKER

Vil du være med på vår videre satsning?  Bli med på laget! Serviceavdelingen i FOODTECH Interiør og Storkjøkken har i dag 27 ansatte, hvorav 2 […]

Les mer

BAKERI | produksjon og utsalg

Driver du et bakeri, eller drømmer du om å starte? Foodtech kan hjelpe deg med hele prosessen – hos oss får du utstyr både til […]

Les mer

NM kjøttprodukter 13.-15. oktober

Denne uken skal erfarne fagfolk på kjøtt smake seg gjennom varianter av julemat og pålegg fra hele Norge. Alt fra pinnekjøtt og medisterkaker til servelat […]

Les mer