20 Jac

BRØDSKJÆREREN | vår egen kjendis

SELVBETJENT BRØDSKJÆRER. For 15 år siden fantes det ikke brødskjærere i norske dagligvarebutikker. I dag finner man en JAC brødskjærer i selv den minste lokalbutikk, og de største butikkene har opptil flere. Som forhandler for den belgiske fabrikken JAC har vi vært så heldige å representere den mest solide og brukervennlige brødskjæreren for selvbetjening. Flere av de første maskinene vi satte ut er fortsatt i daglig drift, takket være god kvalitet og serviceavtale.


Knut Aas

Ønsker du å vite mer?

KNUT AAS
Key Account Manager KBS/Dagligvare
Telefon: 91 72 90 09
E-post: knut@foodtech.no


Dette har for oss vært, og er, en unik historie. Historien til JAC er også ganske så unik. De startet som et lite verksted i Belgia rett etter krigen der oppgaven var å overhale eldre brødskjærere, før de satte i gang produksjon av sin første brødskjærer. I dag er de en av verdens ledende produsenter av brødskjærere og de setter standard med sin kvalitet og utvikling.

Vi i Foodtech ønsker å sette standard i våre bransjer og være i forkant av trender, noen ganger lykkes vi med å presentere noe markedet ikke visste man trengte. Det var ikke en selvfølge at brødskjærer i butikk ville slå an som det gjorde, men vi mente det var en god ide og fikk ut noen testmaskiner etter grundig sikkerhetsevaluering. Det tok ikke lang tid før testbutikkene kom med gode tilbakemeldinger og resten er historie, pr i dag har vi levert over 5.000 selvbetjente brødskjærere til norske dagligvarebutikker.

I dag er brødskjærere standard produkt for en ny butikk, og under korona pandemien har vi virkelig forstått viktigheten.

Man blir ganske ydmyk når man leser på sosiale medier at folk savner brødskjæreren like mye som man savner en klem, eller at pressen skriver; nå er brødskjæreren tilbake, som et tegn på at ting blir bedre. Ikke rart vi kaller det vår egen kjendis, og faktisk spilte vår JAC brødskjærer en viktig rolle på TV i talk-showet «the man-show».

IKKE BARE FOR DAGLIGVARE

JAC produserer ikke bare selvbetjente brødskjærere for dagligvare, men har en stor range av modeller samt produksjonsutstyr for bakervarer. Spekteret av brødskjærere spenner fra enkle manuelle bordmodeller for hotell og kantine til helautomatiske maskiner med høy kapasitet og pakking, samt modeller med justerbar skivetykkelse for bakeriutsalg og dagligvare.

Har du lyst på egen farge på din maskin får du selvsagt det.

HER ER ET LITE UTVALG AV BRØDSKJÆRERE DU KAN VELGE MELLOM:


Se flere modeller
Hvordan velge riktig brødkjærer?

JAC PICO

Spesielt godt egnet til hoteller, kantiner og bakeriutsalg

JAC SELF+ 450

Dette er modellen det selges mest av til norske dagligvarebutikker.

JAC SLIM

Slank modell som passer i flere miljøer. Spesielt godt egnet for bakeriutsalg.

Har du spørsmål om hvilken brødskjærer som er mest aktuell til ditt bruk?
Du kan lese litt mer om det her, eller kontakt oss så hjelper vi deg!


Kontaktpersoner:

Knut Aas

DAGLIGVARE

KNUT AAS
Key Account Manager KBS/Dagligvare
Telefon: 91 72 90 09
E-post: knut@foodtech.no

TOMMY ØSTERUD
Key Account Manager KBS/Dagligvare
Telefon: 478 00 677
E-post: tommy@foodtech.no

SERVERINGSSTEDER

CHRISTOFFER MADSBAKKEN ALVEID
Salg storkjøkken/servering
Telefon: 97 03 98 49
E-post: christoffer@foodtech.noSiste innlegg

PAKKING | bærekraftige løsninger 

  Foodtech Industri er totalleverandør av pakkemaskiner til næringsmiddelindustrien og har lang erfaring innen veiing og pakking av foredlede og uforedlede produkter, både til lagring, […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

KJØKKEN | effektiviser driften

I Foodtech har vi begrepet FOODTECH’nology, som forteller deg at vi tar innovasjon og bærekraft på alvor. Våre leverandører er håndplukket av oss, for å […]

Les mer
unox_evereo_speed-x

UNOX EVEREO | FAQ

Er det mulig å kombinere kvaliteten ved langtidstilberedning med rask service?EVEREO er svaret! EVEREO er resultatet av UNOXs erfaring, kombinert med forskningsprosjekt utført av University […]

Les mer