21 Bakeri

BAKERI | produksjon og utsalg

Driver du et bakeri, eller drømmer du om å starte? Foodtech kan hjelpe deg med hele prosessen – hos oss får du utstyr både til produksjon og utsalg. Foodtech har lang erfaring innen bakeribransjen og har levert utstyr til små og store bakerier i 30 år. Hos oss er du i trygge hender!

SE VÅR NYE BROSJYRE FOR BAKERI – med produktoversikt

DANIEL BJØRNEBEKK
Telefon: 988 20 889
E-post: db@foodtech.no

FOODTECH INDTUSTRI – BAKERI

Christoffer Madsbakken Alveid

CHRISTOFFER M. ALVEID
Telefon: 97 03 98 49
E-post:christoffer@foodtech.no

FOODTECH INTERIØR OG STORKJØKKEN – BAKERIUTSALG

Foodtech er spesialist på å levere komplette produksjons- og serveringssteder. Dette innebærer at vi kan levere alt fra produksjonsutstyr til møbler, belysning og interiørdetaljer. Hos oss får du det du trenger ut fra ditt behov – enten det er en enkeltmaskin, komplette produksjonsanlegg, disk til utsalg eller møbler til ditt serveringssted.

Jeg tror et godt samarbeid og god kommunikasjon er nøkkelen for å finne beste løsning. Enten om det er kapasitetsavhengig eller om pris er en stor faktor. Vi forstår forskjellen på den lokale håndverksbakeren og industribakeriet – her kan vi tilby alternativer og komme med vår anbefaling!

DANIEL BJØRNEBEKK | Selger og prosjektleder FOODTECH Industri

PRODUKSJON

Foodtech er en fullverdig leverandør til matindustrien i Norge, men måten vi jobber på innenfor hvert fagområde gjør oss enkle og personlige når det kommer til bistand, snu oss rundt og finne gode løsninger – for vi vet at når utstyret stopper, da stopper alt. Der skal vi kunne hjelpe. Vi bistår med planlegging av prosess, logistikk og rutiner.

Vi har et bredt spekter av leverandører som alle er blant verdens beste innenfor sitt område. Vi har utstyr til alle deler av din produksjon og ingen forespørsler er for store eller for små. Maskinene våre finnes i størrelser som passer hos alt fra små lokale bakerier til store industrielle produksjonsanlegg og vi kan levere alt fra enkle maskiner, til ferdige prosjekter.

Daniel Bjørnebekk
Salg bakeriproduksjon
db@foodtech.no

Pål Triber
Salg bakeriproduksjon
pal.triber@foodtech.no

For meg handler det om stolthet! For oss betyr ditt prosjekt noe, vi legger all vår samlede kunnskap og erfaringer ned i arbeidet og planleggingen, for at resultatet skal bli bra! Et utsalg som skal fungere for kundene, dere og produktene! Ikke bare på åpningsdagen, men også hver dag i mange år fremover!

CHRISTOFFER ALVEID | Ansvarlig bakeriutsalg FOODTECH Interiør og Storkjøkken

UTSALG

Foodtech gir deg to valg – skreddersydd løsning nøyaktig tilpasset dine ønsker og behov, eller modulbasert løsning som gir litt færre valg, men til samme, gode kvalitet. Begge alternativer har sine fordeler.

UTSALG | SKREDDERSØM

Foodtech har alltid vært kjent som en skreddersømspesialist. Vi tar utgangspunkt i ditt lokale, dine tanker, ønsker og visjoner og utvikler ditt konsept, sammen med deg. Alt er spesiallaget og tilpasset ditt lokale og ditt behov. Vi velger mellom alle typer materialer og stiler, på den måten lager vi noe unik for ditt utsalg. Ved bruk av drop-in/slide-in seksjoner kan vi også skreddersy disken rundt de elementene du ønsker å ha i din disk, også om du vil beholde din eksisterende disk.

UTSALG | MODUL

Foodtech lanserer muligheten til å skape ditt eget bakeriutsalg ved hjelp av prefabrikerte moduler.

Modulbasert løsning gir deg en enklere prosess og en kortere produksjonstid. Vår modulbaserte serie har god kvalitet i materialer, teknikk og matsikkerhet – men gir deg en enklere prosess. Modulene består av ferdig definerte elementer og noen få valg av stiler og uttrykk, de prefabrikkerte modulene er raske og enkle å montere. Modulene leveres med ulike stiluttrykk slik at du enkelt kan skape den atmosfæren du ønsker. Møbler og interiør hjelper deg å gjennomføre stilen og uttrykket du ønsker.

Christoffer Madsbakken Alveid

CHRISTOFFER M. ALVEID
Telefon: 97 03 98 49
E-post:christoffer@foodtech.no

MATHIAS KRISTIANSEN
Telefon: 46 91 79 70
E-post: mathias@foodtech.no

GABRIELLE NØDDELUND
Telefon: 90 60 29 13
E-post:gabrielle@foodtech.no

Siste innlegg

NYHET | Heinzelmann multifunksjonsmaskin

Foodtech presenterer Heinzelmann CHEF-X! Heinzelmann CHEF-X er en multifunksjonell, profesjonell kjøkkenmaskin, utviklet i et samarbeid mellom kokker og Heinzelmann sitt tyske ingeniørteam for å møte […]

Les mer
kuldetekniker

LEDIG STILLING SOM KULDETEKNIKER

Vil du være med på vår videre satsning?  Bli med på laget! Serviceavdelingen i FOODTECH Interiør og Storkjøkken har i dag 27 ansatte, hvorav 2 […]

Les mer

NM kjøttprodukter 13.-15. oktober

Denne uken skal erfarne fagfolk på kjøtt smake seg gjennom varianter av julemat og pålegg fra hele Norge. Alt fra pinnekjøtt og medisterkaker til servelat […]

Les mer