Servicetekniker

AVTALESERVICETEKNIKER

Serviceavdelingen i FOODTECH Interiør og Storkjøkken (FIS) har i dag 20 ansatte i tillegg til et landsdekkende nettverk med servicepartnere. Vi har komplett delelager og verksted ved vårt hovedkontor i Oslo. Vi er også godkjent lærebedrift.

Den rette kandidaten har fagbrev som elektroreparatør, elektriker (Gr. R eller Gr. L) eller automatiker. Du er faglig dyktig og har gjerne erfaring fra vår bransje. Har i tillegg et stort serviceengasjement, er selvgående, nøyaktig, løsningsorientert, fleksibel, god på IT og god med kunder.

Din hverdag vil i hovedsak preges av gjennomføring av service- og vedlikeholdsavtaler på våre produkter ute hos våre kunder. Det vil i tillegg bli ulike kundebefaringer, jobb med etterarbeid, forberedelser og noe sending av tilbud samt oppfølging av dette.

Du vil i tillegg utføre god kundeveiledning og opplæring rundt bruk og vedlikehold, samt at det vil bli noen feilsøkingsoppdrag og teknisk support eksternt og internt.

Om du i tillegg har erfaring med innsalg av serviceavtaler, service/deler og oppfølging av kunder er det et pluss.

Du vil bruke diagnose- og måleutstyr samt moderne data- og servicesystemverktøy i tillegg til egen servicebil.

Du vil være en viktig samarbeidspartner for våre kunder og liker dialog med mennesker.  Du vil også være en viktig bidragsyter inn i et dedikert lag med serviceteknikere i et tverrfaglig godt miljø. Du liker en variert hverdag, er pålitelig, tar ansvar, er opptatt av kvalitet i utførelse, har god gjennomføringsevne og evner å levere det lille ekstra hver dag med et godt humør.

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Teknisk fagbrev type elektriker Gruppe R el. L, automatiker
 • Erfaring fra storkjøkken-, vaskeri, næringsmiddelindustri, dagligvare- og KBS tekniske produkter er en stor fordel.
 • God generell teknisk innsikt, gjerne også kjøl/frys
 • Noe kommersiell/merkantil erfaring er en fordel
 • Norsk flytende skriftlig og muntlig, og engelskkunnskaper
 • Gode IT-kunnskaper
 • Sertifikat kl. B

Vi tilbyr:

 • Spennende og selvstendig stilling med utviklingsmuligheter i dynamisk bedrift og bransje
 • Et faglig sterkt og meget godt sosialt miljø
 • Kvalitetsprodukter og god merkevare
 • Intern og ekstern kursing/opplæring
 • Gode forsikrings-, lønns- og pensjonsvilkår
 • Moderne arbeidsmiljø, gode støttefunksjoner og god logistikk
 • Foodtech servicebil
 • Parkering, kantine

OM ARBEIDSGIVEREN

FOODTECH Gruppen har markedets bredeste utstyrssortiment for virksomheter som produserer eller serverer mat. Konsernet omsetter årlig for 500 mill med gode resultater og har 215 ansatte i Norge. Foodtech Gruppen er innovativ og ambisiøs med høyt fokus på utvikling og digitalisering. Vi har svært moderne lokaler på Kalbakken i Oslo. 

FOODTECH Interiør og Storkjøkken planløser, tegner, prosjekterer og leverer utstyr og komplette løsninger for storkjøkken, servering, KBS og dagligvare markedene. Vi har egen serviceavdeling med teknikere i Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Stavanger og Bergen i tillegg til et landsdekkende servicenettverk. Se www.foodtech.no for presentasjon av produkter, løsninger og referanser.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Linn på tlf. 994 99 969 eller Ronny på tlf. 911 73 686

Søknad og CV kan sendes til: linn@foodtech.no

Kjøletekniker i arbeid

Siste innlegg

Covid-19 pandemien.

Foodtech tar Covid-19 pandemien på alvor. Derfor opprettholder vi drift og vil være tilgjengelige for våre kunder med nye maskiner, deleleveranser og service slik at norsk matindustri, dagligvarebutikker, bensinstasjoner og andre serveringssteder kan operere så effektivt som mulig til tross for krisen vi nå opplever. Vi har strenge rutiner for renhold av verktøy og utstyr som brukes i forbindelse med service og holder kontinuerlig et øye med nye tiltak og regler fra regjeringen.

Les mer

DAGLIGVARE | nytt magasin

Visste du at Foodtech leverer alt utstyr du trenger til din dagligvarebutikk? I vårt nye magasin for dagligvare kan du lese mer om hva Foodtech kan hjelpe deg med og se litt av vårt utvalg for butikk.

Les mer

Foodtech sponser NM i kjøttprodukter

Foodtech har inngått et 2 års samarbeid med Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund om sponsing av Norgesmesterskapene i kjøtt frem til høsten 2021. NM består av 2 konkurranser i året, en knyttet til julemat og en knyttet til grillsesongen. Syvende november er kåringen for julemat, med Foodtech som samarbeidspartner.

Les mer