NYHETER

NYE PROSJEKTER

       OSL GARDERMOEN & BGO FLESLAND Har du reist fra Gardermoen eller Flesland den siste tiden har du sikkert sett at det har dukket opp flere nye, spennende spisesteder på disse flyplassene. Foodtech er stolt leverandør av Bølgen & Moi, Fiskeriet, Altitude, Humle & Malt og Northland – og flere kommer! Bildene viser Bølgen & […]

Les mer

RIKTIG EMBALLERING FOR REDUSERT MATSVINN | REforReM

Det kastes altfor mye mat! Nå jobber forskere sammen med mat-, emballasje- og utstyrsprodusenter for å utvikle løsninger som bidrar til at mer av maten blir spist. BWL Maskin/Foodtech er stolt deltaker i innovasjonsprosjektet Riktig emballering for redusert matsvinn, prosjektet med kortnavnet REforReM er et tre årig næringsrettet innovasjonsprosjekt (IPN). Prosjektet ledes av BAMA ved Thomas […]

Les mer

NY STORKJØKKENLINJE

Angelo Po lanserer nå sin nye storkjøkkenlinje ICON 9000. ICON 9000 representerer et helt nytt «alt-i-ett» design for modulkjøkken med fokus på plass, ergonomi, miljø og funksjonalitet.     MER PLASS OG BEDRE ERGONOMI FOR MAKSIMAL FUNKSJONALITET Gjennom sine multifunksjonelle elementer og moduler sikres optimalt bruk av arealet. Siden du har alt innen rekkevidde sparer […]

Les mer

UNOX MIND MAPS | avansert teknologi gjort enkelt

Full kontroll over tilberedningsprosessen og maksimal kreativ frihet! På slutten av 2015 lanserte UNOX sin nye linje med profesjonelle ovner – Mind Maps. UNOX Mind Maps bryter ned barrieren mellom dine idéer og hva du serverer. Gjennom berøringsskjermen kan du enkelt styre alle funksjonene i ovnen. Det visuelle språket på skjermen gjør at du med […]

Les mer

NY STORKJØKKEN BROSJYRE

  I Foodtech finner du en rekke dyktige fagpersoner som virkelig vet hva de snakker om når det kommer til storkjøkken. Blant våre storkjøkkenentusiaster har vi mange medarbeidere med solid kompetanse og faglig erfaring fra bransjen, for eksempel er flere utdannet kokk med fagbrev og de har bakgrunn innen hotell, restaurant og kantinedrift. Vårt fokus […]

Les mer

MODNING | kjøtt og ost

FOKUS PÅ GODE RÅVARER Skal du få best mulig resultat av alle typer kjøtt, trenger det modning, og modning tar tid. Tørrmodning er en tradisjonell måte å modne kjøtt på, slik at det blir spesielt mørt og får en intens smak. Dette er en metode som har vært brukt i mange år, og som gir […]

Les mer

VIN | lagring og oppbevaring

Er du på jakt etter det siste innen vinlagring og eksponering? Mulighetene er nesten uendelige og mange av våre løsninger kan tilpasses både i høyde, bredde og farge. I vår nye brosjyre kan du finne inspirasjon til hvordan oppbevaring av vin kan bli en naturlig og spennende del av innredningen på ditt serveringssted. Det finnes […]

Les mer

FROKOST | fleksibelt frokostkonsept

Med vårt modulbaserte frokost og mellommåltids-konsept bygger du din egen løsning basert på ditt og dine kunders behov! Vårt nye frokostkonsept inneholder alle elementer du trenger for å servere en deilig frokost til alle dine gjester eller ansatte. Vår basispakke består av: * Display med 3×1/3 GN bakker og kjøleplate for servering av yoghurt og andre […]

Les mer

PLANK | fleksible flerbruksmøbler i nydelig design

Har du en personalrestaurant, konferanselokaler eller møterom som skal møbleres?Med fleksible flerbruksmøbler i gjennomtenkt design kan du med enkle grep endre et lokale fra et effektivt møterom til en koselig restaurantatmosfære. Smart oppbevaringsplate for notatblokk etc når stolene kobles sammen til konferanseoppsett. se film            Stolene er stablebare og finnes i […]

Les mer

ANGELO PO | vår nye storkjøkkenprodusent

Vi i Foodtech er stolte av at Angelo Po har valgt oss som sin samarbeidspartner i det norske markedet. Varemerket er allerede godt kjent etter 15 år i Norge, vi og vårt serviceapparat er parat til å hjelpe eksisterende og nye kunder med produkter, deler og service!   Angelo Po fører et bredt utvalg av produkter til storkjøkken, la oss hjelpe deg […]

Les mer