MODNING | kjøtt og ost

FOKUS PÅ GODE RÅVARER

Skal du få best mulig resultat av alle typer kjøtt, trenger det modning, og modning tar tid. Tørrmodning er en tradisjonell måte å modne kjøtt på, slik at det blir spesielt mørt og får en intens smak. Dette er en metode som har vært brukt i mange år, og som gir kjøtt av ypperste kvalitet.

Modning av kjøtt og ost er ikke lenger noe som skjer på bakrommet. Det finnes i dag mange modeller modningsskap som er utviklet for kunne å stå ute i serveringsområdet, noe som understreker ditt fokus på gode råvarer.  Våre tekniske løsninger sørger for ideelle forhold tilpasset det enkelte produkt slik at det modnes på riktig måte!

Hos Foodtech kan du blant annet få tørrmodningsskapet Dry Ager. Dry Ager er utviklet for bruk i restauranter og hos kjøtthandlere. Kjøttet modnes med beinet ved en konstant fuktighet på 85% og en temperatur på 2°C.

DRY AGER er ikke begrenset til tørrmodning av kjøtt, men kan også brukes til produksjon av bearbeidede kjøttvarer, lufttørking av spekeskinke og mange andre bruksområder inkludert modning av ost. Her kan du lese mer om Dry Ager.

dobbelt skap miljø

Også når det gjelder modningsskap er det mulig å få utvalgte modeller med valgfri RAL farge, dette gjør det enklere og tilpasse løsningen om du ønsker å ha modningsskap synlig i ditt serveringssted. Her viser vi Ideal AKE modningsskap som er pulverlakkert sort.

ake_modningsskap

Modningsskap finnes også som drop-in skap for disk. Dette gir deg mulighet for eksponering av ost og kjøtt i frontdisk. Denne modellen kan også integreres i en eksisterende disk om du ønsker det.

2015 Foodtech 046

Som du ser er mulighetene mange, ta kontakt med oss om du ønsker å høre mer om modning av kjøtt og ost!

SE BROSJYRE FRA DRY AGER