bakeoff

BAKE-OFF | brød og andre godsaker

bakeoff_forside_webDuften av nystekt brød har en helt spesiell virkning på folk i farten, den appellerer til impulskjøp og gir løfte om ferske bakevarer. I vår nye brosjyre kan du lese mer om hva Foodtech Interiør og Storkjøkken kan tilby deg av ovner og innredning til bake-off.

Foodtech har lang erfaring med bake-off og har levert mange løsninger. Våre kunder er blant annet Statoil, Norgesgruppen, Narvesen, 7-Eleven, REMA 1000, Coop, ICA, Deli de Luca, YX, Shell og Esso. Vi samarbeider også tett med matvare-leverandører som for eksempel Bakers, Läntmannen, Stabburet/Orkla Foods, Nortura og United Bakeries for å optimalisere våre løsninger og vårt sortiment.

Klikk her for å se brosjyren

 

Siste innlegg

Covid-19 pandemien.

Foodtech tar Covid-19 pandemien på alvor. Derfor opprettholder vi drift og vil være tilgjengelige for våre kunder med nye maskiner, deleleveranser og service slik at norsk matindustri, dagligvarebutikker, bensinstasjoner og andre serveringssteder kan operere så effektivt som mulig til tross for krisen vi nå opplever. Vi har strenge rutiner for renhold av verktøy og utstyr som brukes i forbindelse med service og holder kontinuerlig et øye med nye tiltak og regler fra regjeringen.

Les mer

DAGLIGVARE | nytt magasin

Visste du at Foodtech leverer alt utstyr du trenger til din dagligvarebutikk? I vårt nye magasin for dagligvare kan du lese mer om hva Foodtech kan hjelpe deg med og se litt av vårt utvalg for butikk.

Les mer

Foodtech sponser NM i kjøttprodukter

Foodtech har inngått et 2 års samarbeid med Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund om sponsing av Norgesmesterskapene i kjøtt frem til høsten 2021. NM består av 2 konkurranser i året, en knyttet til julemat og en knyttet til grillsesongen. Syvende november er kåringen for julemat, med Foodtech som samarbeidspartner.

Les mer