Burger
Det viktigste produktsortimentet om du planlegger å åpne en burgerrestaurant.
Det viktigste produktsortimentet om du planlegger å åpne en burgerrestaurant.
Har du planer om å oppgradere, starte nytt eller utvide - Foodtech hjelper deg med alt du trenger av teknisk utstyr og innredning til produksjon og utsalg.
Produserer du mat eller drikke? Eller planlegger du å starte? I dette magasinet kan du finne inspirasjon til løsninger for produksjon og utsalg.
Omgivelsene påvirker gjesten, og et gjennomført interiør gjør besøket og matopplevelsen rikere! Derfor er det så viktig å treffe med valget av møbler, interiør og belysning.
Foodtech Interiør og Storkjøkken kan hjelpe deg med alt fra grillinjer til serveringsdisk og belysning - se noen av våre referanser i denne brosjyren!
Avalon er et moderne europeisk spisested i Oslo. Avalon ønsker å skape en livlig og pulserende møteplass uten spiseplikt. Her skal man kunne komme innom for å ta en drink i…
Foodtech er en vareleverandør med lang og bred kompetanse innen storkjøkken og serveringsløsninger. Vi er en totalleverandør, noe som betyr at vi kan hjelpe deg med alt fra storkjøkken til…
GARÇON FJELLHAMAR er en lokal kafe med fokus på miljø og har retter basert på lokale bakevarer fra eget bakeri. Foodtech har levert alt av teknisk utstyr til produksjon og…
Håndverksbakeriet Kringla ligger i Hamar og er kjent for sine flotte marsipankaker og velsmakende hvetekringler. Kringla Bakeri har nå totalrenovert sine lokaler med ny disk, møbler og belysning. Ansvarlig for…
Gabrielle har lang bransjeerfaring etter 17 år i Foodtech der hun har jobbet innenfor flere fagområder.
Hallen Spiseri & Fiskeutsalg finner du på Vippetangen, en innbydende restaurant med egen fiskedisk hvor du kan kjøpe med deg dagsferske varer hjem. Hallen tilbyr også catering og take-away, og…
Hos Condelica i Drammen blir du møtt av en lun atmosfære der du kan senke skuldrene og nyte en liten stund. Condelica er en vellykket kombinasjon av konditori, delikatesse og…
Kontrast er en moderne skandinavisk restaurant med fokus på kortreiste råvarer i sesong. Hovedfokuset er å levere norske produkter i verdensklasse. Så langt det er mulig benyttes økologiske råvarer. Foodtech…
Vintage Kitchen - vinbar og restaurant, finner du i et lite, okergult murhus foran det nye, ruvende Sundtkvartalet i Lakkegata. Til lunsj serveres danske smørbrød og kaker. På kveldstid serverer…
Kolonihagen har pusset opp sine svært hyggelige lokaler på Frogner og inviterer til nyåpnet restaurant. Kolonihagen skal levere gode opplevelser basert på kvalitetsråvarer fra lokale produsenter – med fokus på…
I løpet av 2017 leverte Foodtech Interiør og Storkjøkken flere spennende prosjekter på OSL Gardermoen og BGO Flesland. Bølgen og Moi Food Garage, Fiskeriet, Fridays, Altitude, Humle og Malt og…
Geir Skeie, verdensmester i kokkekunst har sammen med to med-gründere Ronny Gjøse og Svein Sandvik utviklet PINK FISH, et nytt fast casual serveringskonsept tilpasset unge gjester basert på norsk sjømat.…
SOHO er et konsept som bygger på det økologiske og bærekraftige. Det er et urbant spisested og kaffebar som i lune omgivelser serverer lett og sunn lunsj, ferskpressede juicer og…
Skandinavisk designtradisjon
Norskproduserte utemøbler for norske værforhold!
norð på Helsfyr åpnet i 2017. De tilbyr god kaffe, raske blingser på farta, grillblingser i lunsjen og et solid utvalg nybakt brød fra eget bakeri, nybrent kaffe fra eget brenneri og…
Nord & Natt er en nordiskinspirert bydelsrestaurant på Tøyen Torg, rett ved T-bane oppgangen i Hagegata 22. Innenfor dørene finner du kaffebar og lunsjrestaurant på dagtid, restaurant på kvelden. Kaffebaren blir…
Lysebu er kåret til en av verdens beste i World Luxury Hotel Awards og er landets fremste arena for formidling av dansk kultur i Norge. På Lysebu finner du alt…
Foodtech har levert kjøkken og møbler til flere av Little Eataly sine restauranter rundt om i Norge, blant annet til Little Eataly sin restaurant på kjøpesenteret Oasen i Bergen for Blender,…
La Baguette har utviklet nytt konsept, som Foodtech har vært så heldige å få være med på. Den nye profilen finner du blant annet på Oslo S. La Baguette var…
Garcon ble utviklet og levert av Foodtech Interiør og Storkjøkken i 2008, løsningen og materialene har holdt seg særdeles godt. Garcon's konsept er en fransk inspirert bakericafe , med egenproduserte…
Bakeriet-kjeden har utviklet nytt konsept for sine bakeriutsalg i samarbeid med Apall design og Foodtech. Dette rulles nå ut i Bakeriet-kjeden gjennom ombygginger og åpning av nye butikker. Bildene er…
Foodtech har vært med på å utvikle Peppes Pizza sitt nye konsept som du kan se på Geilo, i det nye konseptet er alt bygget og levert av oss. Etter…
Her er et utdrag om stedet, en kort tekst.
[nggallery id=59 template="galleryview"][slideshow id=59]
Foodtech har levert løsninger til flere serverings- og utsalgssteder i Mathallen på Grünerløkka. Vi har levert over 100 Electrolux maskiner til Mathallen. Oppvaskmaskiner er stort sett Green and Clean maskiner,…