System Coronavirus

Covid-19 pandemien.

Mat er viktig og spesielt i disse dager har norsk matindustri en samfunnskritisk oppgave. Foodtech tar Covid-19 pandemien på alvor. Derfor opprettholder vi drift og vil være tilgjengelige for våre kunder med nye maskiner, deleleveranser og service slik at norsk matindustri, dagligvarebutikker, bensinstasjoner og andre serveringssteder kan operere så effektivt som mulig til tross for krisen vi nå opplever. Vi har strenge rutiner for renhold av verktøy og utstyr som brukes i forbindelse med service og holder kontinuerlig et øye med nye tiltak og regler fra regjeringen.

Våre medarbeidere følger strenge rutiner både i tjeneste og privat, for å gjøre vårt ytterste for å ikke bidra til videre smitte.

Vi forsøker å jobbe så mye som mulig ved hjelp av digitale hjelpemidler og ønsker at våre kunder tar kontakt via disse kanaler:

FOODTECH INTERIØR OG STORKJØKKEN
Service: service@foodtech.no
Deler: deler@foodtech.no
Tlf: 98 08 00 88

FOODTECH INDUSTRI
Service: service.fti@foodtech.no
Deler: deler.fti@foodtech.no
Tlf: 22 08 70 70 (Innvalg nr 2 –> Service/deler)

Hvis dere har andre ønsker eller spørsmål, ta kontakt med en av våre selgere.

Siste innlegg

DAGLIGVARE | nytt magasin

Visste du at Foodtech leverer alt utstyr du trenger til din dagligvarebutikk? I vårt nye magasin for dagligvare kan du lese mer om hva Foodtech kan hjelpe deg med og se litt av vårt utvalg for butikk.

Les mer

Foodtech sponser NM i kjøttprodukter

Foodtech har inngått et 2 års samarbeid med Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund om sponsing av Norgesmesterskapene i kjøtt frem til høsten 2021. NM består av 2 konkurranser i året, en knyttet til julemat og en knyttet til grillsesongen. Syvende november er kåringen for julemat, med Foodtech som samarbeidspartner.

Les mer

MATSVINN | Redusér matsvinn i disk

Serveringsbransjen er utfordret til å redusere matsvinn med 50% innen 2030, for å oppnå dette kreves det ikke ett, men en serie med tiltak. Foodtech sitt viktigste bærekraftsmål er å bistå våre kunder å nå sine bærekraftsmål og vi vil belyse flere mulige tiltak for å redusere svinn.

Les mer