skip to Main Content

Kjøtt og fjærfe

Vi har solid erfaring og kompetanse innen foredling av kjøtt og fjærfe.

Sammen med våre leverandører leverer vi både nye og kjente produkter innenfor nesten alle typer kjøttproduksjon, og vår serviceavdeling har inngående kunnskaper om maskinene vi har levert til kjøttindustrien gjennom mer enn 50 år.

Dette er et stort produktområde hvor det hele tiden kommer nye produkter på markedet. Her er salteutstyr og røkanlegg uunnværlige. Vi kan levere utstyr til hele prosessen.

FARSEPRODUKSJON

Farsen er et grunnelement i mange typer kjøttproduksjon. Kverner og kvernvedlikehold er derfor viktig, likeså pakking og transport av farseprodukter. Foodtech BWL leverer maskiner for all produksjon og viderebehandling av farse.

SPEKEMAT

Foodtech BWL har levert noen av de største spekematanleggene i Norge og har spesialkompetanse på produksjon av langtidsmodnet spekeskinke.

Spekepølser er et av våre sterkeste områder
Etter at farsen er laget kreves det en nøye overvåket klimatiseringsprosess. Vi har utstyr og kompetanse for hele prosessen.

Spekeskinker, fenalår og pinnekjøtt
Norsk spekeskinketradisjon er i endring. På den ene siden er vi i Norge dyktige til å produsere billige spekeskinker. På den andre siden kommer stadig mer import av langtidsmodnede spekeskinker fra utlandet. Flere norske produsenter legger derfor nå om produksjonen for å lage langtidsmodnede høykvalitetsskinker.
BWL Maskin kjenner teknologien fra Italia og Spania, og kan levere utstyr slik at man kan kombinere det beste fra Norge, Italia og Spania.

  • Masserings- og blodpressemaskiner fra Soncini, Parma
  • Tørrsaltemaskiner fra Soncini, Parma
  • Utbeininge-og symaskiner fra Soncini, Parma
  • Fastvekt- og naturformpresser fra Soncini, Parma

FJÆRFE

Det blir stadig flere produkter å velge mellom både i ferskvareavdelingen og i frysedisken, og flere og flere butikker får egne kjøledisker for kun fjærkre. Den store fordelen er at denne matvaren aksepteres av alle kulturer og religioner.

Dette er et stort produktområde hvor det hele tiden kommer nye produkter på markedet. Vi kan levere utstyr til hele prosessen.

Vi hjelper deg

Ivar Holtet

Salgssjef
Foodtech Industri
Telefon: 90 12 80 00
E-post: ih@foodtech.no

Alf Godal

Produktsjef
Foodtech Industri
Telefon: 99 31 50 10
E-post: ag@foodtech.no

Asle Hans Bentseng

Produktsjef
Foodtech Industri
Telefon: 93 09 65 75
E-post: ahb@foodtech.no
Back To Top