Foto: Fartein Rudjord

Din samarbeidspartner fra A-Å

Har du et prosjekt på trappene? Vil du bli utfordret?
Vi tør påstå at vi finner ditt faktiske behov. Vårt mål er alltid å skape en løsning som fungerer 100% for deg.

Foodtech er en vareleverandør som kan bistå deg på den måten du ønsker eller har behov for – hele veien fra idé til ferdig prosjekt. Vi er en totalleverandør, med bred kompetanse og lang erfaring innen storkjøkken og serveringsløsninger. Dette betyr at du kun trenger å forholde deg til én leverandør!


 

Lurer du på om Foodtech kan hjelpe med DITT prosjekt?
Kontakt Iren Fagerhøi, iren@foodtech.no
Eller ring oss på 22 08 70 70

 


MED BLANKE ARK
Foodtech ser det som en viktig del av vår jobb å utfordre deg som kunde, til å tenke ut av boksen og begynne med blanke ark. Vi vil stille spørsmålene som motiverer deg til å se muligheter og finne gode løsninger. Vi er ydmyke og lydhøre for kundens kompetanse og know-how innen sitt segment, og sammen med vår brede erfaring vil det være et optimalt utgangspunkt for å utvikle den beste mulige løsningen for deg.

Vi ønsker et resultat du kan leve av og med i mange år fremover, med en logistikk som fungerer fra varemottak til kunden forlater serveringsstedet/butikken. Løsningen skal være tilpasset måten dere jobber på, og kundens forventninger til effektivitet og atmosfære. I sum skaper dette en positiv opplevelse både for ansatt og kunde.

Se et utvalg av våre leveranser

FINNES «DEN TYPISKE KUNDEN»?
Hos Foodtech Interiør og Storkjøkken er det vanskelig å definere en typisk kunde. Vi spenner svært bredt, fra den lille kiosken på hjørnet, til spesialbutikken, dagligvarebutikken, restauranten med Michelin stjerne, videre til store personalrestauranter som skal servere flere tusen ansatte ila noen få timer hver dag og hektiske serveringssteder på trafikknutepunkter som Oslo Lufthavn, Flesland og Oslo S. Hos Foodtech er ingen prosjekter for små og ingen for store.

Det er mange ulike innganger til et samarbeid med oss. Ofte tar kunden kontakt med oss etter å ha fått skissert en løsning fra arkitekt eller interiørarkitekt. I disse tilfellene vil Foodtech planløse det tekniske. Det kan også være at arkitekt, interiørarkitekt eller designer anbefaler oss på bakgrunn av at vi har jobbet sammen tidligere, og de kjenner hva vi kan levere. Foodtech kan levere komplette serveringssteder – fra matvaremottak til møbler og belysning, på denne måten trenger kunden kun å forholde seg til én leverandør, noe mange foretrekker.

VÅRE SELGERE ER SPESIALISTER
Det er likevel ikke slik at du må benytte arkitekt/interiørarkitekt i ditt prosjekt for å få hjelp av oss. Vår lange erfaring i bransjen gjør oss svært godt kvalifiserte til å gi råd innen planløsning, logistikk og muligheter. Vi har høy kompetanse og kan hjelpe deg med prosessen frem til ferdigstillelse.

Våre selgere er spesialister med svært god kunnskap og erfaring innen sitt fagområde. Alle storkjøkkenselgere er utdannet kokk og har jobbet mange år på kjøkken tidligere. Vi har ansatte som er utdannet interiørarkitekt, og enkelte har jobbet innen sitt fagfelt i over 20 år og kjenner sitt fag til fingerspissene.  På bakgrunn av ditt behov finner vi riktig selger til ditt prosjekt.

PROSJEKTPROSESSEN
Felles for alle prosjekter er at selger er involvert hele veien fra første kontakt til opplæring og overlevering. Foodtech har egne montører med stor kompetanse på våre produkter.

En vanlig prosess kan se slik ut:

 • Møte med kunde, kartlegging av behov
 • Tegning
 • Presentasjon av forslag til løsning
 • POS og teknisk liste utarbeides
 • VVS plan og EL plan utarbeides og sendes kunde eller entreprenør.
  VVS og EL kan også gjennomføres av Foodtech sine underleverandører om ønskelig.
 • Byggmøter gjennomføres slik at alle detaljer vedr plassering av sluk og EL blir iht plan
 • Prosjektleder er med selger i hele bygg- og leveringsprosessen
 • Prosjektleder er ansvarlig for fremdriftsplan
 • Montering
 • Oppfølging av tilkobling og løsning
 • Opplæring og overlevering av selger med kunde

HVA SKJER NÅR PROSJEKTET ER LEVERT?
Prosjektet er levert og ansatte har fått opplæring på utstyr – hva skjer etter dette?
Vår ettermarkedsavdeling ivaretar service. Vårt mål er at alle kunder med teknisk utstyr skal ha en serviceavtale. En serviceavtale ivaretar behovet for regelmessig service, bytte av slitedeler og generelt vedlikehold for å unngå unødvendig driftsstans. En serviceavtale kan variere etter behov og bruk av utstyr.

Foodtech sine prosjektselgere:

Christoffer Madsbakken Alveid | salg storkjøkken/servering
Christoffer har jobbet på kjøkken siden han var 14 år og er faglært kokk. Han har 14 år som kokk, kantineleder, restaurantsjef, områdeleder og distriktssjef i kantinebransjen, og har også være kort innom restaurantbransjen.


Lena Breivold | salg servering
Lena har lang fartstid innen drift og salg av kantinetjenester fra Compass Group der hun jobbet i 23 år før hun kom til Foodtech.

Har du et spennende prosjekt på planen?
Vi kan hjelpe deg! Kontakt oss på post@foodtech.no eller tlf 22 08 70 70 så blir du henvist til riktig person.

Siste innlegg

PAKKING | bærekraftige løsninger 

  Foodtech Industri er totalleverandør av pakkemaskiner til næringsmiddelindustrien og har lang erfaring innen veiing og pakking av foredlede og uforedlede produkter, både til lagring, […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

KJØKKEN | effektiviser driften

I Foodtech har vi begrepet FOODTECH’nology, som forteller deg at vi tar innovasjon og bærekraft på alvor. Våre leverandører er håndplukket av oss, for å […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

UNOX EVEREO | FAQ

Er det mulig å kombinere kvaliteten ved langtidstilberedning med rask service?EVEREO er svaret! EVEREO er resultatet av UNOXs erfaring, kombinert med forskningsprosjekt utført av University […]

Les mer