Bama

Ansvarlig hos Foodtech

Fagområder:

ServeringStorkjøkken

Levert:

Foodtech har levert ny personalrestaurant og showroom til Bama.

[nggallery id=25 template=»galleryview»]

 

 

 


PERSONALRESTAURANT OG SHOWROOM

Foodtech har levert ny personalrestaurant og showroom til Bama. Det har vært en glede å prosjekter og levere en stor og innovativ løsning. Det er benyttet det siste innen stille kjøling, skjult induksjon, materialer etc. For Bama var det viktig med stor fleksibilitet, god logistikk og god varepresentasjon.

Fleksibilitet er ivaretatt ved at mye av utstyret har flere funksjoner og varmeteknikk er skjult under benkplaten slik at benken kan ha andre formål i tillegg. 
 
God logistikk er ivaretatt med analyse av behov og kapasitet. Logisk plassering av produkter og tilbehør sikrer en løsning uten flaskehalser. 
 
God varepresentasjon var viktig for Bama som skal ha med sine kunder til lunsj og løsningen vil fungere som et showrom i bruk, dette er ivaretatt med god belysning, delikate farger og materialer samt særdeles enkelt renhold og vedlikehold.

 

Servering

Mange ingredienser må stemme for å skape et godt og lønnsomt serveringssted. Viktigere enn mange tror er det å finne den optimale logistikkløsningen.
Les mer

Storkjøkken

Når du velger storkjøkkenutstyr, tenk nøye gjennom funksjon, kapasitet, sikkerhet, soliditet, rengjøring og vedlikeholdsbehov. Det er det hverdagen handler om.
Les mer