Lokalmat

  • Post category:

Produserer du mat eller drikke? Eller planlegger du å starte? I dette magasinet kan du finne inspirasjon til løsninger for produksjon og utsalg.

Fortsett å leseLokalmat

Dagligvare

  • Post category:

Visste du at det var Foodtech som introduserte brødskjæremaskinen på det norske markedet? Foodtech samarbeider tett med deg som kunde og skreddersyr løsninger tilpasset ditt behov. Det er stort fokus på utvikling av varme- og kalde diskløsninger og grab-n-go i ulike varianter. Foodtech har lang erfaring innen dagligvare og vil være en bidragsyter innen bake-off og bakeri, ferskvaresegmentet, kjøle-/fryse disker, varme/kalde disker, teknisk utstyr og småutstyr.

Fortsett å leseDagligvare

Spesialforretning

  • Post category:

Driver du en spesialforretning eller har planer om å åpne en? Disker i en spesialforretning må være tilpasset produktene som skal eksponeres, enten det er snakk om en ostedisk, kjøttdisk, kakedisk, sjokoladedisk eller iskremdisk.

Fortsett å leseSpesialforretning

Kiosk, bensin & service

  • Post category:

Kvalitetsmat krever kvalitetsutstyr! Er kvaliteten på det du serverer viktig? Sørg for at du har riktig utstyr som gjør at du kan servere iht dine mål! Hos Foodtech finner du et omfattende varesortiment som dekker alle dine behov.

Fortsett å leseKiosk, bensin & service

Serveringsløsninger

  • Post category:

Skal du åpne et serveringssted? En restaurant, kaffebar, bakeri, personalrestaurant eller kantine? Foodtech er din samarbeidspartner fra a-å, vi kan levere alt fra enkeltprodukter til hele løsninger, fra kjøkken, disker og buffet, til møbler og belysning.

Fortsett å leseServeringsløsninger

Storkjøkken

  • Post category:

STORKJØKKEN Trenger du storkjøkken, disker eller møbler til ditt serveringssted eller din butikk? Har du en restaurant, kaffebar, bakeri, dagligvare, personalrestaurant eller kanskje en spesialforretning? Foodtech er din utstyrsleverandør, vi…

Fortsett å leseStorkjøkken

Service storkjøkken

  • Post category:

Service for storkjøkken Tegn en lønnsom serviceavtale! En driftstans kommer alltid ubeleilig og vil som oftest føre til uheldige konsekvenser. Derfor er det viktig at utstyret vedlikeholdes jevnlig av profesjonelle.…

Fortsett å leseService storkjøkken

Referanser

  • Post category:

Foodtech Interiør og Storkjøkken kan hjelpe deg med alt fra grillinjer til serveringsdisk og belysning - se noen av våre referanser i denne brosjyren!

Fortsett å leseReferanser